Lees Je Succesvol Podcast #1

By Robert Jansen | Podcasts

okt 22

In deze eerste podcast behandel ik:

  • Waarom ik een podcast heb opgezet.
  • Welke (voor mij grote) stap ik recentelijk heb ondernomen.
  • Het belang van investeren in jezelf en hoe dit jou naar het volgende niveau gaat tillen. Hier heb ik ook al een artikel aan toegewijd.
Luister podcast #1 (8 min):

De investering heb ik gedaan in de Lifestyle of Business Universiteit van John en Jeanet.

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

>