De Revolutionaire Seks Methode (Jonathan & Oscar) Review en Ervaringen

By Robert Jansen | Beter in Bed

jun 08
revolutionaire seks methode

Welkom bij de review van de Revolutionaire Seksmethode van Jonathan & Oscar.In dit artikel lees je mijn ervaringen met het product. Naast het leesbare e-book zit er namelijk ook een audiobook bij en meerdere bonussen.

Taal: Nederlandstalig
Aantal pagina’s: 78 pagina's (bonussen & audiobook niet meegerekend)
Garantie: 60 dagen niet-goed-geld-terug

1.0 De Revolutionaire Seks Methode Review en Ervaringen

Bijna een jaar nadat ik begon aan de Seksgod Methode en al zijn meesterlijke gevolgen, vond ik het tijd voor iets nieuws. De Revolutionaire Seks Methode van Jonathan & Oscar wekte mijn nieuwsgierigheid. Ik kocht het ebook en haar bonussen en ging er mee aan de slag.

Gelukkig zit ik in de positie om de theorieën, technieken en adviezen direct toe te passen.

Door de jaren heen heb ik al veel geleerd over het vrouwelijk lichaam, haar verlangens en hoe je haar het best kan behandelen. Zowel binnen als buiten de slaapkamer. Toch ben ik van mening dat we nooit zijn uitgeleerd en vind ik het prachtig om te experimenteren.

Zelf zit je er waarschijnlijk aan te denken om het boek aan te schaffen, of ben je simpelweg benieuwd naar wat het jou kan bieden. In deze review zal ik daar zo veel mogelijk antwoord op geven.

1.1 Dit krijg je na betaling

Direct na het aanschaffen werd ik blij verrast. Je ontvangt namelijk niet alleen het ebook, maar ook het audiobook van De Revolutionaire Seks Methode. Met zeer aangename toon is het boek ingesproken en opgedeeld in losse mp3'tjes per paragraaf.

Ideaal voor als je op het strand ligt te zonnen, in je auto een stuk moet rijden, of luister het tijdens een wandeling door het park.

Na betaling krijg je concreet:
revolutionaire seks methode
 • Het eBook: De Revolutionaire Seks Methode
 • Het audiobook DRSM
 • Bonus I: Orgasme Zonder Penetratie
 • Bonus II: 7 Tips Voor Meer Plezier In Je Seksleven
 • Bonus III: Je Partner Het Bed In Verleiden
 • Bonus IV (Optioneel): Orgasme Koning Programma

1.2 Korte samenvatting van het boek

In zo'n 25 bondige hoofdstukken leer je hoe je je als man zijnde het best kan gedragen ten opzichte van seksueel aantrekkelijke vrouwen. Je leert de 'kneepjes van het vak' voor zowel binnen als buiten de slaapkamer.


De meeste mannen hebben het idee geweldig in bed te zijn. In werkelijkheid weet >80% van de mannen niet eens hoe ze een vrouw moeten laten klaarkomen. Sterker nog, 90% van de mannen heeft totaal geen weet van wat vrouwen ECHT willen in een man.


De Revolutionaire Seks Methode is het resultaat van jarenlange verdieping & ervaring door de twee schrijvers: Jonathan & Oscar, toegepast op/met/bij/in honderden vrouwen. Er wordt aangeraden om het boek meerdere keren door te nemen en er direct mee aan de slag te gaan. Dit, omdat er honderden theorieën, adviezen en technieken instaan die je nooit allemaal in één keer gaat onthouden of onder de knie hebt. 


Sommige aspecten heb je direct onder de knie. Andere onderdelen vergen geduld en oefening. Alles om het voor altijd spannend in bed te houden en je bedpartner de meest geweldige tijd te geven die ze ooit maar mag beleven.

2.0 Mijn ervaringen met de Revolutionaire Seksmethode

De Revolutionaire Seks Methode is authentiek en uit respect voor vrouwen geschreven. Het laat je precies zien waar vrouwen diep van binnen naar verlangen en het boek beantwoord al jouw vragen als het gaat om seks. 

Vrijwel alle onzekerheden die je maar kunt hebben worden door het toepassen van dit boek verholpen.

Een kleine greep uit wat je gaat aantreffen:

 • Mythes op het gebied van seks & vrouwen bevredigen
 • Vrouwelijke anatomie.
 • Wat vindt ze ECHT lekker.
 • Hoe je haar de seks van haar leven geeft (en jouw leven).
 • "Romantisch of grof?"
 • Waarom emotie tijdens de seks zo belangrijk is.
 • "Dominant of niet?"
 • Afwisseling in je seksleven
 • Dirty Talk
 • Geweldige lessen waardoor je NOOIT meer bang hoeft te zijn inspiratieloos of saai in bed te zijn.

