Unstoppable Mindset Review | Kritische Ervaringen | Goed of Waardeloos?

By Robert Jansen | Algeheel succes & geluk

apr 07
Unstoppable Mindset Review

In deze Unstoppable Mindset review ga ik in op of Jia Ruan's cursus werkelijk een verschil maakt, of dat je je geld nog beter door de wc kan spoelen.

Mindset is altijd zo'n dingetje.

We weten wel dat het belangrijk is om een sterke mindset te hebben. Met een verkeerde instelling krijg je namelijk weinig gedaan.

Maar betekent dit dan dat de Unstoppable Mindset je écht een niet te stoppen instelling geeft? Of is het weer het nieuwe marketingtrucje van Team Unstoppable om flink te cashen?

In deze recensie deel ik grotendeels 3 dingen met je:

 • Waaruit is de Unstoppable Mindset opgebouwd
 • Wat zijn mijn concrete ervaringen met de cursus
 • Wanneer het JOU écht resultaat gaat brengen (en wanneer vooral niet)
Met de informatie uit deze eerlijke review maak jij de beslissing of je je zuurverdiende geld hieraan uit gaat geven. Of dat je het liever bewaart.

1.0 Review van de Unstoppable Mindset (NO-BULLSHIT)

"Heb je ook genoeg om alleen maar te moeten luisteren naar een werkgever die jouw visie niet ziet of waardeert? Of wil je meer vrije tijd, terwijl je gewoon een (meer dan) goed inkomen genereert?"

Met de hulp van Jia Ruan en de rest van Team Unstoppable zou je jouw idealen werkelijkheid laten worden.

Tenminste, dat is wat Jia Ruan verkondigd...

Het is duidelijk. Om succesvol te zijn en ondernemen, is het van belang dat je een sterke mindset hebt. En als je die nog niet hebt, dat je die zo snel mogelijk ontwikkeld. 

Unstoppable Mindset download

1.1 Wat is 'MINDSET' überhaupt?

Mindset is een alomvattend woord voor jouw 'innerlijke wereld.' Hoe jij de wereld ziet en hoe jij jezelf ziet. Je gedachten, overtuigingen, attitude. In feite je algehele 'programmering.

Uit jouw mindset vloeien ALTIJD acties. Gedrag. En met een sterke, juiste mindset zijn dit de acties die jou verder brengen in het leven.

Heb je echter een gebroken, onjuiste mindset? Dan krijg je niet de dingen gedaan die je diep van binnen vaak wel zou willen.
 • Gevolg van een zwakke mindset is dat je veel kampt met uitstelgedrag, gebrek aan motivatie en geen zelf-discipline. Je voelt je vaak slecht, angstig en krijgt eigenlijk niets écht gedaan in het leven.

1.2 Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan is een bekende in dit wereldje en ik heb hem al eens vaker benoemd.

Als je op Google of YouTube zoekt naar manieren om online te ondernemen, heb je zijn reclame ongetwijfeld weleens voorbij zien komen.

Deze jonge en ambitieuze jongen heeft persoonlijk heel veel aan zelfontwikkeling gedaan en heeft dit nu allemaal in deze cursus gestopt.

Jia Ruan is ook bekend van zijn programma om te verkopen op Bol.com

1.3 Unstoppable Mindset betekenis

Unstoppable Mindset = een mindset die NIET te stoppen is. Lijkt je dat wat?

De cursus Unstoppable Mindset omvat 4 weken met als doel om jou de ideale mindset te geven om succesvol te zijn.

En dit is niet alleen op het gebied van geld en rijkdom, maar ook op het gebied van gezondheid, relaties, werk, liefde, geluk etc.

Normaal is Jia Ruan echt een coach in het ondernemersvak. Hij leert je (de Amerikaanse manier van) verkopen als een malle. In deze cursus gaat het veel verder. Veel dieper. Hij belicht onderwerpen die van toepassing zijn op jouw hele leven.

Kortom, het doel is om meer uit het leven te halen en meer te genieten van alles wat dit leven ons te bieden heeft. Je volle potentie benutten.

2.0 Opbouw van Jia Ruan's nieuwste cursus

Het is belangrijk om eerst naar je huidige mindset te kijken om vervolgens jezelf te resetten en een nieuwe mindset aan te nemen. Je gaat terug naar het begin. Naar je kern.

Je spoort innerlijke blokkades en mentale rotzooi op. Om deze vervolgens weg te gooien en te vervangen voor nieuwe, frisse ideeën.

