Is Jia Ruan betrouwbaar of scam? 5 Feiten over “Mr. Unstoppable”

By Robert Jansen | Financieel & rijk worden

mei 26
jia ruan betrouwbaar of scam

Is Jia Ruan betrouwbaar? Wat zijn mijn Bol Masterclass ervaringen? In dit artikel en bijbehorende video ga ik dieper op deze vragen in. 

Gezien de hoge vraag naar fatsoenlijke informatie over de eigenaar van Unstoppable Lifestyle, heb ik dit artikel gepubliceerd. Veel mensen hebben namelijk het idee dat Jia Ruan scam is.

Al eerder heb ik een review geschreven over zijn online videotraining. 

​De Bol Masterclass review met mijn ervaringen lees je hier. LET OP! De review bevat een uniek kijkje in de training.

Kijk verder voor het artikel en de video over Jia Ruan.

Maak kennis met E-Commerce

Deze blog en bijbehorende video (zie verderop in het artikel) heb ik opgezet omdat ik naar aanleiding van de eerder geplaatste Bol Masterclass review veel vragen kreeg.


In dit artikel bespreek ik daarom mijn ervaringen met het brein achter de Bol Masterclass. Je krijgt 5 feitjes over Jia Ruan en of zijn hele voorkomen oprecht of scam is.


Hij geeft trouwens een gratis online training weg, waarin hij in grote lijnen uitlegt hoe je begint met geld verdienen op het internet. Erg interessant en een mooie kennismaking met e-commerce. 


Alleen is er niet altijd ruimte beschikbaar.

jia ruan

Is Jia Ruan betrouwbaar?

Toen pas de Bol Masterclass was uitgebracht in 2018 kon je je kont niet keren of er kwam weer een advertentie voorbij. Daar was hij weer. Jia Ruan, met zijn mooie verhalen over 'online geld verdienen' en 'rijk worden met het internet'.

En nu nog is dat niet heel anders. Als je ooit -op wat voor manier dan ook- je interesse hebt getoond in e-commerce, dropshipping of een andere manier van online ondernemen. Dan vliegt hij wel een keer voorbij. 

Dure auto's. Vlotte babbel. Nette kleding. En hij is hier "om jou te helpen", zo beweert hij zelf.

Jij wilt weten of de eigenaar van Unstoppable Lifestyle B.V. te vertrouwen is. En dat begrijp ik volkomen. Want ik ook heb lang mijn twijfels gehad. Helemaal vanwege zijn vaak overdreven en uitbundige gedrag.

Om met de deur in huis te vallen.

  • JA! Jia Ruan is te vertrouwen

Het is een goeie gast is in hart en nieren. En hij is hier om mensen zoals jou en mij te helpen om meer succes, geld en geluk in het leven te ervaren.

Het is interessant om te horen wat hij zelf zegt over 'actie ondernemen.' Wat dat betreft hebben Jia en ik eenzelfde visie. Want ook ik zie vaak om me heen dat mensen wel weten wat ze moeten doen. Alleen zijn er maar heel weinig mensen die echt de stappen zetten.

Jia is in 2018 begonnen met zijn online onderneming Unstoppable Lifestyle. De B.V. is gevestigd in Amsterdam. Zijn compagnons zijn onder andere Mitchell Weijerman en Virgil Brewster.

In onderstaande aflevering van The Unstoppable Podcast praat Jia samen met Virgil over het bedrijf. Ruan is zelf degene die voornamelijk op de voorgrond treedt, maar hij werkt samen met een heel team. 


Podcast met Virgil Brewster van Unstoppable Lifestyle

Zie in deze aflevering van The Unstoppable Podcast hoe het bedrijf is begonnen en wat hun sleutels naar succes zijn.


Korte uitleg over de Bol Masterclass

Voor een concreet en volledig beeld raad ik je aan mijn Bol Masterclass review te lezen. Toch zal ik kort toelichten waar de videotraining uit bestaat en wat je precies kunt verwachten.

