Lees Je Succesvol Podcast #27

By Robert Jansen | Podcasts

mei 20
podcast 27

In podcast 27 praat ik over:

  • Mijn huidige stand van zaken
  • Waarom geld verdienen op het internet niet perse interessant is vanwege het geld. Het is met name de vrijheid die je erdoor krijgt wat het zo interessant maakt. 
  • Twee bewezen manieren om online geld te verdienen (waar jij zelf mee kunt beginnen)
Podcast 27 kun je hier beluisteren (11:11 minuten):

Voor wat betreft affiliate marketing (wat ik zelf al jaren doe) daar ga ik een product voor uitbrengen. Alleen gaat dat nog behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Dus daar moet je nog even geduld voor hebben 🙂

Voor wat betreft geld verdienen met e-commerce kan ik je de BOL Masterclass van Jia Ruan aanraden. Hiermee kun je binnen relatief korte tijd een maandelijks inkomen opbouwen. En daar kun je vandaag al mee beginnen. Check hier de gratis training die hij weggeeft >>

Volgende week ga ik trouwens een tijdje naar Italië. Aangezien ik beweerde 'locatie onafhankelijk' te willen werken, leek het me een goede test of dit ook écht is wat ik wil. Ik rijd er met de auto heen (ook een mooie test voor mij). In Italië heb ik een plek vlak bij het Gardameer gehuurd. Hier ga ik een combinatie maken van vakantie en werken. Hoe dat is krijg je in de volgende podcast te horen.

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

>