Hoe Word Je Rijk? De NIEUWE manier die WEL werkt

By Robert Jansen | Financieel & rijk worden

mrt 08
hoe word je rijk

In dit artikel geven we antwoord op de veelgestelde vraag: “Hoe word je rijk?”

Je leest:

 • Verschillende wegen naar rijkdom.
 • De old-school manier van rijk worden.
 • De new-school (en veel efficiëntere) manier om veel geld te verdienen.
 • Waarom de meeste mensen NOOIT rijk zullen worden.
 • Hoe je VANDAAG gaat beginnen met rijk worden.

Hoe word je rijk: OLD-SCHOOL

Als we kijken naar vele theorieën over hoe je rijk wordt, zijn dit manieren voor op de extreem lange termijn. Daarmee bedoel ik dat je volgens eerdere filosofieën vele jaren, soms wel tientallen jaren nodig hebt om een behoorlijk fortuin op te bouwen. Dit wordt uitgebreid besproken in het boek The Richest Man in Babylon van George S. Clason.

Waar zijn deze theorieën uit opgebouwd:

 • Veel werken voor een baas
 • Veel uren maken
 • Elke maand zoveel mogelijk geld wegleggen
 • Zuinig leven & zo min mogelijk geld uitgeven

richest man in babylon

Natuurlijk is het wel degelijk van invloed als je weinig verdient; je hebt dan minder om weg te leggen op je spaarrekening. Dan is het HELEMAAL niet te doen.

Zuinig leven zit nou eenmaal niet in ons. Als we geld hebben, vinden we dat het moet rollen. Je herkent het wel; geld wat je verdient geef je het liefst zo snel mogelijk weer uit. Helemaal als je een behoorlijk inkomen hebt, merk je dat je daar van wil genieten. dat is ook helemaal niet raar!

Het is een hele opgave voor jezelf om consistent elke maaneen (groot) deel van je geld weg te leggen. Voor de overgrote meerderheid van de mensen is dit simpelweg NIET HAALBAAR.

Je werkt immers hard voor je centen, waar je ook van wil genieten. Vaak merk je het zelf al dat je excuusjes verzint om TOCH dat geld te spenderen aan nutteloze dingen, ondanks je iets anders hebt voorgenomen. Het is veel fijner voor de mens om geld uit te geven aan iets wat direct bevrediging geeft. Denk aan games, een nieuwe T.V., alcohol/wiet of andere middelen, feestjes etc.

Als je er eenmaal een gewoonte van hebt gemaakt om structureel geld uit te geven, bijvoorbeeld door elk weekend naar een groot feest te gaan met je maten en daar flink wat euro’tjes uit te geven aan drank, dan is het heel lastig dat te doorbreken.

Structureel elke maand een behoorlijke som geld wegleggen is daarom voor de meeste mensen niet weggelegd. Deze verouderde manier van rijk worden past niet meer bij de huidige manier van leven.

Lukt het je wel om de komende 40 jaar elke maand €200,- weg te zetten + een rentemarge van 6% dan kom je alsnog uit op maximaal €120.000,-. Dit betekent vaak wel dat je als een monnik gaat leven. Ga maar na, ben jij in de mogelijkheid om je huidige gewoontes en pleziertjes op te geven en een redelijk triest leven te gaan leiden? Wij niet in elk geval!

Hoe word je rijk: NEW-SCHOOL

Wij hebben gemerkt dat je veel meer, in veel kortere tijd bereikt, zodra je je zelf TOE GAAT WIJDEN aan je dromen en gaat investeren in de zaken die je ECHT belangrijk vindt.

Zie het als een sneeuwbal effect.

Je investeert bijvoorbeeld eenmalig €47,- euro in een cursus waarin je leert online een passief inkomen op te bouwen. Dat is stap 1.

Door daarmee aan de slag te gaan, de modules te volgen en in de praktijk toe te passen, ga je na verloop van tijd zien dat je online een fijn inkomen opbouwt; mits je daar CONSISTENT mee aan de slag gaat.

Brian Tracy zegt in zijn boek ‘Focal Point‘ dat slechts 3%(!) van de mensen zijn of haar doelen, verlangens en wensen in het leven opschrijven. De rest van de mensen laat het enkel bij fantasieën en maken geen concrete stappen dit tot werkelijkheid te maken.

Als antwoord op de vraag: “Hoe word je rijk?”, de nieuwe manier is dat je een ONLINE, PASSIEF inkomen gaat opbouwen. Schrijf op wat je wil en hoe je wenst dat je leven er uit ziet. Hoe je dat doet, lees je op de pagina Visie die ik recentelijk heb geplaatst.