Deze afbeelding geeft in één oogopslag weer wat je precies gaat krijgen:

Jia Ruan betrouwbaar

Kortom je krijgt HEEL veel informatie om jou naar de top te brengen. 

De BOL Masterclass is er natuurlijk om je te leren geld te verdienen vanuit huis. Dat doe je middels het e-commerce principe. Goedkoop producten uit het buitenland opkopen. Voor een Nederlandse prijs de producten (geautomatiseerd) verkopen. Dat staat in de training centraal. Hoe je dat het beste doet leer je in de training.

Het mooie is dat deze training maar voor weinig mensen geschikt is. Ten eerste de investering in de Bol Masterclass. Die is niet mis. Maar buiten dat, er zijn maar weinig mensen die hier echt serieus werk van willen maken.

De meeste mensen beginnen iets, kijken het even aan en willen snel resultaat. Zo werkt het niet. Helemaal niet bij deze training. Gelukkig wordt dat allemaal in de training behandeld. Want je krijgt naast de keiharde business modules, ook veel hacks en technieken om je mindset te optimaliseren.

  • Zie de Bol Masterclass als een allesomvattende training. Als je van plan bent om (op termijn) afscheid te nemen van je baas om NOOIT meer terug te komen, dan zit je hier goed. Het bevat alle elementen om succesvol te worden. 

Geld verdienen, maar ook het 'samenzijn'. Mindset, attitude, Succesvol ondernemer zijn. Er zit zelfs een gedeelte bij over hoe je zelf makkelijk kunt boekhouden. Want dat is iets waar je niet teveel tijd aan kwijt wilt zijn.

Ik in ieder geval niet.

Alles komt aan bod en ik vind het een geweldige training. Wat mij betreft hadden ze de training 3 x keer zo duur mogen maken. Dan nog vond ik het mijn geld dubbel en dwars waard. Maar eerlijk is eerlijk, het is alleen voor de écht serieuze mensen die meer vrijheid en plezier in het leven willen ervaren.


Jia Ruan Ervaringen (video)

Er heerst een sfeertje om Jia Ruan heen. Hij komt vaak erg overdreven over vind ik. En veel mensen zijn het met mij eens. 

Zoals ik al eerder in dit artikel zei, ik vind hem een goede gast. Hij heeft de training zeer professtioneel in elkaar gezet. En ook zijn gratis video's op zijn YouTube-kanaal zijn erg waardevol. Ondanks dat hij veel haat over zich heen krijgt, laat hij zich niet uit het veld slaan. En daar heb ik een diep respect voor. 


Vind jij dit artikel waardevol?
Gebruik één van de knoppen om te delen!


5 Feiten over Jia Ruan

Eén ding kan ik je sowieso verklappen uit de Bol Masterclass. Want in één van de video's raad Jia Ruan een boek aan. Hij raadt trouwens meerdere boeken aan, maar over één boek specifiek ben ik ZEER te spreken.

Het is het boek 'RELENTLESS' van Tim Grover. Geweldig boek om eenzelfde attitude en mindset te krijgen als Jia Ruan. Met relentless wordt bedoeld dat je no matter what doet wat je moet doen. En welke weg je ook ingaat, je zal slagen en succesvol worden. Niets of niemand kan jou stoppen in je weg naar succes.

Een heerlijke instelling om te hebben, want zo ben ik zelf ook. Door het boek te lezen is dat alleen maar versterkt. 

Hieronder bespreek ik 5 feiten over Jia Ruan. 

1. Hij was een depressieve gamer en blower

Vlak voordat hij in 2017 zelf begon met e-commerce was Jia Ruan verloren. Hij wist niet wat hij moest met zijn leven. Daarom bestond zijn dag vooral uit jointjes roken en gamen.

