Over ons

Welkom bij LeesJeSuccesvol.NL!

Tot mijn 22ste jaar was ik nooit bezig met hoe ik er uit zag. Ik was slank, maar had een buikje. Ik zat vol met puisten. Ik was verlegen en angstig in sociale situaties. Zeer afhankelijk van haar als ik eenmaal in een relatie zat. Sociaal ongemakkelijk en ik liet makkelijk over me heen lopen. Ik was chronisch blut.

Een vriend van me heeft me destijds weten te overtuigen om naar de sportschool te gaan. Ik ging dan wel met tegenzin, maar sindsdien is mijn leven voor altijd veranderd. Ik ging me bezighouden met gezonde voeding, sport en ik ging meer op stap. Een andere vriend was die player. De player die elk weekend ging stappen en altijd weer andere vrouwen mee naar huis nam. Hij nam me mee en liet me zien hoe het werkt.

Ik had de tijd van mijn leven.

De combinatie van sporten, feesten, gezonde voeding, mezelf verdiepen in vrouwen versieren en er op uit gaan heeft er voor gezorgd dat ik assertief ben geworden, er goed uitzie, sociaal handiger en gezond & fit ben. Tegenwoordig zit ik in een fijne relatie met mijn fantastisch lieve en mooie vriendin Cinta.

Dit had ik nooit voor elkaar gekregen zonder de hulp van diverse boeken en cursussen. Aangezien er zo ontzettend veel producten op de markt zijn, wil ik mannen die in eenzelfde schuitje zitten helpen door eerlijke en onafhankelijke recensies te schrijven. Je weet dan wat je kan verwachten en of het product écht datgene biedt wat het beloofd.

Achtergrond van Lees Je Succesvol

Begin 2016 was ik, Robert Jansen, toe aan iets nieuws. Ik was klaar met Nederland. De werkstress. De slechte gewoontes die ik er toen op nahield. De omgeving waar ik woonde. De “vrienden” met wie ik omging.

Lees Je Succesvol

2016

Ik moest even helemaal weg.

Tijdens een wandeling op een doordeweekse dag bedacht ik me: Wat nu als ik ontslag neem van mijn werk, mijn huis opzeg en een enkeltje boek naar Mallorca?

En zo geschiedde.

Op 22 mei werd ik uitgezwaaid door mijn moeder en zus op het vliegveld in Eindhoven. 

Ik had geen plan. Geen doel. Ik wilde gewoon weg. En dat deed ik.

Sindsdien is mijn leven voorgoed veranderd.

Ik ging een blog bijhouden ‘baasovereigenleven.nl’ (voorgoed gesloten). Mensen waren geïnteresseerd in wat ik te melden had, wat ik daar beleefde. Ik schreef alles op. De mooie ervaringen en de mindere tijden. Velen volgden mij op de voet. Wat ik deed, waar ik heen ging, wat ik meemaakte, welke mensen ik ontmoette, enzovoorts.

In Mallorca was het niet altijd makkelijk. Het was wel genieten, ik heb véél leuke nieuwe mensen leren kennen en prachtige ervaringen opgedaan. Zo ben ik een tijdje gaan proppen voor een aantal clubs in El Arenal en later Cala Millor. De prachtige natuur, de nieuwe omgeving, de zee, de sfeer, de mensen, alles en iedereen wat ik in Mallorca heb meegemaakt hebben er voor gezorgd dat ik mijn geest heb ‘gereset’.

In de tussentijd heb ik altijd nog contact gehouden met mijn huidige vriendin, Cinta. Ondanks alles zijn we nog steeds bij elkaar en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. In Mallorca ben ik erachter gekomen dat ik behoorlijk kan schrijven. Dit heeft er vervolgens voor gezorgd dat ik deze website heb opgericht.

Wat kan je verwachten?

Lees Je Succesvol

Schemering in El Arenal, Mallorca

Voornamelijk recensies van producten op het gebied van:

  • Voeding
  • Sport
  • Gezondheid
  • Relaties
  • Seks
  • Vrouwen versieren
  • Passieve inkomsten opbouwen
  • Algeheel succes
  • Mindset

Tevens schrijf ik algehele ‘lifestyle’ artikelen over allerlei onderwerpen waarin ik mij interesseer. 

Waar te beginnen?

Als je je afvraagt waar je moet beginnen dan kan ik je de volgende producten aanraden. Neem gerust een kijkje, het verplicht je tot niets. 

Nu

Wil je beter worden in het versieren van vrouwen?
FLOW is een complete videotraining waarin je stap voor stap het versierproces doorloopt en aanleert.
Conversatie Koning leert jou om nooit meer met je mond vol tanden te staan en geweldige, diepgaande en spannende gesprekken te voeren met vrouwen.
Toch liever met Tinder aan de slag? Gebruik BerichtenBaas als jouw handleiding.

Wil je leren hoe je vrouwen (en jezelf) fantastisch genot geeft in bed? 
De Meesterminnaar Methode of de Revolutionaire Seks Methode zullen jou een heel eind op weg helpen.

Als je de basis wilt leren van spieropbouw.
Lees dan het boek Gespierde God van Glenn Goossens.

Ben je er klaar mee om voor een baas te moeten werken, of wil je graag wat extra bijverdienen?
Kijk dan eens bij de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Vind je je zelf ongemotiveerd, lui en weet je niet wat je wil met je leven?
De Van Bitch naar Baas Bom zal een uitkomst bieden.

Voor alle artikelen kijk je hier >>

Wat je gaat aantreffen op deze website

Naast alle geschreven recensies ben ik sinds kort ook te vinden op YouTube en zal ik video-reviews in de artikelen plaatsen. 

Naast dat je een ton aan informatie op deze website zult aantreffen, biedt het voor jou een voordeel om de linkjes die door de artikelen heen geplaatst worden te gebruiken. Zo kun je een fikse korting krijgen door op de links te klikken. Je gaat daarmee direct naar het product, maar zal op geen enkele wijze jou ergens toe verplichten.

Niet alleen dat, ook zal je merken dat de recensies die ik schrijf EERLIJK en ONAFHANKELIJK zijn en niet random door mensen zijn geschreven zonder dat ze de cursus of het boek überhaupt één keer hebben open geslagen. 

Ik heb alle producten zelf toegepast in de praktijk en deel mijn ervaringen graag met jou.

Als je klachten, opmerkingen of vragen hebt, voel je vrij om reacties te plaatsen of om mij een mail te sturen door middel van het contactformulier.

Bedankt voor je bezoek bij Lees Je Succesvol!

VIND ONS OP YOUTUBE

 

>

De #1 Sleutel naar geluk, succes & geld (t.w.v. €147) kun je nu tijdelijk gratis downloaden. Naar wie mag ik het toesturen? Je gegevens zijn 100% veilig.