Lees Je Succesvol Podcast #7

By Robert Jansen | Podcasts

dec 05
lees je succesvol podcast 7

In podcast 7 beluister je:

  • Hoe ik omga met mijn huidige mood. Laat ik de winterdip doorpakken tot winterdepressie of heb ik een krachtige strategie om het om te buigen?
  • Huidige cijfers en verwachtingen voor komende tijd.
  • Plannen voor deze maand.
Luister podcast #7 (12 min):

Angsten en (negatieve) gedachten zijn niet altijd de waarheid. Je hoeft ze dus niet altijd te geloven. Tegelijkertijd is het niet verstandig om ze te verdoven of er zelfs voor weg te rennen. Het bewust worden van deze zogenaamde "demonen" en onderzoeken wat en of je er iets mee wilt is goud waard.

Door bewustwording en letterlijk uitschrijven van wat er in je hoofd & lijf speelt ben je min of meer je eigen therapeut.

Nogmaals, wegrennen voor angst helpt niet. Verdoven ook niet.

Onder ogen zien. Bewustwording. En vervolgens een bewuste, constructieve keuze maken. Laat je je erin meeslepen? Is de angst gegrond? Welke keuze ga je maken....?

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

>