Het gaat dus om een andere manier van denken, waardoor je huidige denkpatronen doorbreekt en waarmee de kans op succes (op welk gebied dan ook) wordt vergroot.

 • Dat is de kern van deze cursus en het doel van Team Unstoppable.

De cursus is verdeeld over 4 weken en elke week heeft een eigen onderwerp. Elke week heeft 5 tot 10 video’s met ongeveer een lengte van 20 minuten per video.

Lees deze review verder voor meer informatie over de inhoud.

Ook zit er voor elke week een werkboek bij, om zo effectief met de gegeven les aan de slag te gaan. Deze cursus is geen kwestie van toekijken en consumeren. Je wordt echt aan het werk gezet door Jia.
Unstoppable Mindset review ervaringen

2.1 Week 1 – Unleash Yourself

De eerste week gaat voornamelijk over wat de cursus inhoudt en wat het grotere plaatje is van een Unstoppable Mindset

Je gaat ook veel basiskennis opdoen en je leert waarom mensen bepaalde beslissingen en keuzes maken.

Met name op welk vlak je hierin beïnvloedt bent van buitenaf, zonder dat je het vaak door hebt. Door de handvatten die je in deze week krijgt, leer je hier doorheen te prikken en kun je volledig zelfstandig keuzes gaan maken.

Keuzes die gericht zijn op jou en niet onderbewust zijn binnengebracht door de mensen en media in jouw cirkel van invloed.

Je kijkt ook naar de kwaliteit van jouw leven en waar specifiek JOUW behoeftes liggen. Wil je stinkend rijk worden, gelukkig in de liefde of gewoon allebei?

Door dit te achterhalen, kun je je mindset hierop instellen om deze doelen daadwerkelijk te bereiken. Visualisatie is het begin van realisatie.

2.2 Week 2 – Old Identity

Dit is een pittige week. Kijken naar jezelf. Confronterend.

Je zult jezelf namelijk moeten analyseren en dat doe je het effectiefst door zo eerlijk mogelijk tegen jezelf te zijn. Pas dan kom je tot de kern van wie je bent, wat je doet en waarom je het doet.

Alleen op deze manier kun je jezelf vernieuwen. Er wordt eerst gekeken wat je tot nu toe hebt bereikt in dit leven. Je gaat kijken naar wie jij NU bent en waar je voor staat (je old identity).

Vervolgens ga je kijken naar jouw toekomstbeeld. Wie en wat wil je zijn?

Maar je gaat ook kijken naar wie je absoluut niet wilt zijn en welke eigenschappen je dan ook kan schrappen uit jouw leven.

Deze kun je vervangen door de eigenschappen die jij wel belangrijk vindt. Hetgeen waar jij écht voor staat ga je meer plek en prioriteit geven. Door deze oefeningen te doen, creëer je de beste versie van jezelf. 

Deze omschakeling moet je natuurlijk nog wel in de praktijk brengen, maar daar helpen de komende lessen je verder mee.

2.3 Week 3 – New Identity

Hoe wil je zijn? Waar sta JIJ voor?

Dit is de week waarin je jouw nieuwe identiteit zal vormgeven en wordt er uitgelegd hoe je bepaalde onbewuste beslissingen kunt herkennen.

Pas dan kun je deze beïnvloeden en ze sturen naar hetgeen wat jij voor ogen hebt. We hebben het dan over de zogeheten primary drive.

Je leert ook om anders naar dingen te kijken. Waar je voorheen wellicht negatief dacht over bepaalde situaties, leer je deze om te draaien en het positieve ervan inzien.

Daarnaast wordt er in deze week heel veel gesleuteld aan degene die je bent en die je wilt zijn. Het is de week van toegepaste verandering, waarbij je alle dingen die je voor ogen hebt en belangrijk vind, gaat toepassen in jouw leven.

Dit in combinatie met lessen over zelfdiscipline, beheersen van jouw negatieve emoties en zelfbeeld, zorgen voor een compleet plan om daadwerkelijk in de juiste mindset te komen.

2.4 Week 4 – The Final Steps

Het lijkt soms wel therapie.

De afgelopen drie weken heb je veel geleerd. Veel meer dan ik kan beschrijven in deze review. In deze laatste week ontdek je hoe je met vastgeroeste gedachten kunt omgaan.