Het internet biedt zoveel mogelijkheden dat het gewoon zonde is om daar niets mee te doenWat is de nieuwe manier van rijk worden:

 • Online een zaak beginnen.
 • Veel gratis, waardevolle informatie bieden aan je bezoekers. Op die manier wek je vertrouwen bij je bezoekers; ze herkennen je en willen alleen BIJ JOU terecht met hun vragen.
 • Eigen producten creëren en dat verkopen. Je deelt jouw passie & kennis met de rest van de wereld.
 • Andermans producten promoten en doorverkopen (Affiliate Marketing), zodat jij daar een commissie over krijgt is ook een geweldige manier om rijk te worden.
 • Een fatsoenlijke mailinglijst & fanbase opbouwen waarin je vertrouwen wekt bij je bezoekers.
 • Steeds meer bezoekers naar je website trekken die meer van jou willen en overgaan op kopen.

Waarom wij een grote voorstander zijn van de nieuwe manier van rijk worden

Jouw leven is een manifestatie van alles waar jij genoegen mee neemt.Waar neem jij genoegen mee?

De online wereld biedt oneindig veel mogelijkheden.Informatie die JIJ plaatst blijft voor altijd op het internet staan. Oftewel, eenmalig een artikel schrijven blijft voor eeuwig online staan. Zodra jij meer en meer bezoekers naar je website trekt en meer waardevolle content plaatst, ga je zien dat mensen meer bereid zijn om iets van je te kopen. Affiliate Marketing is een mooie manier om hiermee aan de slag te gaan.

Affiliate Marketing biedt vele voordelen en mogelijkheden:

 • Je hoeft zelf (nog) geen producten te maken, je biedt andermans producten aan waar jij een commissie over krijgt.
 • Je geeft je bezoekers korting op een product. Zelf ontvang je commissie bij een succesvolle verkoop. Stel dat je ervoor kiest om de 10K per maand mindset te promoten, dan krijg je bij iedere verkoop via jou een commissie!
 • Je kan oneindig veel content plaatsen.
 • Je ziet in hoe simpel het is om je eigen online zaak op te zetten.
 • Je hebt geen omkijken naar een klantenservice of iets dergelijks. (Potentiële) kopers stellen al hun vragen aan de maker van het product.

Een geweldig systeem om online (veel) geld te verdienen en een goed begin voor jou om rijk te worden.

Hoeveel tijd je er ook aan besteedt, zolang je consistent bent in het plaatsen van waardevolle inhoud, werpt dat na verloop van tijd zijn vruchten af

Hoe word je rijk op korte termijn

Ken je die lokkertjes? “Verdien €200,- per dag binnen enkele maanden!” of “Snel en eenvoudig geld verdienen op het internet.” Klinkt altijd leuk en verleidelijk, maar meestal zijn het enkel lokkertjes om geld in de portemonnee van de aanbieder te brengen. Jou levert het niets op.

Rijk worden op zeer korte termijn is meestal dan ook niet mogelijk. Als je rijk wilt worden dan kost dat TIJD en MOEITE. Het vergt INZET, DOORZETTINGSVERMOGEN en bovenal CONSISTENTIE. Je moet bereid zijn er elke dag of op zijn minst elke week tijd in te steken.

Het gaat je niet lukken Hoe Word Je Rijk? Simpele Tips Om Veel Geld Te Verdienen!binnen een dag, week, maand of 3 maanden. Binnen een half jaar kan je echt wel wat leuks verdienen. Binnen drie jaar kan je, als je het goed aanpakt, financieel onafhankelijk zijn.

Elke dag dat je langer wacht om te beginnen is een dag langer wachten op jouw financiële onafhankelijkheid. Wanneer begin jij jouw reis?

Zelf de eerste stap zetten naar rijkdom?

Als er één ding is waar ik achter ben gekomen met betrekking tot veel geld verdienen, dan is het:

 • Om in staat te zijn belachelijk veel geld te verdienen moet je je mindset en leven daar VOLLEDIG op instellen

En eigenlijk kun je dat maar op één manier. Leren van de beste. Zet vandaag de eerste stap om jouw mind te optimaliseren voor rijkdom in de 10K p/m mindset.

Follow

About the Author

Verslaafd aan zelfontwikkeling (in de meeste brede zin van het woord), copywriting en geld verdienen op het internet. Ik help jou je doelen te behalen. Niets is mooier dan het heft over eigen leven VOLLEDIG in handen te hebben.

 • Tim schreef:

  Dank je voor het delen. Ik ben het deels eens met je statements. Ik ben zelf ook meer van het snelle en nieuwe geld verdienen. Echter, kun je de wijze van Babylon ook implementeren met de nieuwe manier van geld verdienen. En dan bedoel ik niet werken voor een baas en dan sparen. Maar zoals Tony Robbins bijv uitlegt, dat je ook als je voor jezelf begint, 10% opzij legt van je inkomen en deze herinvesteert. Gr

 • >