Hoe verdien je geld met een website?

By Robert Jansen | Financieel & rijk worden

aug 03
hoe verdien je geld met een website

"Hoe verdien je geld met een website?" Dat is waar we het vandaag over gaan hebben. De vraag wordt me wekelijks gesteld. Een interessant onderwerp, want wat is er nou mooier dan vanuit huis geld verdienen. Geld verdienen met iets wat je zelf hebt opbouwt.

Laat me je vertellen; het is GEWELDIG mooi!

Stel jezelf eens de volgende vraag: "Hoeveel geld zou jij willen verdienen met een website?"

Affiliate Marketing

Van Passie naar Passief

Winst.nl

KickAssLeven.nl

Geld verdienen met een website is niet voor iedereen weggelegd

Dat jij iemand bent die online geld wil verdienen is niet vreemd. Samen met jou zijn er VEEL. Heel veel mensen. Waarom zijn er dan maar zo weinig mensen die het voor elkaar krijgen?

Het antwoord op die vraag is simpel. Niet iedereen is in de wieg gelegd om online geld te verdienen. Niet iedereen heeft ten eerste het vermogen om een website op te zetten. Met dat gegeven vallen veel mensen al af. Van de mensen die wel in staat zijn om een website te bouwen, zijn er dan weer weinig mensen die enig idee hebben van hoe ze hun website winstgevend kunnen maken.

Van de mensen die wel weten hoe ze €'s met hun website kunnen verdienen blijft er vervolgens maar een klein groepje over. Dat zijn de mensen die structureel flink geld verdienen met hun website. De doorzetters. De harde werkers. De nerds die hun zinnen op één ding hebben gezet en er VOLLEDIG voor gaan. No Matter What.

En daarvan zijn er slechts enkelen.

Daarom nogmaals de vraag: "Hoeveel geld zou jij willen verdienen met een website?" Is een paar euro al genoeg? Of wil jij er royaal van kunnen leven. Als je bij die laatste volhoofdig "JA" hebt gezegd... lees dan verder. Je gaat veel aan dit artikel hebben. 

hoe verdien je geld met een website

Welke 'instelling' je moet hebben om met een website geld te verdienen

Om online succesvol te zijn, zijn er een aantal 'gewoontes' of 'gedragingen' die je moet bezitten. Als je dit niet bezit, geen paniek. Je kunt het jezelf gewoon aanleren.

Weinig mensen doen het. Het zijn de echte bazen. En de bazen probeer ik er direct uit te filteren. Want ook ik was 10 jaar geleden lui en een snelle opgever. Ik was een bitch. Alleen heb ik mijn oude, niet werkende gewoontes en gedragingen vervangen door een geheel nieuwe instelling. Een nieuwe levensstijl. Deze nieuwe levensstijl heeft mij verder gebracht dan ooit. En het heeft ervoor gezorgd dat ik -flink- online geld ben gaan verdienen. 

Nu ben ik een baas. En dat voelt GOED! Ga zelf ook van bitch naar baas. 

In mijn beleving zijn er 11 aspecten/gewoontes/gedragingen -of hoe je het ook wil noemen- die je moet integreren om geld te kunnen verdienen met een website. En dan heb ik het niet over een paar euro per maand. Ik heb het over minimaal €500,- en meer per maand. Misschien wel per dag.

We gaan niet online pokeren en we gaan geen enquêtes invullen. Het artikel wat je nu leest beschrijft geen 'verdien binnen 6 weken €200,- per dag' schijnmethodes. Dit artikel beschrijft WEL hoe je op een geweldige manier geld kan verdienen met een website waarop je ook nog eens je ei kwijt kan.