Dit zijn gedachten die iedereen heeft, maar waar je echt moet omdenken om gelukkig, krachtig en succesvol te worden. Ook het toepassen en volhouden van nieuwe gewoontes (die aansluiten op jouw doel) is iets wat je leert toe te passen en vooral leert vol te houden.

Wat veel mensen tegenhoudt is vaak de mening van anderen (ook al zeggen ze dat het ze niet boeit). Toch is het een belangrijke factor die ons als mens stagneert in onze ontwikkeling.

Datzelfde geldt voor het effect van negatieve invloeden in je directe omgeving. Het is dood gewicht en brengt je niets. Deze cursus leert hoe je hier mee om moet gaan.

Je leert verder hoe je jouw doel voor ogen houdt en dat je niet bang hoeft te zijn voor de zekerheid waarin je je zo fijn voelt. Maar als je je super wilt voelen, moet je de onzekerheid opzoeken.

Je gaat dus niet de onzekerheid overschreeuwen, wat de meeste mensen doen. Je gaat JUIST deze onzekerheid recht in de ogen aankijken. Om het vervolgens écht ACHTER je te laten.

3.0 Bonusmateriaal

Bij de aanschaf van de cursus krijg je niet alleen de cursus en het lesmateriaal, maar wordt je tevens getrakteerd op waardevol bonusmateriaal.

Hieronder bespreek ik wat dat dan precies inhoudt.

3.1 Groepscoaching

Jia Ruan zal wekelijks groepscoaching geven aan degene die hebben besloten hun leven in te richten op succes en de cursus hebben aangeschaft.

Je wordt dus ondersteund door het brein himself! Door het geven van deze sessies kun je zien dat Team Unstoppable volledig vertrouwd op haar kennis en kunde en bereid zijn om dit met je te delen.

Mocht je een keer niet bij een groepscoachsessie kunnen zijn, is het altijd nog mogelijk om deze achteraf te beluisteren via jouw profiel.

3.2 Het Reprogram Your Brain Audioprogramma

Geluid speelt een grote rol op jouw gemoedstoestand en kunnen je hersenen zowel positief als negatief beïnvloeden. 

Door naar de juiste dingen te luisteren prikkel je je brein. 

Team Unstoppable is hier maar al te goed van bewust.

Daarom hebben ze een audio bonus ontwikkeld om jou te helpen bij het creëren van een positieve en succesvolle mindset.

Unstoppable Mindset Jia Ruan
Zelf ben ik ook auditief ingesteld. Ik kan beter luisteren dan lezen of video's kijken. Daarom is dit voor mij een perfecte bonus. Wat mij betreft had de gehele Unstoppable Mindset wel een audiocursus mogen zijn

3.3 Daily Succes Program

Door jezelf uit te dagen met opdrachten en het leren van nieuwe vaardigheden, zul je sneller de omslag kunnen maken naar een positieve en succesvolle mindset.

Met dit programma kun je jouw progressie in kaart brengen en bijhouden welke successen jij hebt geboekt tijdens de cursus.

3.4 Money Mastery Program

Veel geld hebben is niet alleen een kwestie van veel geld verdienen. Door op de juiste manier met geld om te gaan zul je rijker worden. Vasco Rouw is dé aangewezen persoon om jou daarmee te helpen.

Het liefst zou je meer vrije tijd hebben en onverminderd betaald krijgen. Met het Money Mastery Program leer je hoe je dit kunt doen, waardoor er veel meer tijd over blijft om te genieten van het leven, zonder te compenseren in geld.

In dit programma leer je enerzijds hoe je slim meer geld binnenkrijgt en anderzijds. hoe je meer geld OVERHOUD. Het is een complete gids van omgaan met je geld.

Een indruk van Vasco Rouw:


3.5 Toegang tot de Unstoppable Lions Facebook community

We kennen allemaal de uitdrukking: “great minds think alike”. En het is bewezen dat wanneer je met succesvolle en/of ambitieuze mensen omringd, de kans aanzienlijk groter is dat je hierdoor zelf ook ambiteuzer en succesvoller wordt.

 • Waar je mee omgaat, word je mee besmet

Het draagt dus bij aan jouw mindset om met mensen te praten die in grote lijnen hetzelfde doel hebben als dat jij hebt. Dit hebben Jia Ruan en zijn team goed begrepen en daarom hebben zij een privégroep opgericht op Facebook, genaamd Unstoppable Lions.

