It Works (RHJ) Review: Kort Maar Ontzettend Krachtig

By Robert Jansen | Algeheel succes & geluk

jan 18
It works

In deze review van It Works: The Famous Little Red Book that makes your Dreams Come True! deel ik mijn ervaringen. Is dit kleine boekje je geld en tijdsinvestering waard?

"If you KNOW what you WANT you can HAVE IT." - RHJ, uit It Works

It Works! review en ervaringen

Een simpel en kort boek, doch zéér krachtig. Tenminste, als je ook daadwerkelijk over gaat op ACTIE.

It Works laat je nadenken over je eigen dromen (hoe uit de hoogte deze soms ook kunnen lijken), om ze vervolgens daadwerkelijk op te schrijven en ermee aan de slag te gaan. RHJ beschrijft in 30 pagina's hoe je je dromen kunt waarmaken. Het boekje is:

 Kort en krachtig
 Onderbouwend vanuit zijn eigen filosofie
Vernieuwend
 Motiverend

En bevat praktische, direct uitvoerbare oefeningen.

Korte Samenvatting Van Het Boek

RHJ praat in zijn boek 'It Works' over wat het van je eist om je dromen te behalen. Dromen die je wellicht allang hebt weggestopt. Dromen waar je weinig tot geen vertrouwen meer in hebt dat je ze OOIT nog zult behalen.

Geen nood, RHJ biedt de uitkomst.

It Works, Waarom Wel Lezen?

Ten eerste is het boek belachelijk goedkoop (nog geen €7,-) en bevat het een zeer krachtig mechanisme.Voor die prijs kun je dit boek niet laten liggen, want het heeft iets wat geen enkel ander boek heeft. Wat dat is, ga ik niet verklappen, want daarmee benoem ik de essentie van het boek.

Dit kleine boekje heb ik als tip gekregen van een zeer succesvol persoon; Stefan James (bezit een online business van miljoenen) wat me er toe heeft gezet om het boek te kopen. Het is een boekje wat je aanzet tot ACTIE en geeft de essentie weer van 'The Law of Attraction'.

Dit boekje laat je nadenken en CONCREET BESCHRIJVEN wat je echt wil in het leven en wat je ervoor moet doen om dat te krijgen. Niets mis mee toch voor €7,-?

It Works, Waarom Niet Lezen?

Als je geen trek hebt om over je eigen dromen, verlangens en wensen na te denken en hoe je deze moet behalen, is dit boek nergens voor nodig.

Ik moet eerlijk zeggen dat dit boekje onwijs motiverend is, maar een concreet stappenplan over HOE je je wensen in vervulling kan laten gaan zit er niet bij. En misschien is dat juist wel heel prettig, want je weet door dit boekje PRECIES wat je wil, je ontwikkelt vertrouwen dat je het ook daadwerkelijk behaalt en vervolgens moet jijzelf aan de slag HOE je het gaat behalen.

Het is wat dat betreft vrij abstract, maar het zet aan tot nadenken, actie en geeft je een nieuw levensperspectief. Mocht je daar totaal geen zin in hebben en denk je daar liever niet over na, laat dan dit boekje liggen.

Voor Wie Is It Works Geschreven?

It Works van RHJ is geschreven voor iedereen die op dit moment op een knelpunt in het leven zit of wenst meer uit het leven te halen.

Je leeft. Alles gaat zijn gangetje en loopt wel lekker.
Maar toch, merk je dat er meer is en dat het leven veel meer te bieden heeft, dan datgene wat jij nu ervaart.

Je wilt meer, je hebt verlangens, maar door bepaalde gebeurtenissen is dat min of meer ondergesneeuwd. Je wilt meer uit het leven halen, maar wat je precies wil is nog niet helemaal helder. In deze gevallen zal dit boekje jou een inspirerende en aangename duw in de goede richting geven om het leven te leiden wat jij diep van binnen verlangt.

Maak het concreet en ga voor wat je VERDIENT!

It Works

7.8

Algemene beoordeling

7.0/10

Praktisch

7.0/10

Motiverend

7.0/10

Leesbaarheid

8.0/10

Prijs/Kwaliteit verhouding

10.0/10

Voors

  • Krachtig
  • Laat je nadenken over zaken wat we allemaal eens in de zoveel tijd zouden moeten doen
  • Inspirerend
  • Kort en bondig

Tegens

  • Niet concreet op sommige vlakken

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

>