Joshua Kaats’ HIGH TICKET Dropship Academy Review & Ervaringen

By Robert Jansen | Financieel & rijk worden

sep 18
High ticket Dropshipping Joshua Kaats

Binnenkort vind je hier de High Ticket Dropship Academy reviewIk ben nu met de cursus bezig en ik ben razend enthousiast, maar ik moet de theorie nog verder in de praktijk brengen.  

Op dit moment leg ik de laatste hand aan mijn high ticket dropship webshops. Ik kan je al wel vertellen, this is a whole different ball game 

Je zult nog even moeten wachten als je mijn ervaringen en mijn recensie zoekt. Maar klik niet zomaar weg van deze pagina, want… 

  • ...jij kunt ook beginnen met de High Ticket Dropship Academy! Ik heb speciaal voor de lezers van LeesJeSuccesvol wat geregeld...

Jij kunt namelijk behoren tot het exclusieve clubje mensen dat de cursus mag proberen. Voordat je meedoet aan de cursus, moet je wel weten of dit businessmodel bij jou past. Hoe je dit doet, lees je in het vervolg van dit artikel.

Heb je trouwens mijn 5 stappenplan voor een succesvolle high ticket dropshipping business al gezien? Krijg je gewoon gratis van me. Lees het artikel of bekijk de video waarin ik het laat zien.
Wat zijn nu de mogelijkheden?
  • Maak gratis een afspraak voor een business call met één van door Joshua geselecteerde dropshipspecialisten. Hierin kom je meer te weten over de High Ticket Dropship Academy en of het iets voor jou is.
  • Volg het webinar in een afgeschermde omgeving waarin Joshua jou alles vertelt over HTDSA. Dit webinar wordt niet vaak gegeven.
  • Bekijk de infopagina van HTDSA waarop alles over deze cursus staat. 

High Ticket Dropshipping met Joshua Kaats; werkt het?

Tot nu toe gaat het me goed af. Ik ben lekker bezig, de video's zijn duidelijk en alles wordt in een rustig tempo uitgelegd. Hieronder zie je een plaatje van hoe de huidige cursusomgeving eruit ziet. De volledige hoofdcursus staat dus al, zoals je ziet.

Joshua kaats high ticket dropshipping

Kan ik al met de cursus aan de slag?

Zeker weten. De basis van de High Ticket Dropship Academy is helemaal af. Joshua Kaats en Sven Jansen maken nog steeds meer content. De cursus zit nu al tjokvol praktische lessen en dit wordt alleen maar beter.  

En jij kunt je dus alvast aanmelden voor deze cursus.

Ik ben nog bezig met het opzetten van mijn eigen high ticket webshops. Als ik weet hoe goed dit loopt, dan deel ik mijn ervaringen en dan schrijf ik een uitgebreide review. Ik wil zeker weten dat de cursus goed werkt, dus verwacht de review niet te snel. De eerste indruk is fantastisch. 

High ticket dropshipping past een stuk beter bij mij dan het standaard dropshipping. Ook daar heb ik veel geld mee verdiend, zoals je kunt lezen in mijn Dropship Academy Review.  

Nu ga ik gewoon voor high ticket dropshipping. Ik heb geen zin meer in lage winstmarges, lange levertijden en gedoe met leveranciers en de douane.


Nu werk ik samen met betrouwbare leveranciers uit Nederland of in ieder geval binnen Europa. Met deze leveranciers kun je ook gewoon goede afspraken maken. 

 

De marges zijn een stuk hoger. Met €200+ marge per aankoop tikt het snel aan. Is het dan eenvoudig? Nee, alleen als je dondersgoed doorhebt waar je mee bezig bent.  

High Ticket Dropship Academy

High Ticket Dropship Academy

9

Algemene indruk

9.0/10

Praktisch

9.0/10

Motiverend

9.0/10

Manier van lesgeven

9.0/10

Prijs/Kwaliteit verhouding

9.0/10

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Doe. Onderneem actie en bouw ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen.

>
5K+ Affiliate Marketing Business 3d

Wil jij naar €5000 en meer per maand met affiliate marketing?


Download mijn bewezen methode (t.w.v €77) nu gratis.

Naar wie mag ik het sturen?

Je gegevens zijn uiteraard 100% veilig. Dit ebook is een uitgave van Online Rijkdom Specialist