Lees Je Succesvol Podcast #19

By Robert Jansen | Podcasts

feb 27
podcast 19

Vandaag een wat andere podcast dan normaal. Dit keer kun je mij daadwerkelijk zien praten.

In podcast 19 beluister je:

  • Mijn huidige situatie en stand van zaken.
  • Plannen voor de komende tijd en wat er op zakelijk gebied allemaal speelt.
  • Waar ik helemaal klaar mee ben.
Bekijk podcast #19 (16 min):

Zelf ook benieuwd naar CharismaGod? Check hem hier. 

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

>