Lees Je Succesvol Podcast #18

By Robert Jansen | Podcasts

feb 20
Stoppen met Werken

In podcast 18 beluister je vandaag de 5 stappen om zelf te stoppen met werken.

Vorige week heb ik mijn baan opgezegd. In deze podcast hoor je hoe ik dit voor elkaar heb gekregen. Aan de hand van die 5 stappen kun jij hetzelfde voor elkaar krijgen. Als je maar bereid bent om te doen wat ervoor gedaan moet worden.

Luister podcast #18 (19 min):  

De 5 stappen zijn:

  1. Helderheid. Wat is het waar je naar toe wilt? Wat wil je bereiken? Welk beeld zie je voor je als je denkt aan je ideale leven? Schrijf dit allemaal voor jezelf uit. Maak aan de ene kant je hel; het meest nare wat je je maar kunt indenken. Daar tegenover je hemel; hoe jij je beste leven voor je ziet. Wat zie je, waar ben je, wat ben je aan het doen en met wie ben je?
  2. Timemanagement. Hoe ga jij tijd vrijmaken om dit voor elkaar te krijgen? Hoe ga je het combineren met je al bestaande leven? Kun je minder werken, moet je misschien minder t.v. kijken, zijn er mensen en activiteiten die je los moet laten? Onderzoek waar jij uren kan vrijmaken om te besteden aan je missie.
  3. Word serieus. Dit wat je wil, hoe graag wil je het? Ben je serieus of is het maar even aankijken. Als jij echt serieus bent dan ben je één van de weinigen, want de meesten willen niet het werk doen wat er voor gedaan moet worden. Dus: word serieus. Maak een begin en een plan. Begin. Wat het ook is, een cursus, mensen benaderen, een website opzetten, je inschrijven bij de KvK. Wat het ook is. Begin. Ga aan de slag en DOE het.
  4. Doorsta pijn. Alles leuk en aardig. Je hebt nu helder waar je naartoe wilt. Je hebt iedere dag een uur vrij gemaakt om aan je missie te werken. Je hebt je aangemeld voor de cursus en jezelf ingeschreven bij de KvK. Je zegt dat je het wil, maar ben je ook écht bereid de pijn die erbij komt kijken te doorstaan? Met pijn bedoelen we afwijzing, verleidingen van buitenaf, gebrek aan motivatie en inspiratie, zelftwijfel, onzekerheid. Etc. Kun jij dat -langdurig- doorstaan?
  5. Stuur mij een berichtje. Want ik heb de juiste personen voor je die jou verder kunnen helpen. Zelf heb ik nog geen product op de markt gebracht, maar dat is op termijn wel de bedoeling. Met dit product ga ik jou en andere mensen helpen om ook te kunnen stoppen met werken. Niets is fijner dan de volledige vrijheid te hebben om dagen helemaal zelf in te kunnen delen. Geen vrij meer vragen voor de tandarts. Geen vaste roosters. Geen verplichting om op te staan voor een belabberd loontje. How bad do you want it? 

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

>