phenibutAls je op het internet rond surft en specifiek op zoek bent naar informatie over Phenibut, merk je dat het bulkt van de informatie. De één prijst het goedje de hemel in en zegt dat het niet gevaarlijk is, terwijl een ander het je ten alle tijden afraadt.

In dit artikel lees je in 10 minuten mijn ervaringen met Phenibut. Indien je geïnteresseerd bent om het te kopen, zet ik op het eind van dit artikel een link naar de meest betrouwbare en goedkoopste aanbieder van Phenibut.

Ik wil je aanraden dit artikel eerst goed door te lezen. Het is namelijk geen middel wat je wilt misbruiken, want daar zitten nare consequenties aan (ik spreek uit eigen ervaring). Met dit artikel help ik je alle onzin uit de wereld te helpen en ZELF een keuze te maken of je het wilt of niet.

Diverse feiten als dat het zich aan je GABA-B receptoren bindt (alcohol bindt zich voornamelijk aan GABA-A receptoren) en dat het in de jaren ’60 door Russische professoren is ontdekt zal ik je besparen.

Zie hier, de bullshit-vrije, eerlijke en persoonlijke ervaring met het kristal witte poedertje.

Geprezen en gevreesd door velen. 

Wat Is Er Zo Krachtig Aan Phenibut?

Zelf heb ik het poedertje in periodes gebruikt, met verschillende redenen. Een vriend van me kwam er ooit eens mee, toen ik ongeveer 23 jaar was. Destijds was ik verlegen en in ontwikkeling in mijn succes met vrouwen en algeheel socialer worden.

Hij had capsules Phenibut en had het zelf de dag ervoor zelf geprobeerd. Hij zei dat het één en al rust veroorzaakt en tegelijkertijd krijg je energie en meer helderheid. Je angsten verdwijnen en zo biedt het nog veel meer voordelen zei hij. Probeer maar eens.

Aangezien ik zelf in een zeer experimentele fase in mijn leven zat, pakte ik het aan en probeerde ik het.

Het was indrukwekkend en intrigerend tegelijk.

Wat zijn de effecten, die na ongeveer 2 tot 5 uur intreden?

 • Een sterk gevoel van euforie.
 • Veel zin om sociale contacten aan te gaan.
 • Angst in sociale contacten verdwijnt.
 • Meer zin om dingen te ondernemen.
 • Angst om je open te stellen verdwijnt vrijwel volledig.
 • Mensen wie je normaal gesproken haat of voor wie je bang bent, zie je nu in een heel ander daglicht. Je accepteert hun aanwezigheid en de kans dat je normaal met ze kan opschieten zit er dik in.
 • Algeheel gevoel van welzijn, welbehagen en grandioos veel plezier in zo’n beetje alles wat je doet.
 • Dingen die je eerder hebt uitgesteld, ga je nu in eens doen.
 • Indien je gewend bent om veel te overdenken, dit verdwijnt bijna helemaal en je gaat over op doen in plaats van denken
 • Stress verdwijnt
 • Je accepteert jezelf, het leven, de wereld en de mensen om je heen
 • Muziek wordt mooier
 • Eten wordt lekkerder
 • Je slaap verbetert

En nog veel meer. Het zijn vooral subtiele dingen waar je het aan merkt.

Waar het op neer komt is dat je een gevoel van vrijheid ervaart wat je nog nooit hebt ervaren.

Stel je een leven voor waar bij je alle stress, onzekerheid, angst, zorgen en druk loslaat. Tegelijk voelt alles als natuurlijk aan en lacht het leven je toe. Je hebt een geest die het leven en alles wat er op je pad komt accepteert. Bijna iedereen is aardig.

Welkom in de wereld van Phenibut.

De effecten houden zelfs de volgende dagen nog aan…

phenibutGrappig om te zien: als je normaal gesproken niet iemand bent die makkelijk met anderen praat, ga je merken dat mensen van nature met JOU contact leggen. Angst verdwijnt, je wordt relaxt, alert en sociaal.

Eigenlijk zijn er te veel mooie effecten om op te noemen.

Het is niet zo dat de effecten overduidelijk aanwezig zijn. Tenminste niet als je je aan een normale dosis houdt (variërend van 500 mg tot MAXIMAAL 2000 mg). In die range is het zeer subtiel doch goed merkbaar aanwezig.

Indien je meer dan 2000 mg op een dag neemt, vind ik het zelf  duidelijk merkbaar. Je wordt er dan wat wazig en wat duizelig of misselijk van. Voor diegenen die ervaring met GHB hebben, het voelt als de moeheid die je na GHB inname wel eens ervaart. Je leert het snel af in elk geval.