2. Jia Ruan heeft gefaald en belandde in de schulden

Ergens op zijn pad, omdat hij eigenlijk helemaal geen opleiding wilde volgen, stortte hij zich op een Amerikaanse cursus. Hij besloot ondernemer te worden. "Dit is het." dacht hij.

Alleen faalde hij keihard. Jia kreeg duizenden euro's schuld.

3. Van straatverkoper naar succesvol online ondernemer

Om de schuld af te betalen kreeg hij een baantje als straatverkoper. Je weet wel, die mensen in de stad die je van alles proberen aan te smeren. Dat was hij. 

Zo kon hij zijn financiële problemen oplossen. 

4. Hij is blij dat hij de opleiding niet mocht doen

Aangezien zijn Chinese ouders het erg belangrijk vonden dat hun zoon een goede opleiding ging volgen, besloot Jia zich op te geven voor de opleiding psychologie. Ook al wist hij dat dit absoluut niet was wat hij wilde.

Toch is hij ervoor gegaan, alleen kreeg hij voor één vak een onvoldoende. Dit betekende dat hij de opleiding niet mocht doen. Destijds baalde hij ontzettend. Nu? Kan hij niet blijer zijn met die uitslag. Omdat hij anders nooit het leven van nu zou hebben

5. Het ondernemerschap zit in zijn bloed

Zijn ouders waren al ondernemers. Ze waren eigenaren van restaurants. Dus je zou kunnen zeggen dat Ruan het ondernemerschap al van jongs af aan heeft meegekregen.

Dit moest en zou ooit tot uiting komen en dat is gelukt middels Unstoppable Lifestyle B.V. Samen met Virgil Brewster en Mitchell Wijerman runt Jia een miljoenenbedrijf.


Hoe bouwt Jia Ruan vermogen op?

Er zijn meerdere manieren waarop Jia Ruan zijn geld verdient.

  • E-commerce (geautomatiseerd producten opkopen en verkopen)
  • Coaching
  • Informatieproducten

Zoals je nu uit dit artikel begrijpt is Jia Ruan wel degelijk te vertrouwen. Ja, hij heeft grote praatjes. Maar dat komt simpelweg omdat hij het gemaakt heeft met het internet. Hij heeft de sleutel gevonden. En ook al klinkt het allemaal alsof hij vooral zichzelf rijk wilt maken, hij heeft niet voor niets een online training opgezet.

De training zit super in elkaar en ik ben heel blij met de resultaten. Het is goed ingesproken en duidelijk weergegeven. Toch kan het zo zijn dat het niets voor jou is. Misschien vind je het maar niks of heb je een hekel aan de stem van Jia. Geen probleem natuurlijk!

Maar als jij écht serieus bent om dit gedeelte van je leven op orde te krijgen. Dan heet ik je vast van harte welkom in de Tribe 🙂

GRATIS kennismaken met E-Commerce

Het grappige van alles is dat -als je de juiste stappen zet en BLIJFT zetten, het allemaal reuze meevalt om flink geld te verdienen met het internet. ​


Zelf ben ik sinds januari 2017 online ondernemer. En de vrijheid, het geld en geluk dat ik hiermee krijg is het beste wat me ooit is overkomen.


Het kostte wat tijd om me ertoe te zetten, maar nu ik dit ken ga ik nooit meer terug. In februari 2019 heb ik namelijk mijn baan opgezegd. Puur omdat ik van het internet kan leven. Waar dan ook, wanneer dan ook.


Om te onderzoeken of het iets voor je is kun je het beste eerst de gratis online training volgen. Op die manier krijg je een kijkje in e-commerce en of het bij jou past.


Let wel op dat er niet altijd ruimte beschikbaar is.


bol masterclass review gratis
Follow

About the Author

Verslaafd aan zelfontwikkeling (in de meeste brede zin van het woord), copywriting en geld verdienen op het internet. Ik help jou je doelen te behalen. Niets is mooier dan het heft over eigen leven VOLLEDIG in handen te hebben.

Leave a Comment:

Leave a Comment: