Last van angst, stress of nervositeit? Phenibut biedt de oplossing!

By Robert Jansen | Lifestyle

mrt 08
phenibut

Als je op het internet rond surft en specifiek op zoek bent naar informatie over Phenibut, merk je dat het bulkt van de informatie. De één prijst het goedje de hemel in en zegt dat het niet gevaarlijk is, terwijl een ander het je ten alle tijden afraadt.

In dit artikel lees je in 10 minuten mijn ervaringen met Phenibut. Indien je geïnteresseerd bent om het te kopen, zet ik op het eind van dit artikel een link naar de meest betrouwbare en goedkoopste aanbieder van Phenibut.

Ik wil je aanraden dit artikel eerst goed door te lezen. Het is namelijk geen middel wat je wilt misbruiken, want daar zitten nare consequenties aan (ik spreek uit eigen ervaring). Met dit artikel help ik je alle onzin uit de wereld te helpen en ZELF een keuze te maken of je het wilt of niet.

Diverse feiten als dat het zich aan je GABA-B receptoren bindt (alcohol bindt zich voornamelijk aan GABA-A receptoren) en dat het in de jaren '60 door Russische professoren is ontdekt zal ik je besparen.

Zie hier, de bullshit-vrije, eerlijke en persoonlijke ervaring met het kristal witte poedertje.

Geprezen en gevreesd door velen.

Wat is er zo krachtig aan Phenibut?

Zelf heb ik het poedertje in periodes gebruikt, met verschillende redenen. Een vriend van me kwam er ooit eens mee, toen ik ongeveer 23 jaar was. Destijds was ik verlegen en in ontwikkeling in mijn succes met vrouwen en algeheel socialer worden.

Hij had capsules Phenibut en had het zelf de dag ervoor zelf geprobeerd. Hij zei dat het één en al rust veroorzaakt en tegelijkertijd krijg je energie en meer helderheid. Je angsten verdwijnen en zo biedt het nog veel meer voordelen zei hij. Probeer maar eens.

Aangezien ik zelf in een zeer experimentele fase in mijn leven zat, pakte ik het aan en probeerde ik het.

Het was indrukwekkend en intrigerend tegelijk.

Wat zijn de (vele) effecten, die na ongeveer 2 tot 5 uur intreden?

 • Een sterk gevoel van euforie.
 • Veel zin om sociale contacten aan te gaan.
 • Angst in sociale contacten verdwijnt.
 • Meer zin om dingen te ondernemen.
 • Angst om je open te stellen verdwijnt vrijwel volledig.
 • Mensen met wie het normaal gesproken niet zo botert, zie je nu in een heel ander daglicht. Je accepteert hun aanwezigheid en de kans dat je normaal met ze kan opschieten zit er dik in.
 • Algeheel gevoel van welzijn, welbehagen en grandioos veel plezier in zo'n beetje alles wat je doet.
 • Dingen die je eerder hebt uitgesteld, ga je nu in eens doen.
 • Indien je gewend bent om veel te overdenken, dit verdwijnt bijna helemaal en je gaat over op doen in plaats van denken
 • Stress verdwijnt
 • Je accepteert jezelf, het leven, de wereld en de mensen om je heen
 • Muziek wordt mooier
 • Eten wordt lekkerder
 • Je slaap verbetert

Het zijn vooral subtiele dingen waar je Phenibut in merkt

Waar het op neer komt is dat je een gevoel van kalmte en rust ervaart wat je nog nooit hebt ervaren.

Stel je een leven voor waar bij je alle stress, onzekerheid, angst, zorgen en druk loslaat. Tegelijk voelt alles als natuurlijk aan en lacht het leven je toe. Overdenken zit er even niet meer bij. Je hebt een geest die het leven en alles wat er op je pad komt accepteert. Bijna iedereen is aardig.

Welkom in de wereld van Phenibut. De effecten houden zelfs de volgende dagen nog aan...

Grappig om te zien: als je normaal gesproken niet iemand bent die makkelijk met anderen praat, ga je merken dat mensen van nature met JOU contact leggen. Angst verdwijnt, je wordt relaxt, alert en sociaal.

Eigenlijk zijn er te veel mooie effecten om op te noemen.

Het is niet zo dat de effecten overduidelijk aanwezig zijn. Tenminste niet als je je aan een normale dosis houdt (variërend van 500 mg tot MAXIMAAL 2000 mg). In die range is het zeer subtiel doch goed merkbaar aanwezig.

Indien je meer dan 1000 mg op een dag neemt, vind ik het zelf duidelijk merkbaar. Je wordt er dan wat wazig en wat duizelig of misselijk van. 

phenibut

Voor diegenen die ervaring met GHB hebben, het voelt als de moeheid die je na GHB inname wel eens ervaart. Je leert het snel af in elk geval.

Wat zijn de negatieve kanten van Phenibut

uiten al die mooie praat van hierboven heeft Phenibut ook zijn donkere kanten. Ik heb er zelf ervaring mee. Om met de deur in huis te vallen: Het smaakt vies. Dat is slechts één ding, want:

 • Every upper has it's downer.

Zo is het met Phenibut net zo. Indien je Phenibut op de verkeerde manier gebruikt (of misbruikt beter gezegd) dan krijg je er flink van langs.

Ik kan me nog een periode herinneren waarin ik twee weken achter elkaar zo'n beetje dagelijks Phenibut gebruikte. Aangezien tolerantie zeer snel optreedt, moet je de volgende dag een stuk meer nemen voor hetzelfde effect. Dit gaat bij Phenibut ongekend snel.

