Lees Je Succesvol Podcast #6

By Robert Jansen | Podcasts

nov 28
Podcast 6

In de zesde podcast beluister je:

 • Waarom op zaterdagavond ondernemen voor mij belangrijk is.
 • Een van de belangrijkste verschillen tussen succesvolle en niet-succesvolle mensen.
 • Intermittent Fasting; iets wat voor veel mensen raar is (voor mij is het standaard).
Luister podcast #6 (13 min):

Lees de 10 gewoontes van succesvolle mensen hier.

Wees bereid de dingen te doen waar anderen geen zin in hebben. Pas dan ga je jezelf onderscheiden van anderen.

Ontdek Gratis de Baas Over Eigen Leven Geheimen

Baas over eigen Leven Geheimen

In dit E-book leer je:

 • De oorzaak en voornaamste redenen dat veel mensen een bitch van hun eigen leven zijn
 • De 7 doodeenvoudige stappen om weer baas te worden over eigen leven

Veilig en 100% gratis. Door je aan te melden voor het Baas Over Eigen Leven Geheimen E-book stem je ermee in dat je soms e-mails ontvangt van mij (Robert Jansen) met belangrijke tips en informatie over hoe jij de leiding neemt over jouw leven. Af en toe noem ik hierin aanbevelingen zoals boeken of cursussen Je kunt je op elk gewenst moment afmelden.

Follow

About the Author

Verslaafd aan zelfontwikkeling (in de meeste brede zin van het woord), copywriting en geld verdienen op het internet. Ik help jou je doelen te behalen. Niets is mooier dan het heft over eigen leven VOLLEDIG in handen te hebben.

Leave a Comment:

(2) comments

Peter december 2, 2018

Hallo robert,ik heb net als jou ook gespreksninja en conversatie koning, die laatste heb ik gister aangeschaft, nu vraag ik me af wat een goede combinatie is van gespreksninja en conversatie koning?
Vriendelijke groet

Reply
  Robert Jansen december 2, 2018

  Hee Peter, ik stuur je even een mail.

  – Robert

  Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: