Stoppen Met Werken! Hoe Pak Je Dat Aan?

By Robert Jansen | Lifestyle

mrt 08
stoppen met werken

Het is zo normaal… werken. We moeten allemaal werken. Geld moet verdient worden, simpelweg omdat je het anders niet overleeft. Of je moet dagelijkse dumpster diving een goed idee vinden ūüėȬ†

Voor de mensen die graag een uitweg willen uit het systeem waar we in leven, geef ik graag mijn visie. Hoe zorg je ervoor dat je UIT je 9 tot 5 baan gaat en NOOIT meer voor een ander hoeft te werken? 

Het leven wat we hebben is in feite een manifestatie van het leven waar we genoegen mee nemen.

Vraag jezelf af, waar neem jij genoegen mee? Neem je er genoegen mee dat je voor een baas werkt, dag in dag uit, week in week uit, hetzelfde ritme hebt, je werk doet, slaapt, eet, je hobby’s doet en dat jarenlang?

Als je dat inmiddels wel gezien hebt, of je dat √ľberhaupt nooit zag zitten, ik help je verder.
Als je door hebt dat er veel meer in het leven zit en dat je veel meer verdient (en kan verdienen), lees dan rustig verder…

Het is namelijk helemaal niet moeilijk, het kost alleen TIJD, MOEITE en INZET.

Stoppen Met Werken Gebeurt Niet Binnen Een Handomdraai

Laat me je dit vragen: heb je goed voor ogen WAAROM je wilt stoppen met werken?

In mijn ogen zijn er genoeg redenen voor te vinden:

 • Rijkdom is in jouw ogen een mooi streven.
 • Je wil meer vrijheid ervaren.
 • Je wil ZELF de dienst gaan uitmaken in je leven.
 • Je wil loskomen uit het standaard systeem waar¬†iedereen¬†voor wordt klaargestoomd.
 • Je hebt een droom of visie wat je waar wilt maken.
 • Je hebt genoeg van je collega’s.

En zo zijn er nog tal van redenen te vinden om te stoppen met werken.
Stoppen met werken betekent dat er een alternatief gevonden moet worden zodat jij een prettig leven hebt. Genoeg eten, je kan doen wat je wil, je hebt een dak boven je hoofd, kan je passies en hobby’s uitvoeren en mensen uitnodigen.

Er Moet Altijd Gewerkt Worden

Een tijd geleden hoorde ik dat het geld vanzelf binnenstroomt, zodra je datgene doet waar je van houdt. Klinkt natuurlijk fantastisch. Dus wat deed ik? Ik heb alles opgezegd in Nederland, boekte een enkeltje naar Mallorca en het leven zou me daar wel gaan toelachen.

Ik ben keihard op mijn bek gegaan. Hoe kan dat? Omdat ik inderdaad voor altijd wilde stoppen met werken. Een prachtig beeld vloog regelmatig door mijn hoofd van geld verdienen op het strand. Ik hoefde alleen maar te gaan zwemmen in de zee, en dan zou het geld vanzelf wel binnenkomen.

Dat was niet het geval, helaas. Ik moest iets anders gaan verzinnen.

Ik heb het gevonden…

Wat het is vertel ik je zo. Hoe makkelijk het is om ermee te beginnen leg ik je tevens uit. Alleen laat me je vooraf vertellen, het is geen makkie. Je moet eerst aan het werk, zodat je er daarna de vruchten van gaat plukken.

Er moet in eerste instantie keihard gewerkt & gestudeerd worden. Wat ga je doen?

Stoppen Met Werken Door Een Passief Inkomen Op Te Bouwen

De online wereld is een geweldig instrument om belachelijk veel geld te verdienen.

Het enige wat je nodig hebt is een laptop, een internetverbinding en een onvoorwaardelijke toewijding om je eigen online business van de grond te krijgen.

Check bijvoorbeeld eens de gratis 3-delige videotraining over hoe deze zeer succesvolle internetondernemer zijn eigen online imperium heeft opgebouwd, terwijl hij begon met NIETS. Zeer interessant om te zien. Je kunt deze videotraining hier vinden.

Hij laat zien hoe je door middel van het doorverkopen van andermans producten heel veel geld gaat verdienen. Tevens leert hij je hoe je ZELF je producten kan ontwikkelen om dit op de juiste manier te verkopen. Dat is dan wel een stap verder, het is goed om te beginnen met het eerste.

Waarom is het zo handig om andermans producten door te verkopen?