Het is überhaupt zo dat het effect wat vervormd na de derde dag. Je wordt er wat anders 'high' van. Meer moe en het voelt wat minder prettig aan. De pret is er dus al wat meer van af.

Zodra je stopt na zo'n lange periode te hebben krijg je last van ontwenningsverschijnselen die een aantal dagen kunnen aanhouden, tot maximaal twee weken.

Ontwenningsverschijnselen zijn intens:

 • Gevoelens van lusteloosheid
 • Meer angst
 • Minder zin om dingen te ondernemen
 • Hoofdpijn
 • Trillerig
 • Vermoeid
 • Duizeligheid
 • Irritatie (snel aangebrand zijn)
 • Een algeheel gevoel van depressie
Kortom, exact het tegenovergestelde van wat je voelt als je Phenibut gebruikt.

Vind jij dit artikel waardevol?
Gebruik één van de knoppen om te delen!

Voorkom de negatieve kanten van Phenibut

Alle donkere kanten uit bovenstaande lijst zijn makkelijk te voorkomen.

1. Als je er nog geen ervaring mee hebt, begin dan met 250 / 300 mg.
2. Kijk na 2 á 3 uur wat de effecten zijn (zo lang duurt het immers voordat het inwerkt).
3. Indien nodig kun je dezelfde dosis nogmaals nemen.
4. Gebruik maximaal 1000 mg Phenibut per dag.
5. Gebruik Phenibut MAXIMAAL één keer per week.

Vaker gebruiken zal enerzijds weinig zin hebben. De tolerantie bouw je namelijk ZEER snel op.
Aan de andere kant als je telkens maar meer wil en de dosis opvoert, krijg jij gevaarlijke hoeveelheden binnen.
​Op die manier kun jij verslaafd raken aan Phenibut en krijg jij afkickverschijnselen zoals hierboven beschreven.

​Bij GEbruik kun je PRIMA af en toe Phenibut gebruiken.
Ga je het echter MISbruiken, dan breng je jezelf in moeilijkheden.

Gebruik Phenibut met verstand

Zoals je leest, Phenibut biedt zeer veel voordelen als het gaat om angst overwinnen. Ik heb zelf ervaring met diverse psychedelische middelen en ik vind Phenibut daarin thuishoren.

Je gaat er niet van hallucineren en je wordt er ook niet heel vaag van, maar het heeft zeker bepaalde raakvlakken met psychedelische middelen.

Bij psychedelica is mijn ervaring dat je als een soort van objectieve therapeut naar je eigen leven gaat kijken. Dit heb ik meegemaakt bij truffels, paddo's en LSD (zoals je merkt houd ik van experimenteren haha). Bij Phenibut gebeurt dit ook.

Je gaat naar je eigen gedrag kijken en je wordt je bewust van gedachtepatronen. Gedachtepatronen die jou normaal gesproken in een staat van angst, stress en passiviteit brengen worden herkend en vervolgens heb je de keuze die te ELIMINEREN.

Zelf-limiterende gedachten waar je mee zit, zorgen en piekeren herken je binnen jezelf. Je merkt in welke situaties bepaalde (nare) emoties worden opgewekt en onder invloed van Phenibut kun je daar afstand van nemen. Oftewel, je hebt er na je gebruik nog lang profijt van.

Het is niet zomaar een middel. Voor veel mensen met depressies, slaap- en angststoornissen heeft het wonderen gedaan.

 • Het is niet om te misbruiken. Gebruik daarom met je verstand.

Sommige zeggen maximaal 3 keer per week, anderen 2 keer per twee weken... Eigenlijk is het aan jezelf om uit te zoeken wat wel werkt en wat niet. Als je merkt dat je afhankelijk wordt, stop dan direct.

Serieus, met Phenibut hoef je niet te f*cken, want het pakt je tien keer zo hard terug.

Na de twee weken gebruik heb ik me een week lang slecht gevoeld. Ik wist het van te voren. Mensen hadden me gewaarschuwd en je leest het OVERAL op het internet. Die week voelde ik me lusteloos en het was voor mij een kwestie van uitzitten.

Je weet in elk geval hoe het komt en de volgende keer laat je het.

question

Phenibut kopen

Indien je van jezelf weet dat je dit middel met verstand kan gebruiken en je bent geen verslavingsgevoelig persoon, dan kan je dit prima gebruiken. Als je wél verslavingsgevoelig bent, dan kan je het wellicht beter niet kopen.

Mijn advies om helemaal niets van ontwenningsverschijnselen te merken is om het één tot maximaal drie keer per twee weken te gebruiken.


Bekijk hier of Phenibut nog op voorraad is. Op deze website kun je terecht voor allerlei supplementen waaronder L-Theanine.

NOGMAALS! Gebruik met verstand. Bij verstandig gebruik gaat het jouw leven verrijken. Bij onverstandig gebruik gaat het je leven verzuren.

Follow

About the Author

Verslaafd aan zelfontwikkeling (in de meeste brede zin van het woord), copywriting en geld verdienen op het internet. Ik help jou je doelen te behalen. Niets is mooier dan het heft over eigen leven VOLLEDIG in handen te hebben.

Leave a Comment:

(2) comments

Jo Jelmersma september 22, 2018

Hallo Robert. Dank voor je helder artikel over phenibut!
De link waar je naar door verwijst verkopen het niet ( meer).
Wellicht n alternatief?
Vriendelijke groet Jo Jelmersma

Reply
  Else september 23, 2018

  Jo jelmersma, vitaplanet.nl verkoopt het.
  En vitalio.nl

  Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: