Lees Je Succesvol Podcast #16

By Robert Jansen | Podcasts

feb 06
Lees je succesvol podcast 16

In podcast 16 beluister je:

  • Mijn verleden en drijfveren in een notendop.
  • Het belang van actie ondernemen.
  • Hoe ook jij je leven grotendeels helemaal zelf kunt ontwerpen
Volgende week zal ik weer in gaan op bezoekersvragen.

Luister podcast #16 (19 min):

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

  • Jessica Sulkers schreef:

    Hoi Robert, ik wil ook van bitch naar baas. Hoeveel websites heb jij nu in totaal Robert waar jij geld mee verdient? En welke zijn dat precies? Groetjes Jessica

  • >