Lees Je Succesvol Podcast #20

By Robert Jansen | Podcasts

mrt 07
podcast 20

Welkom bij een nieuwe podcast! Leuk dat je er bent. 

Ook vandaag ben ik weer binnenbeeld. Het is de podcast VOOR ik naar Ierland ga. Dit betekent dat ik pas eind volgende week weer kan reageren op mail en berichtjes. Dit zal ergens rond 21 maart zijn.

In podcast 20 beluister je:

  • Mijn huidige persoonlijke situatie en hoe het er voor staat op business-vlak.
  • Naar aanleiding van een bezoekersvraag; waarom ik deze podcast opneem.
  • Vrijheid; ik geniet er ontzettend van en ik gun jou dat ook.
Tevens ga ik kort in op de nieuwe cursus die ik volg van AttractionGym. Het is de cursus CharismaGod. Mijn eerste indruk is goed, maar ik het duurt nog even voordat ik hem helemaal voltooid heb. Daarna wordt er ook van dit product een review gepubliceerd. 

Bekijk podcast #20 (15 min):

Zelf ook benieuwd naar CharismaGod? Check hem hier >>

Ontdek Gratis de Baas Over Eigen Leven Geheimen

Baas over eigen Leven Geheimen

In dit E-book leer je:

  • De oorzaak en voornaamste redenen dat veel mensen een bitch van hun eigen leven zijn
  • De 7 doodeenvoudige stappen om weer baas te worden over eigen leven

Veilig en 100% gratis. Door je aan te melden voor het Baas Over Eigen Leven Geheimen E-book stem je ermee in dat je soms e-mails ontvangt van mij (Robert Jansen) met belangrijke tips en informatie over hoe jij de leiding neemt over jouw leven. Af en toe noem ik hierin aanbevelingen zoals boeken of cursussen Je kunt je op elk gewenst moment afmelden.

Follow

About the Author

Verslaafd aan zelfontwikkeling (in de meeste brede zin van het woord), copywriting en geld verdienen op het internet. Ik help jou je doelen te behalen. Niets is mooier dan het heft over eigen leven VOLLEDIG in handen te hebben.

>