Wanneer je de cursus hebt aangeschaft, kun je je hiervoor aanmelden en onderwerpen volgen/bespreken die jou ook weer verder helpen in jouw progressie.

Bespreek successen, knelpunten en al het andere met de leeuwen.
Community Jia Ruan

4.0 Mijn ervaringen met Upstoppable Mindset

Zoals de cursus heel veel eerlijkheid verwacht, ben ik dat ook naar jou toe. Ik heb lang niet altijd dezelfde mindset gehad die ik nu wel heb. 

In een periode waarin ik bijna depressief was, mijn toevlucht zocht in verdovende middelen, me omringde met verkeerde “vrienden”, merkte ik op een gegeven moment dat dit niet mijn leven was. 

Ik was mijn leven, geld en tijd aan het verspillen. Er zit zoveel potentie in mij, wist ik. Alleen kwam het er totaal niet uit. Dat moest stoppen en ik moest een manier vinden om het maximale uit mezelf te halen.

Beetje bij beetje heb ik afscheid genomen van alle negatieve elementen om me heen en begon mezelf te een beter persoon te maken door heel veel te gaan lezen. 

Ik ben ook cursussen gaan volgen die voornamelijk waren gericht op zelfontwikkeling en het creëren van de juiste mindset. Maar ook boeken en cursussen omtrent vrouwen versieren etc. etc. 

Veel van dit materiaal heb ik ook uitgelicht op LeesJeSuccesvol.
Jia Ruan download

4.1 Had ik maar 10 jaar eerder toegang tot de Unstoppable Mindset gehad...

Ik heb hier veel geld (lees: duizenden euro's) aan uitgegeven. En hoewel ik er geen spijt van heb, had ik het merendeel van deze cursussen kunnen vervangen door Unstoppable Mindset van Jia Ruan.

Ik heb hierdoor al veel basiskennis over het onderwerp, maar ik dacht het toch een kans te geven. De andere producten (Bol.com Masterclass en Agency Masterclass) zijn mij immers ook erg goed bevallen.

Tot mijn verbazing merkte ik dat de cursus me echt een beter en gelukkiger gevoel vanuit mezelf gaf en dat Team Unstoppable een unieke invalshoek belicht.

Hierdoor ben ik op een andere manier naar mezelf en mijn omgeving gaan kijken. Deze cursus heeft mij echt geholpen en beschouw ik het persoonlijk als het geheime recept voor succes.

Het is niet alleen een life-changer, maar ook een game-changer!

4.2 Is de cursus zinvol als je zijn andere mindset lessen al hebt gevolgd?

Veel mensen vroegen me of de Unstoppable Mindset van toegevoegde waarde is, als je alle lessen over mindset uit de BOL & Agency Masterclasses al hebt gevolgd.

Goeie vraag. En het antwoord is: JA.

Waarom? Simpel. De andere masterclasses zijn gericht op mindset met betrekking tot het ondernemerschap. Deze geïsoleerde mindset cursus is gericht op mindset in het algemeen. 

Dit gaat dus over je gehele leven. Niet alleen over het ondernemerschap of e-commerce. Maar echt alle gebieden des levens. Het gaat erover hoe jij krachtiger en fijner in het leven staat.

Dus niet het alleen het maximale op zakelijk vlak behalen, maar JUIST op persoonlijk vlak. Als vriend(in), partner, ouder of kennis. 

Ik zit dankzij deze cursus nóg veel meer in mijn eigen kracht en overtuiging. Hierdoor overtuig je je omgeving automatisch mee. Dat is het hele grappig ervan.

Wanneer je je uiterste best doet om indruk te maken op anderen, maak je indruk op NIEMAND. Wanneer je je uiterste best doet om indruk te maken op JEZELF, maak je indruk op IEDEREEN. 

Maak voornamelijk jezelf trots. In plaats van dat je alle mensen om je heen trots wilt maken. Dat gaat hem sowieso niet worden namelijk 😉

4.3 Pluspunten

Elk voordeel heb z'n nadeel. En vice versa. Zo heeft deze cursus verschillende voordelen, maar in mijn ervaring ook verschillende nadelen.

Uit deze review blijkt denk ik al wel dat ik doorgaans positief ben over de cursus. Maar toch. Niets is perfect. Zo ook deze cursus niet.

Hieronder zie je een opsomming van alle voor- en nadelen.

