Lees Je Succesvol Podcast #6

By Robert Jansen | Podcasts

nov 28
Podcast 6

In de zesde podcast beluister je:

  • Waarom op zaterdagavond ondernemen voor mij belangrijk is.
  • Een van de belangrijkste verschillen tussen succesvolle en niet-succesvolle mensen.
  • Intermittent Fasting; iets wat voor veel mensen raar is (voor mij is het standaard).
Luister podcast #6 (13 min):

Lees de 10 gewoontes van succesvolle mensen hier.

Wees bereid de dingen te doen waar anderen geen zin in hebben. Pas dan ga je jezelf onderscheiden van anderen.

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

  • Peter schreef:

    Hallo robert,ik heb net als jou ook gespreksninja en conversatie koning, die laatste heb ik gister aangeschaft, nu vraag ik me af wat een goede combinatie is van gespreksninja en conversatie koning?
    Vriendelijke groet

  • >