Manslut (Tim Veninga) Review: Krijg Een Leven Vol Vrouwen?

By Robert Jansen | Succes met vrouwen

feb 08
manslut

In deze review van Manslut deel ik mijn ervaringen. Gaat Tim Veninga met dit boek keihard de mist in of is het het beste versierboek ooit geschreven? In onderstaande recensie deel ik mijn mening, beoordeling en samenvatting t.o.v. het boek.

"De meeste mannen leven hun leven als een miezerige kleine bitch van hun omgeving" - Tim Veninga, uit Van Bitch naar Baas

Mijn kritische Manslut review en ervaringen

Manslut, het nummer 1 boek als het gaat om vrouwen aantrekken in je leven? Tim Veninga, de auteur maakt in dit boek een combinatie van een stuk autobiografie en theorie over hoe je vrouwen moet versieren.

Dit boek is recht door zee, bloedeerlijk en alles behalve de politiek correcte versie in het leren van vrouwen versieren. Voor zover ik Tim ken (van zijn Youtube-kanaal en zijn schrijfwerk) is dit echt zijn boek. Daarmee bedoel ik dat hij heel duidelijk en vanuit zichzelf spreekt. Het zijn geen zoetsappige teksten, maar informatie over wat je moet doen om vrouwen het bed in te krijgen. Doodsimpel.

 Hoe Tim Veninga voor zijn 24ste jaar datingcoach is geworden 
 Wat je attitude en mindset moet zijn als het draait om vrouwen aantrekken en versieren
Geheimen die vrouwen jou NOOIT zullen vertellen, maar de keiharde waarheid zijn
Waarom 'nee' pas na 10 keer écht 'nee' is
 Waar vrouwen op vallen
 Waar vrouwen op afknappen
 Hoe je met vrouwen om moet gaan als je niet in de friend-zone wil belanden en wel in de slaapkamer-zone

En nog véél meer.

Dit was één van mijn eerste boeken die ik las over vrouwen versieren en 'it blew me away'. Dit is een boek die je maar één keer zult tegenkomen. Fantastisch hoe Tim schrijft, informatief, intrigerend, komisch en de -soms bittere- waarheid.

ALLES in één boek. Ik vind Manslut intens en ben sindsdien dan ook meer werk van Tim gaan aanschaffen. Niet voor niets heeft hij de Van Bitch naar Baas BOM (cursus voor explosief zelfvertrouwen) ontwikkelt. Tim Veninga is niet zomaar een datingcoach. Hij is een baas en heeft zijn eigen leven precies gevormd zoals hij dat wil: een leven vol vrouwen, geld, plezier en kan doen en reizen wat hij wil. Daarbij coacht hij sinds kort ook vrouwen hoe zij aantrekkelijker kunnen worden voor ons mannen.

Geweldig toch?

Dat dacht ik!

Laten we verder gaan met de...

Korte Samenvatting Van Het Boek

In Manslut wordt een combinatie gemaakt van het verhaal van Tim Veninga zelf, en alles op het gebied van aantrekkelijk zijn, vrouwen versieren, whatsappen met vrouwen, daten, hoe je ervoor zorgt dat jullie ook daadwerkelijk in de slaapkamer (of naakt op je bank) belanden.

Je leert:

 • De juiste lichaamstaal aan te nemen
 • Het op een krachtige manier aanspreken van vrouwen
 • Het gesprek gaande houden
 • Hoe dien je je op te stellen in de omgang met vrouwen
 • Hoe dien je in het leven te staan
 • Hoe zorg je ervoor dat je AANTREKKELIJK bent
 • Wat je absoluut NIET moet doen als je een vrouw leuk vindt
 • Wat je absoluut WEL moet doen als je een vrouw leuk vindt
 • De van bar-naar-bed methode
 • Waarom echt zijn je veel meer gaat brengen
 • Waarom proberen perfect te zijn juist tegen je werkt
 • Waarom echt zijn véél effectiever is dan trucjes en technieken toepassen

Waarom zou je Manslut willen lezen?

Manslut is een leuke en eerlijk boek naar een leven vol vrouwen. De theorie is krachtig en leest makkelijk weg. Pas alles toe en de belofte 'Een enkeltje naar een ongelukkig leven vol vrouwen, seks en bewondering' zou uit moeten komen.

Het legt de basis over aantrekkingskracht. Als je daarin geïnteresseerd bent, is het een goed boek om mee te beginnen. Zolang je alles maar in de praktijk toepast Het is altijd een kwestie van uitproberen en checken wat je jezelf ook daadwerkelijk eigen kan maken.

DUS

Ben je er strontziek van dat je:

 • Niet weet wat je moet doen als je een mooie vrouw ziet
 • Niet weet wat je moet zeggen tegen een leuke meid
 • Verlegen bent
 • Geen lef hebt
 • Bang bent in sociale situaties, helemaal als er mooie meiden bij zijn
 • Al geruime tijd geen leuke meid meer hebt gehad
 • Geen idee hebt hoe je met vrouwen om moet gaan, zowel in de club als op een date als aan de telefoon... etc.