Phenibut Biedt Veel Voordelen, Wat Zijn De Negatieve Kanten?

Buiten al die mooie praat van hierboven heeft Phenibut ook zijn donkere kanten. Ik heb er zelf ervaring mee. Om met de deur in huis te vallen: Het smaakt vies. Dat is slechts één ding, want:

Every upper has it’s downer.

Zo is het met Phenibut net zo. Indien je Phenibut op de verkeerde manier gebruikt (of misbruikt beter gezegd) dan krijg je er flink van langs.

Ik kan me nog een periode herinneren waarin ik twee weken achter elkaar zo’n beetje dagelijks Phenibut gebruikte. Aangezien tolerantie zeer snel optreedt, moet je de volgende dag een stuk meer nemen voor hetzelfde effect. Dit gaat bij Phenibut ongekend snel.

Het is überhaupt zo dat het effect wat vervormd na de derde dag. Je wordt er wat anders ‘high’ van. Meer moe en het voelt wat minder prettig aan. De pret is er dus al wat meer van af.

Zodra je stopt na zo’n lange periode te hebben krijg je last van ontwenningsverschijnselen die een aantal dagen kunnen aanhouden, tot maximaal twee weken.

Ontwenningsverschijnselen zijn intens:

 • Gevoelens van lusteloosheid
 • Meer angst
 • Minder zin om dingen te ondernemen
 • Hoofdpijn
 • Trillerig
 • Vermoeid
 • Duizeligheid
 • Irritatie (snel aangebrand zijn)
 • Een algeheel gevoel van depressie

Gebruik Met Verstand

Zoals je leest, Phenibut biedt zeer veel voordelen als het gaat om angst overwinnen. Ik heb zelf ervaring met diverse psychedelische middelen en ik vind Phenibut daarin thuishoren.

Je gaat er niet van hallucineren en je wordt er ook niet heel vaag van, maar het heeft bepaalde raakvlakken met psychedelische middelen.

Bij psychedelica is mijn ervaring dat je als een soort van objectieve therapeut naar je eigen leven gaat kijken. Dit heb ik meegemaakt bij truffels, paddo’s en LSD -zoals je merkt houd ik van experimenteren haha-. Bij Phenibut gebeurt dit ook.

Je gaat naar je eigen gedrag kijken en je wordt je bewust van gedachtepatronen. Gedachtepatronen die jou normaal gesproken in een staat van angst, stress en passiviteit brengen worden herkend en vervolgens heb je de keuze die te ELIMINEREN.

Zelf-limiterende gedachten waar je mee zit, zorgen en piekeren herken je binnen jezelf. Je merkt in welke situaties bepaalde (nare) emoties worden opgewekt en onder invloed van Phenibut kun je daar afstand van nemen. Oftewel, je hebt er na je gebruik nog lang profijt van.

Het is niet zomaar een middel. Voor veel mensen met depressies, slaap- en angststoornissen heeft het wonderen gedaan.

Het is niet om te misbruiken. Gebruik daarom met je verstand.

Sommige zeggen maximaal 3 keer per week, anderen 2 keer per twee weken… Eigenlijk is het aan jezelf om uit te zoeken wat wel werkt en wat niet. Als je merkt dat je afhankelijk wordt, stop dan direct.

Serieus, met Phenibut hoef je niet te f#cken, want het pakt je tien keer zo hard terug.

Na de twee weken gebruik heb ik me een week lang slecht gevoeld. Ik wist het van te voren. Mensen hadden me gewaarschuwd en je leest het OVERAL op het internet. Die week voelde ik me lusteloos en het was voor mij een kwestie van uitzitten.

Je weet in elk geval hoe het komt en de volgende keer laat je het.

Phenibut Kopen?

Indien je van jezelf weet dat je dit middel met verstand kan gebruiken en je bent geen verslavingsgevoelig persoon, dan kan je dit prima gebruiken. Als je wél verslavingsgevoelig bent, dan kan je het wellicht beter niet kopen.

Mijn advies om helemaal niets van ontwenningsverschijnselen te merken is om het één tot maximaal drie keer per twee weken te gebruiken.

Klik hier om naar de goedkoopste en meest betrouwbare aanbieder te gaan >> Bij elke bestelling vanaf €20,- zijn tevens de verzendkosten gratis! Op de website kun je terecht voor allerlei supplementen, eiwitpoeders en andere gezonde producten.

NOGMAALS! Gebruik met verstand. Bij verstandig gebruik gaat het jouw leven verrijken. Bij onverstandig gebruik gaat het je leven verzuren.

Vragen of opmerkingen? Laat je reactie achter.

Deel dit bericht met...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest