The Midas Touch (Joe Vitale, Dan Lok en anderen) Review: Wat Moet Je Ermee?

By Robert Jansen | Algeheel succes & geluk

sep 18
The Midas Touch

Welkom bij de review van The Midas Touch. Gaan de auteurs van dit boek keihard nat of is het een briljant? In onderstaande recensie deel ik mijn mening, beoordeling en samenvatting.

 "How do you think like an entrepreneur? By hearing your doctor say you need to lower your cholesterol, and then realizing others might need to do so too. As you discover your own solution, you turn that solution into a product others wil buy."

- Joe Vitale, uit The Midas Touch

The Midas Touch review en ervaringen

The Midas Touch. Ik verwachtte er veel van. Mede door de subtitel: "The World's Leading Experts Reveal Their Top Secrets to Winning Big in Business & Life." die vrij aanlokkelijk klinkt. Uiteindelijk heb ik het boek gekocht, omdat Dan Lok onderdeel uitmaakt van het boek.

Verder mogen 46 andere 'wereldleiders' hun zegje doen in enkele bladzijden per persoon.

Wat zijn hun geheimen met betrekking tot succes, geluk en winnen in business? Wat moet je doen om het te maken? The Midas Touch zou dit allemaal belichten.

Korte Samenvatting Van Het Boek

En vandaag bedoel ik met korte samenvatting ook ECHT kort. Want de leidraad van dit boek is "The Law of Attraction" ; De Wet van Aantrekkingskracht. Vrijwel elke schrijver in dit boek heeft het erover.

Als je zelf een groot voorstander bent van deze Wet, laat me dan alsjeblieft weten hoe dit voor jou heeft gewerkt. Want ik zag deze Wet het voor het lezen van het boek meer als De Wet van Zweefteven. Dit is onveranderd gebleven.

Waarom zou je The Midas Touch wel willen lezen?

In The Midas Touch staan absoluut geniale inzichten. Alleen het eerste hoofdstuk al, geschreven door Joe Vitale, heeft mijn ogen direct geopend. Hij praat over hoe te denken als een ondernemer (en een geldmachine).

Plus, alles wat Dan Lok schrijft is per definitie al goud. Dus wat dat betreft heeft het boek me niet teleurgesteld.

"Instead of finding our purpose out there, it is our own responsibility to give purpose to our life, no matter whether your life is difficult or easy at the moment."

- Dan Lok

De drie belangrijkste punten uit het boek

Bij het lezen van The Midas Touch heb ik bij elk hoofdstuk één inzicht opgeschreven. Een inzicht wat naar mijn idee de essentie is van dat hoofdstuk. De voor mij drie belangrijkste inzichten zal ik met je delen. Niet één, vijf, tien of honderd).

Drie:

  1. Hoe we tegen dingen aan kijken is cruciaal. Onze mindset kan wat we ook doen maken of breken. Dit kan zelfs bij de meest simpele dingen zoals op het werk. Zien we ons werk als een last of kijken we er tegenaan alsof het een speeltuin & leerschool in één is. Zodra we het kunnen zien als playground, waar gevallen mag worden, gaat er een wereld voor ons open.
  2. Veel mensen weten niet wat ze moeten met hun leven. Ze weten niet wat ze willen. Ze blijven maar denken, denken en denken wat ze nu echt moeten met hun leven. Je komt er niet achter wat je wil door na te blijven denken over wat je wil. We ontdekken wat we willen door dingen uit te proberen en niet bij voorbaat te denken "dit is niets voor mij".Als je niet weet wat je wil, dan heb je te weinig gedaan om te weten wat je WEL wil.
  3. Denken is leuk. De Wet van Aantrekkingskracht klinkt heel mooi. Als je maar genoeg denkt en visualiseert, dan komt het vanzelf op je pad. Natuurlijk begint het bij gedachtes en eventueel visualisaties. Alleen, als er vervolgens geen actie op wordt ondernomen, gebeurt er niets(De juiste) actie ondernemen is de sleutel naar succes.

Waarom zou je dit boek NIET willen lezen?

Laat je niet misleiden door mijn positieve taal. Ik sta er zelf ook een beetje van te kijken. Want al met al vind ik het boek niet geweldig. Nogmaals, er zitten absoluut goede inzichten in. En dat maakt het dan ook dat het boek van mij een voldoende krijgt.

Verder is The Midas Touch geen doorslag. Het is geen boek waarvan je zegt "die MOET je gelezen hebben". Er staan een aantal cruciale insights in, maar ook veel loze informatie. Zonde, want dat vervuild het boek.

Voor wie is dit boek geschikt?

Als je even zonder inspiratie zit dan kan The Midas Touch je zeker naar het volgende niveau tillen. Je leert niet alleen anders te kijken naar je wereld. Ook ervaar je hoe je uitstelgedrag kan elimineren en hoe je momentum creëert in wat je doet.

Vaak kan een kleine insight een nieuwe doorslag in je leven betekenen. Stel nu dat die insight in The Midas Touch staat. Voor mij wel. Het boek heeft me naar het volgende niveau getild.

The Midas Touch

8.7

Algemene beoordeling

9.0/10

Praktisch

10.0/10

Motiverend

9.0/10

Leesbaarheid

7.5/10

Prijs/Kwaliteit verhouding

8.0/10

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

>