Menu

Is Jia Ruan betrouwbaar? 5 Feiten over “Mr. Unstoppable” + Mijn Ervaringen

By Robert Jansen | Financieel & rijk worden

mei 26
jia ruan betrouwbaar of scam

Is Jia Ruan betrouwbaar en wat zijn mijn ervaringen met de eigenaar van de Bol MasterclassIn dit artikel en bijbehorende video ga ik dieper op deze vragen in. 

Gezien de hoge vraag naar fatsoenlijke informatie over de eigenaar van Unstoppable Lifestyle, heb ik dit artikel gepubliceerd.

Veel mensen hebben namelijk het idee dat Jia Ruan een scam of zelfs een oplichter is. Ik ontkracht dat. 

Kijk verder voor het artikel, de video en 5 unieke feiten over Jia Ruan. Hij is ook wel de instructeur van de Unstoppable Mindset. 

1.0 Is Jia Ruan betrouwbaar?

Toen pas de Bol Masterclass was uitgebracht in 2018 kon je je kont niet keren of er kwam weer een advertentie voorbij. Daar was hij weer. Jia Ruan, met zijn mooie verhalen over 'online geld verdienen' en 'rijk worden met het internet'.

En nu nog is dat niet heel anders. Als je ooit -op wat voor manier dan ook- je interesse hebt getoond in e-commerce, dropshipping of een andere manier van online ondernemen. Dan vliegt hij wel een keer voorbij. 

Dure auto's. Vlotte babbel. Nette kleding. En hij is hier "om jou te helpen", zo beweert hij zelf.

Jij wilt weten of de eigenaar van Unstoppable Lifestyle B.V. te vertrouwen is. En dat begrijp ik volkomen. Want ik ook heb lang mijn twijfels gehad. Helemaal vanwege zijn vaak overdreven en uitbundige gedrag.

Om met de deur in huis te vallen.

 • JA! Jia Ruan is te vertrouwen

Het is een goeie gast is in hart en nieren. En hij is hier om mensen zoals jou en mij te helpen om meer succes, geld en geluk in het leven te ervaren.

Het is interessant om te horen wat hij zelf zegt over 'actie ondernemen.' Wat dat betreft hebben Jia en ik eenzelfde visie. Want ook ik zie vaak om me heen dat mensen wel weten wat ze moeten doen. Alleen zijn er maar heel weinig mensen die echt de stappen zetten.

Jia is in 2018 begonnen met zijn online onderneming Unstoppable Lifestyle. De B.V. is gevestigd in Amsterdam. Zijn compagnons zijn onder andere Mitchell Weijerman en Virgil Brewster.

In onderstaande aflevering van The Unstoppable Podcast praat Jia samen met Virgil over het bedrijf. Ruan is zelf degene die voornamelijk op de voorgrond treedt, maar hij werkt samen met een heel team. 


1.1 VIDEO: Mijn ervaringen met de maker van BOL.Masterclass

Er heerst een sfeertje om Jia Ruan heen. Hij komt vaak erg overdreven over vind ik. En veel mensen zijn het met mij eens. 

Zoals ik al eerder in dit artikel zei, ik vind hem een goede gast. Hij heeft de training zeer professtioneel in elkaar gezet. En ook zijn gratis video's op zijn YouTube-kanaal zijn erg waardevol. Ondanks dat hij veel haat over zich heen krijgt, laat hij zich niet uit het veld slaan. En daar heb ik een diep respect voor. 


1.2 Podcast met Virgil Brewster van Unstoppable Lifestyle

Zie in deze aflevering van The Unstoppable Podcast hoe het bedrijf is begonnen en wat hun sleutels naar succes zijn.


2.0 5 Feiten over Jia Ruan

Eén ding kan ik je sowieso verklappen uit de Bol Masterclass. Want in één van de video's raad Jia Ruan een boek aan. Hij raadt trouwens meerdere boeken aan, maar over één boek specifiek ben ik ZEER te spreken.

Het is het boek 'RELENTLESS' van Tim Grover. Geweldig boek om eenzelfde attitude en mindset te krijgen als Jia Ruan. Met relentless wordt bedoeld dat je no matter what doet wat je moet doen. En welke weg je ook ingaat, je zal slagen en succesvol worden. Niets of niemand kan jou stoppen in je weg naar succes.

Een heerlijke instelling om te hebben, want zo ben ik zelf ook. Door het boek te lezen is dat alleen maar versterkt. 

Hieronder bespreek ik 5 feiten over Jia Ruan. 

2.1 Hij was een depressieve gamer en blower

Vlak voordat hij in 2017 zelf begon met e-commerce was Jia Ruan verloren. Hij wist niet wat hij moest met zijn leven. Daarom bestond zijn dag vooral uit jointjes roken en gamen.

2.2 Jia Ruan heeft gefaald en belandde in de schulden

Ergens op zijn pad, omdat hij eigenlijk helemaal geen opleiding wilde volgen, stortte hij zich op een Amerikaanse cursus. Hij besloot ondernemer te worden. "Dit is het." dacht hij.

Alleen faalde hij keihard. Jia kreeg duizenden euro's schuld.