En wil je alles weten over vrouwen versieren in Tim Veninga stijl?

Waarom je het boek niet zou willen lezen...

Dit boek zou ik niet lezen als:

 • Je vindt dat je niet hoeft te veranderen
 • Je niet tegen oprechte en confronterende teksten kan, waarbij je een spiegel wordt voorgehouden
 • Je niet met jezelf aan de slag wilt om datgene te bereiken waar je diep van binnen keihard naar verlangt
 • Je liever een zoetsappig tekstje leest
 • Je in sprookjes gelooft en denkt dat er op een dag een wonderschone vrouw aan jouw deur staat om met jou het bed in te duiken....

De meeste mannen zien wel dat er een probleem is in hun leven (ze staan al meer dan een jaar droog of durven een leuke meid nauwelijks aan te kijken), maar doen er niets aan. Waarom niet?

Om eerlijk te zijn... Geen idee!

Maar toch... voor mij zijn er wel degelijk redenen om dit boek te laten liggen.

Het is namelijk niet het meest bruikbare boek wat je zult vinden. Ook al legt Tim alles duidelijk en behoorlijk grof uit, hij gaat er vanuit dat elke man net zo in het leven staat als hij. Het lijkt haast alsof hij er vanuit gaat dat elke vent hetzelfde karakter heeft als hij. En zo niet? Dan moeten ze dat maar krijgen.

Zo werkt het in mijn ogen niet. Daarom is dit niet het meest praktische en fijne boek wat je zult lezen over vrouwen versieren en aantrekkingskracht. Het is leuk om te lezen en je kunt er wel degelijk wat van leren, maar ik heb zelf een benadering nodig waarin ik niet word gepusht tot iemand die ik niet ben. Ik wil authentiek blijven en me toch kunnen ontwikkelen. Hoe interessant ik het ook vind om te lezen hoe Tim dit allemaal voor elkaar heeft gebokst, het biedt mij verder geen drastische resultaten.

Voor wie is dit boek geschikt?

Voor diegenen die willen zien hoe HET OOK KAN en die een harde, egoïstische benadering nodig hebben als het neerkomt op vrouwen versieren.

Voor jou, als je er meer dan genoeg van hebt om telkens de fijne dames voorbij te zien gaan aan de gasten die kijken alsof ze overal schijt aan hebben.

Als je op zoek bent naar een boek die de basis van aantrekkingskracht voor jou neerlegt met een redelijk vuile toon, koop dan Manslut. Ben je geïnteresseerd, volg dan onderstaande link. Wil je andere reviews bekijken van de boeken en cursus die mij wél verbluffende resultaten hebben gebracht? Lees dan even verder...

Slotwoord over Manslut

Ook al ben ik redelijk tevreden met dit boek en vond ik het destijds geweldig... Ik heb producten gevonden die mij veel meer brachten dan Manslut.

Ik zal eerlijk zijn, de benadering van twee anderen die ik pas veel later ontdekte werkt voor mij veel beter. Waarom? Ze zijn overzichtelijker, motiveren veel prettiger, zijn praktischer en vriendelijker. Coaches met een benadering wat meer bij mij past als persoon. Tim mag dan wel veel gelijk hebben met zijn statements en hij is natuurlijk een zeer succesvol datingcoach, zijn benadering past niet goed bij mijn manier van handelen.

Zijn producten motiveren mij veel minder dan onderstaande producten.

Bij elk product staat tevens een link naar de review.

Het Geheim van Aantrekkingskracht van AttractionGym
Dit eBook is qua insteek vergelijkbaar met Manslut, al is dit boek vele malen effectiever en nuttiger geweest voor mij. Het is overzichtelijk en laat letterlijk zien wat vrouwen nodig hebben van een man.

Klik hier voor de review van Het Geheim van Aantrekkingskracht >>

Conversatie Koning van AttractionGym
Dit is een online cursus dat jou ALLE sociale vaardigheden leert als het gaat om succes met vrouwen.

Nooit zul je meer met de mond vol tanden staan. Deze cursus deed het hem voor mij...

Klik hier voor de review van Conversatie Koning >>

Manslut

5.4

Algemene beoordeling

5.0/10

Praktisch

6.0/10

Motiverend

3.0/10

Leesbaarheid

8.0/10

Prijs/Kwaliteit verhouding

5.0/10

Voors

 • Oprecht
 • Leest makkelijk weg
 • De harde waarheid
 • Je krijgt tools om direct aan de slag te gaan

Tegens

 • Geen inhoudsopgave
 • Niet altijd even overzichtelijk.
 • Ik mis een concreet stappenplan
 • Geen aangename benadering, motiveert niet

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

>