De 11 aspecten die je moet integreren:
 1. Produceren, minder consumeren: (in bovenstaande video ga ik daar uitgebreid op in).
 2. Consistentie: consistent aan de slag gaan met je online business. Het liefst elke dag.
 3. Consequent zijn: naar je omgeving, vrienden, familie, gezin.
 4. Gezondheid: goed voor jezelf zorgen als in gezonde voeding, sporten, sociaal leven en ver gaan, maar niet TE ver gaan.
 5. Passie: er brandt een vlam in jou bij wat je doet.
 6. Authenticiteit: jezelf zijn en jezelf durven bloot te geven / open te stellen.
 7. Behulpzaamheid: de wil hebben om andere mensen te helpen. Door andermans problemen op te lossen ga JIJ geld verdienen.
 8. Ontwikkeling: bereid zijn om jezelf te BLIJVEN ontwikkelen. Vooruitgang. Progressie. Stilstaan=achteruit gaan.
 9. Falen: bereid zijn om te falen, af te gaan en te (blijven) experimenteren. Vooral in het begin merk je geen tot weinig resultaat. De mensen die doorzetten zullen normaal gesproken binnen een half jaar hun eerste geld zien binnenkomen.
 10. Zelfvertrouwen: een onuitputtelijk vertrouwen in jezelf dat jou dit gaat lukken.
 11. Doorzettingsvermogen: het liefst elke dag (even) werken aan je online business. Doorgaan, oefenen, op je bek gaan, blijven pushen. Doorgaan, doorgaan, doorgaan. 

Dat waren ze. Meer hierover leer je in 100K Mindset. Fijn dat we dat nu uit de wereld hebben. We gaan nu verder met de daadwerkelijke stappen hoe je geld kan verdienen met een website. Direct toe te passen in de praktijk. Lees snel verder!

hoe verdien je geld met een website

Wat is affiliate marketing?

Er zijn vele 'verdienmodellen' om geld te verdienen met een website. Op LeesJeSuccesvol.nl wordt er (op dit moment) gebruik gemaakt van één verdienmodel: Affiliate Marketing.

Affiliate Marketing is eigenlijk heel simpel. 

Er bestaan miljoenen producten. Boeken, videotrainingen, audiocursussen, samenvattingen van ebooks enzovoort. Het mooie van affiliate marketing is dat je zelf GEEN product uitbrengt op de markt, maar dat je simpelweg artikelen schrijft over onderwerpen en ondertussen linkjes plaatst naar andermans producten. Bijvoorbeeld door een tekstlink te maken naar een product waarin je stap-voor-stap leert om een winstgevende website op te zetten.

Je kunt ook een duidelijke link plaatsen:

Probeer Affiliate Marketing nu uit

Dit is natuurlijk direct vrij commercieel en ik kan me voorstellen dat je daar niet direct op zit te wachten. Maar toch, als je een product aanprijst wat ook daadwerkelijk waardevol is; waarom dan niet?

Geen "word snel rijk" methode

Affiliate marketing is GEEN "word snel rijk" manier. En daarom is het niet voor iedereen weggelegd. Alleen als je serieus bent om op lange termijn rijk te worden met internet. Enkel als je bereid bent om in het begin geen tot nauwelijks resultaat te boeken, maar op lange termijn een geweldig online imperium op wil bouwen.

AMD werkt met WordPress. Door te bloggen en een goede website structuur aan te brengen zal je hoger scoren in Google. Ook hier zijn diverse programma's voor. De absolute basis echter wordt hier uitgelegd. Daarom zou ik zeggen... investeer die 4 tot 5 tientjes en ga ermee aan de slag!

hoe verdien je geld met een website

Hulpmiddelen

Van je passie een passief inkomen maken? Ferdy leert het je in het programma Van Passie Naar Passief. 

Meer info & maak gebruik van de Van Passie Naar Passief actie

Als je geïnteresseerd bent om een winstgevende website op te zetten aan de hand van Affiliate Marketing, dan kan je het gratis webinar volgen. Je krijgt dan een kijkje in het zakenmodel en ontdekt wat je allemaal gaat leren.

Daarnaast zijn er nog een drietal boeken die sterk helpen bij het online geld verdienen en het overwinnen van innerlijke blokkades. Zo kun je in de review van The War of Art lezen wat dat boek mij heeft gebracht. F.U. Money brachten mijn online inkomsten naar het volgende niveau. The Compound Effect zorgde voor een laser focus en de instelling naar succes.

"Plant the seeds today. Reap the benefits tomorrow."

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

>