En nog veel meer....

Vrouwen worden verslaafd aan je als je dit boek toepast. 

Dit is alleen al in het eBook zelf. De 3 bonussen doen er nog een schep bij bovenop. Om eerlijk te zijn, het hoofdboek 'De Revolutionaire Seksmethode' alleen al was het geld meer dan waard. Ik heb het op mijn gemak geluisterd en direct die dag toegepast met mijn geliefde.

De bonussen geven nog wat meer verdieping van het al goede boek zelf.

De andere bonus (Orgasme Koning), die je €19,97 per maand gaat kosten is een 12 maandelijks programma voor onbepaalde tijd waarin je simpelweg leert hoe je haar allerbeste minnaar ooit wordt.

2.1 Mogelijke nadelen van dit ebook

Eerlijk is eerlijk. Dit boek is niet voor iedereen weggelegd. Seks is niet altijd 'makkelijk' en ook al worstelen veel mannen in bed, de meesten daarvan zullen NOOIT de moeite nemen om zich te verdiepen in hoe het vrouwelijk lichaam werkt.
 
De meeste mannen hebben daar simpelweg geen zin in. Ze zullen nooit de moeite nemen om vrouwen verslaafd aan ze te maken. Simpelweg denken ze dat het geen zin heeft of dat het 'niet vrouw-vriendelijk' is. Anderen denken dat je 'seks niet uit een boekje kan leren'. 

Voor die mensen is dit boek dan ook niet geschikt. Je moet je wel willen openstellen om iets te kunnen leren. Als je het idee hebt dat het allemaal maar onzin is of dat vrouwen er niet van genieten, doe dan geen moeite. Maakt niet uit, want je voegt je bij de overgrote meerderheid van de mannen-de mannen waar vrouwen liever bij uit de buurt blijven.

Je zult nooit leren wat vrouwen ECHT zoeken in een man. Deze mannen gaan nooit leren hoe ze een vrouw volledig verslaafd aan ze kunnen maken. Ze blijven zelf liever verslaafd aan vrouwen. Al kijkend naar een beeldscherm.

De Revolutionaire Seks Methode (DRSM) kan niet tippen aan dit en dit boek. DRSM is een leuk boek voor algemene kennis, maar de Meesterminnaar Methode en Dirty Talk Geheimen gaan véél verder dan dat. Als je die laatste twee beheerst, dan hoef je NOOIT meer bang te zijn dat je in een sleur terecht komt.

3.0 Voor wie is het boek geschreven?

De Revolutionaire Seks Methode is geschreven voor iedere man die:

 • Meer uit zijn seksleven wil halen.
 • Zijn en haar seksuele ervaringen naar een hoger niveau wil tillen.
 • Alle ins en outs wil beheersen als het gaat om vrouwen bevredigen.
 • Vrouwen de tijd van hun leven wil geven.
 • Zichzelf de tijd van hun leven wil geven.
 • Klaar is met de sleur en zijn seksleven nieuw leven in wil blazen.
Daarnaast ben je niet bang om te experimenteren, nieuwe dingen uit te proberen en risico's te lopen. De technieken en adviezen werken dan wel op de meeste vrouwen positief, dat betekent niet op IEDERE vrouw. 

Je weet in elk geval dat je seksleven altijd geweldiger, intenser en uitbundiger kan. Volg je hart en wordt de man die vrouwen willen. Ondanks dat....

Iedere vrouw is anders. Elk lichaam is anders. Het is een kwestie van proberen en het elkaar zo aangenaam mogelijk willen maken. Met De Revolutionaire Seks Methode krijg je alle tools aangereikt om van jou de meest ideale sekspartner te maken voor de meeste vrouwen (feministen uitgesloten).

De Revolutionaire Seks Methode eindoordeel

7.2

Algemene beoordeling

7.0/10

Praktisch

8.0/10

Motiverend

7.0/10

Leesbaarheid

8.0/10

Prijs/Kwaliteit verhouding

6.0/10

Voors

 • Simpel, bondig en van hoge kwaliteit
 • Uiterst leesbaar
 • Bruikbare tips voor zowel beginners als gevorderden als meesterminnaars
 • De waarheid als het gaat om wat vrouwen in een man zoeken
 • Audio versie van het boek

Tegens

 • In het boek wordt gerefereerd naar 2 bonussen die niet aanwezig zijn
 • Late reactie tijd van auteurs bij vragen

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

>