2.3 Van straatverkoper naar succesvol online ondernemer

Om de schuld af te betalen kreeg hij een baantje als straatverkoper. Je weet wel, die mensen in de stad die je van alles proberen aan te smeren. Dat was hij. 

Zo kon hij zijn financiële problemen oplossen. 

2.4 Hij is blij dat hij de opleiding niet mocht doen

Aangezien zijn Chinese ouders het erg belangrijk vonden dat hun zoon een goede opleiding ging volgen, besloot Jia zich op te geven voor de opleiding psychologie. Ook al wist hij dat dit absoluut niet was wat hij wilde.

Toch is hij ervoor gegaan, alleen kreeg hij voor één vak een onvoldoende. Dit betekende dat hij de opleiding niet mocht doen. Destijds baalde hij ontzettend. Nu? Kan hij niet blijer zijn met die uitslag. Omdat hij anders nooit het leven van nu zou hebben

2.5 Het ondernemerschap zit in zijn bloed

Zijn ouders waren al ondernemers. Ze waren eigenaren van restaurants. Dus je zou kunnen zeggen dat Ruan het ondernemerschap al van jongs af aan heeft meegekregen.

Dit moest en zou ooit tot uiting komen en dat is gelukt middels Unstoppable Lifestyle B.V. Samen met Virgil Brewster en Mitchell Wijerman runt Jia een miljoenenbedrijf.


3.0 Hoe bouwt Jia Ruan vermogen op?

Er zijn meerdere manieren waarop Jia Ruan zijn geld verdient.

 • E-commerce (geautomatiseerd producten opkopen en verkopen)
 • Coaching
 • Informatieproducten

Zoals je nu uit dit artikel begrijpt is Jia Ruan wel degelijk te vertrouwen. Ja, hij heeft grote praatjes. Maar dat komt simpelweg omdat hij het gemaakt heeft met het internet. Hij heeft de sleutel gevonden. En ook al klinkt het allemaal alsof hij vooral zichzelf rijk wilt maken, hij heeft niet voor niets een online training opgezet.

De training zit super in elkaar en ik ben heel blij met de resultaten. Het is goed ingesproken en duidelijk weergegeven. Toch kan het zo zijn dat het niets voor jou is. Misschien vind je het maar niks of heb je een hekel aan de stem van Jia. Geen probleem natuurlijk!

Maar als jij écht serieus bent om dit gedeelte van je leven op orde te krijgen. Dan heet ik je vast van harte welkom in de Tribe 🙂

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

 • Ray schreef:

  Een artikel met de vraag of een bedrijf/persoon betrouwbaar is waarin meerdere keren reclame voorbij komt van dat bedrijf zelf..

  Sorry, maar dat geeft me niet echt het gevoel dat het artikel zelf unbiased is.

  • Robert Jansen schreef:

   Ha Ray,
   Ik begrijp je volkomen.
   De reclame heb ik zelf ingevoegd en dat is juist omdat hij te vertrouwen is en de cursus (en andere content) die hij geeft van topwaarde is.
   Als dat niet zo was geweest had ik de reclame ook niet ingevoegd.
   Groetjes,
   Robert

 • Maya schreef:

  Beste Robert,

  Ondanks uw heldere uitleg, sluit ik mij aan bij Ray.

  Uw artikel meent uw persoonlijke ervaring te delen met de cursus en het bedrijf, maar het enige wat ik eruit haal is dat Jia een ‘goede gast’ is, niet wat er nou inhoudelijk geboden wordt en wat uw ervaring daarin is geweest. Het zou (naar mijn mening) legitiem overkomen als u zaken zou toelichten zoals bijv: wat u precies heeft gedaan bij het bedrijf, heeft u een cursus gevolgd? U meent blij te zijn met de resultaten van de BOL masterclass; welke resultaten zijn dit geweest? Wat heeft het bedrijf voor u doen veranderen, behalve het aanleren van een nieuwe mindset? Etc.

  Ik hoor veel over hoe tof het bedrijf is, maar niet waarom. Een “goede gast” met een sterk verhaal hoeft niet per definitie betrouwbaar te zijn. Het komt op mij over als pseudopsychologie, waarbij er sympathie gecreëerd wordt door te melden dat hij misschien inderdaad een beetje vevelend is, maar hé, het is zo’n toffe gast die zo zijn best heeft gedaan, dus reden genoeg om een online cursus aan te schaffen voor 900 euro! Persoonlijk twijfel ik dan nog steeds of het inderdaad een miljoenenbedrijf is geworden door een geweldig idee of doordat er zo veel mensen zo’n smak geld hebben neergelegd met de hoop op een betere toekomst.

  Mocht u bovenstaande eens willen toelichten in uw schrijven, zal ik daar zeker naar uitkijken. Verder hoop ik dat mijn reactie het enenigszins heeft verduidelijkt hoe het is om als een kritische lezer niet zeker te zijn of de sprong in het diepte genomen moet worden (zeker voor een bedrag dat de meesten waarschijnlijk niet even uit de zak kunnen schudden), als je bij God niet weet waar je überhaupt in springt.

  Eens zonnige groet,
  Maya

 • >