Lees Je Succesvol Podcast #21

By Robert Jansen | Podcasts

mrt 16
podcast 21

Ook al ben ik niet in "de mood" een podcast op te nemen. Ik doe het mooi toch.

In podcast 21 beluister je:

  • Waarom ik me er vandaag niet naar voel om een podcast op te nemen, maar me daar weinig van aantrek.
  • Het belang van leiding (nemen)
  • Werken is leuker dan vakantie vieren?
Beluister podcast #21 (12 min):

Ontdek Gratis de Baas Over Eigen Leven Geheimen

Baas over eigen Leven Geheimen

In dit E-book leer je:

  • De oorzaak en voornaamste redenen dat veel mensen een bitch van hun eigen leven zijn
  • De 7 doodeenvoudige stappen om weer baas te worden over eigen leven

Veilig en 100% gratis. Door je aan te melden voor het Baas Over Eigen Leven Geheimen E-book stem je ermee in dat je soms e-mails ontvangt van mij (Robert Jansen) met belangrijke tips en informatie over hoe jij de leiding neemt over jouw leven. Af en toe noem ik hierin aanbevelingen zoals boeken of cursussen Je kunt je op elk gewenst moment afmelden.

Follow

About the Author

Verslaafd aan zelfontwikkeling (in de meeste brede zin van het woord), copywriting en geld verdienen op het internet. Ik help jou je doelen te behalen. Niets is mooier dan het heft over eigen leven VOLLEDIG in handen te hebben.

>