 • Jia Ruan weet waar hij het over heeft. Je krijgt les van 1 van de pioniers uit Nederland op het gebied van succesvol worden
 • De website en het lesmateriaal is eenvoudig toegankelijk. Kijkt makkelijk weg.
 • Gemiste groepscoachsessies worden opgenomen, zodat je het altijd kan terugkijken. Het scheelt dus dat je niet altijd aanwezig hoeft te zijn,
 • Verandering in jouw gedrag en in wie je bent is gegarandeerd, zolang je er zelf voor gaat. Het komt echt niet zomaar aanwaaien. Geloof me. Het is hard werken. Maar als je bereid bent die extra mile te zetten komt het goed. Bijna gegarandeerd.
 • Tijdelijk een flinke korting op de aanschaf van The Unstoppable Mindset. De prijs wordt als dit zo doorgaat binnenkort verdubbeld. Wees er snel bij om dat voor te zijn!!

4.4 Minpunten

 • Over de top en té Amerikaans. Je merkt echt dat Jia Ruan veel oppikt uit Amerika. Zijn houding en gedrag zijn in mijn ogen veel te over the top. Daar houd ik niet zo van. Doe maar normaal en niet zo overdreven. We zijn hier in Nederland. 
 • Her en der staat er spelfouten op de website. In mijn ogen mag Team Unstoppable hier iets meer aandacht aan mnogen besteden.
 • De teamcoachsessies kunnen soms wat rommelig overkomen. Dit is echt even wennen.

Het eerste nadeel is voor mij best een zwaarwegend nadeel van deze cursus.

Voor mij had het allemaal veel minder over de top gemogen. Daardoor is het eindcijfer best oké, maar niet super.

Je merkt echt dat Jia veel van Tony Robbins oppikt. En ik ben persoonlijk helemaal geen fan van Tony Robbins, juist vanwege dat overdreven gedoe. 

Het is in mijn ogen totaal waardeloos om duizenden dollars uit te geven om een paar dagen met andere mensen samen te zijn die ook duizenden dollars daaraan hebben uitgegeven. Je bent met z'n allen aan het springen, dansen en schreeuwen. Op dat moment voel je je helemaal het mannetje. Vervolgens kom je thuis, weer in je normale setting. En ben je niets opgeschoten. Dat geld had je veel beter kunnen investeren in iets wat geld oplevert in plaats van je een paar dagen goed voelen. Tony Robbins is in mijn ogen de nieuwe drug voor veel mensen. Het voelt even lekker, maar daarna ben je weer terug bij af. Minus 5-20K€.

5.0 Pak de gratis proefversie van de Unstoppable Mindset

Gratis kennismaken met Unstoppable Mindset kan. Tenminste, nu nog wel. Bekijk Jia's gratis tools om een kijkje te nemen in de masterclass.

Je krijgt dus de kans om kennis te maken met Unstoppable Mindset. In de gratis tools en training worden de achterliggende gedachtes en insteek van de cursus in grote lijnen besproken. 

Ook komen relevante vraagstukken aan bod. Hierdoor word je direct al aan het denken zet. En hiermee is de eerste stap gezet. Daarnaast worden ook enkele wereldgeheimen met je gedeeld. 

Let op: dit is niet de cursus zelf, maar het geeft je een concreet beeld van wat je te wachten staat. Eigenlijk heb ik dat allemaal al in deze Unstoppable Mindset review met je gedeeld. 
Unstoppable Mindset download

5.1 Eindconclusie: is Unstoppable Mindset jouw geld waard?

Dit is de beste investering die je jezelf mag gunnen. Na deze cursus ben je een ander mens, waarbij je de nadruk legt op alles wat je belangrijk vindt en op de doelen die je gaat behalen.

Het is nu ineens geen kwestie meer van of het je gaat lukken, maar wanneer het je gaat lukken. Deze handvatten zullen je verder brengen dat je ooit had durven dromen.

Ook voor mensen die al veel van dit soort lessen hebben genoten (zoals ik), is het nog steeds een eye-opener. Dus ja, in mijn ogen is het (afgezien van alle overdreven gedragingen van Jia) zeker je geld waard.

5.2 Hoe moet je inloggen?

Als je je hebt aangemeld voor de volledige cursus dan kun je hier inloggen. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en ga direct aan de slag met alle modules!

Beoordeling Unstoppable Mindset

6.9

Algemene indruk

7.0/10

Praktisch

9.0/10

Betrouwbaarheid

7.0/10

Effectiviteit

8.3/10

Stijl

3.0/10

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

>