 • Je hoeft zelf geen producten te maken. Door andermans producten door te verkopen krijg jij een flinke commissie. Soms wel meer dan 50% van het aankoopbedrag.
 • Je hoeft zelf dus ook totaal niets te doen aan klantenservice o.i.d.
  Alles gaat via de offici√ęle ontwikkelaar van het product. Jij bent slechts iemand die andermans producten¬†aanbeveelt.
 • Indien iemand via jou het product koopt, krijg jij de commissie. Dit betekent dat je alleen maar het product op jouw website hoeft te promoten en de rest gaat vanzelf.
 • Dit betekent dus ook dat je geld gaat verdienen terwijl je slaapt. Het is geweldig om ’s ochtends je mail te openen en het eerste wat je ziet is: “Gefeliciteerd! Je hebt succesvol een product gepromoot!” en er is¬†weer ‚ā¨35,- euro bijgeschreven. Prachtig!

Deze manier van online geld verdienen heet: Affiliate Marketing. Iedereen kan er heel simpel mee beginnen.

Door Eerst In Jezelf Te Investeren Kan Je Op Termijn Stoppen Met Werken

Dat lees je goed, je zal eerst in jezelf moeten investeren (wat sowieso één van de meest verstandige dingen is die je ooit zal doen), om er iets uit te halen.

“What you put in, is what you get out.”

Wie kaatst, kan de bal verwachten. Zo is het met een online business opbouwen net zo. Doe je niets, dan krijg je niets. Doe je veel, besteed je er tijd & energie aan, ontwikkel je jezelf en ben je gedisciplineerd aan het werk, dan ga je het dubbel & dwars terugkrijgen.

Daarom is het niet verstandig om DIRECT alles op te zeggen, zoals ik eerst heb gedaan. Geloof me, het is niet verstandig. Zoals Robert Kiyosaki in Rich Dad, Poor Dad schrijft: “Mind Your Own Business.”

Hij beschrijft dat het wijs is om de structuur die je nu hebt in eerste instantie aan te houden. Behoud je baan en doe wat je normaliter altijd doet. Alleen begin naast dat alles met je eigen ding. Als je hier echt gedisciplineerd mee bezig gaat en veel waarde aan de buitenwereld biedt, op welk gebied het dan ook is, dan ga je dat vanzelf terug zien (op je bankrekening).

De Digitale Wereld Is De Toekomst, Speel Daar Op In

Om het stoppen met werken te gaan realiseren is de digitale wereld een geweldig medium. Door andermans producten op een slimme manier door te verkopen of je eigen producten op de juiste manier aan de man te brengen, bouw je een passief inkomen op.

Het fantastische aan alles wat je online zet is dat het EEUWIG is. Zolang jij blijft doorgaan met je website, blijft alles wat je erop zet voor altijd beschikbaar. Je begrijpt daarmee dat je, zodra je meerdere succesvolle online zaken opzet, je ook meerdere passieve inkomstenstromen cre√ęert.

Stel je hebt 4 internet bedrijven opgezet:

 1. De eerste is een webshop van schoenen, hiermee genereer je gemiddeld ‚ā¨350,- per maand.
 2. De tweede is een website waarop je je eigen kennis deelt over jouw passie. Je hebt een cursus gemaakt wat mensen graag aanschaffen. Hier verdien je ‚ā¨700,- per maand mee.
 3. De derde website is een kleine vergelijkingssite die je hebt opgezet, hier verdien je zo’n ‚ā¨150,- per maand mee.
 4. De laatste website is een¬†website waarop je diverse dieetproducten van anderen aanbeveelt en doorverkoopt. Dit loopt behoorlijk goed en hier genereer je zo’n ‚ā¨450,- per maand mee.

Als je alles bij elkaar optelt, kom je op een leuk bedrag van ‚ā¨1650,- per maand!

Wellicht is dat al voldoende voor je om je vaste baan volledig op te zeggen, zodat je meer tijd hebt om je bestaande websites uit te breiden, of je gaat nieuwe websites opbouwen voor nieuwe stromen van inkomsten.

Stoppen Met Werken Begint Hier

Zoals je hebt gelezen, het internet is een prachtig middel om een (groot) passief inkomen op te bouwen. In eerste instantie kost het je tijd, moeite en veel inzet. Na verloop van tijd, als je gedisciplineerd doorgaat, werpt het zijn vruchten af.

Hoe fijn is het als je geld verdient, terwijl je op vakantie bent?

Klinkt nu nog onwerkelijk? Gebruik onderstaande link om je aan te melden voor de eerste gratis video waarin je leert online geld te verdienen. Geen enqu√™tes invullen. Geen online casino’s of rare, obscure manieren. Puur door je eigen online business op te bouwen.¬†Ben jij klaar om te stoppen met werken?

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

>