Gespreksninja (Versiercoach) Review: Word Geweldig In Je Gesprekken!

By Robert Jansen | Succes met vrouwen

feb 02
gespreksninja

Gespreksninja Review en Ervaringen

Taal: Nederlandstalig
Inhoud: Online videocursus
Garantie: 90 dagen niet-goed-geld-terug

Welkom bij de review van Gespreksninja van Versiercoach en Tim Veninga. In dit artikel lees je mijn ervaringen met de online videocursus.

"Je brein wil koste wat het kost voorkomen dat je risico’s neemt … en om dat te voorkomen heeft je brein één heel sterk wapen. Angsten."  

Tim Veninga, uit Van Bitch naar Baas boek

Gespreksninja van Versiercoach

Als je op deze pagina beland bent, dan zit je er waarschijnlijk aan te denken om Gespreksninja aan te schaffen. Voordat je de investering in jezelf doet, wil je graag een eerlijk idee of de cursus inderdaad de moeite waard is!In dit artikel lees je mijn ervaringen met Gespreksninja.

Wat belooft Gespreksninja ons?


De online cursus 'Gespreksninja' is ontwikkeld door Versiercoach, met als oprichter Tim Veninga. Een cursus bestaande uit 6 modules EN 6 bonussen. Ik heb de eCursus enkele jaren geleden aangeschaft, toen ik zelf nog zeer slecht met vrouwen was.

Het probleem van "Ik weet niet wat ik moet zeggen" speelde ALTIJD op en ik had daar al járenlang last van. Als ik meer intieme connecties met vrouwen wilde, wist ik dat het een must is om zowel mijn verbale als non-verbale kracht te vergroten. 

Ik had het boek Manslut van Tim Veninga al gelezen en later heb ik Het Geheim van Aantrekkingskracht van AttractionGym ook bestudeerd.

Mijn probleem was dat ik vooral een informatiespons was, maar nauwelijks overging op actie. Ik kende de theorie van aantrekkingskracht zo goed, hoe ik rechtop moest staan, mijn attitude etc. Alleen miste ik praktische toepassing van alles. Grotendeels mijn eigen fout natuurlijk, maar ik kon het gewoonweg moeilijk opbrengen.

Zeer waarschijnlijk zit je in eenzelfde schuitje als waar ik me destijds in bevond.

Niet weten wat ik moest zeggen was voor mij het grootste probleem; en ik weet voor de meeste mannen dat dat zo is.

Wat je gaat leren in Gespreksninja

 • De meest voorkomende gespreksfouten 
 • Standaard gesprekstechnieken van een Gespreksninja en hoe je saaie gesprekken ombuigt naar iets spannends
 • Hoe je een geweldige gesprekspartner wordt in ELK gesprek
 • Hoe je haar pantser doorboort en een diepe connectie opbouwt
 • Hoe je op de juiste manier over seks MOET praten met een vrouw, als je meer dan alleen vriendschap wil en niet als creep overkomt
gespreksninja
Bekijk direct hieronder de video review van Gespreksninja waarin ik je meeneem in de cursus zelf. Scroll verder voor het artikel.

Wat krijg je na betaling?

Direct nadat je Gespreksninja hebt aangeschaft krijg je mail. Hierin vind je het eBook Gespreksninja zelf en inloggegevens naar de videotraining. De videotraining, bestaande uit 6 normale modules en 6 bonusmodules zien er als volgt uit:

gespreksninja
gespreksninja

Mijn Ervaring met Gespreksninja

Hoe je het ook went of keert, dit product werkt.


Als ik eerlijk ben, als je ECHT resultaat wilt boeken met vrouwen, zul je er echt zelf op uit moeten. Het moeilijkste (daadwerkelijk te stap zetten), zal je zelf moeten doen. Vertrouw me, ik weet hoe f#cking lastig dat kan zijn.


I've been there, done that. Achteraf gezien denk ik, nu ik dit gebied in mijn leven behoorlijk onder de knie heb... WAAROM DEED IK ALTIJD ZO MOEILIJK?


Want als je eenmaal weet hoe het moet, dan is het simpel en zelfs LEUK om te doen. Nogmaals, de stap om als eerste je bek open te trekken als je naar haar toe loopt, moet je zelf zetten. Daar kan geen boek jou bij helpen, dat doe je ZELF. En daarna... komt Gespreksninja in het spel. Heel simpel.


Je leert gesprekstechnieken, voorbeeldzinnen en bouwt een sterke fundering voor jouw conversatieskills, zodat je NOOIT meer zonder gespreksstof komt te zitten. En het mooie aan Gespreksninja, je hoeft echt niet al die zinnen in je hoofd te stampen. Helemaal niet. Nee, voordat je op stap gaat of een date hebt kies je een aantal zinnetjes die je gaat uitproberen.


De zinnetjes die werken onthoud je uiteindelijk wel. Door telkens nieuwe zinnen en technieken uit te proberen, word je steeds beter in je gesprekken. Tot je je zelf mag kronen tot Gespreksninja.


En geloof me, dat gevoel is geweldig.

Vind jij dit artikel waardevol?
Gebruik één van de knoppen om te delen!

Wat je nog meer leert in Gespreksninja

Gespreksninja is een nuchtere, directe benadering om je gesprekstechnieken te verbeteren met als doel ons "Ik weet niet meer wat ik moet zeggen" syndroom voor eens en voor altijd uit de weg te ruimen. Vooral voor de introverte onder is dit een ideale cursus om DIRECT meer resultaat te boeken met vrouwen.
Het ding is, Gespreksninja heb ik aangeschaft NADAT ik de boeken Manslut en Het Geheim van Aantrekkingskracht heb gelezen. Ik was echt op zoek naar een praktische cursus die mij leert om NOOIT MEER met de mond vol tanden te hoeven staan. Heeft deze cursus mij dat gebracht? 

Nee, niet helemaal. Gesprekninja is geen cursus die je algehele sociale vaardigheden leert, maar bevat zinnen en technieken die succes met vrouwen wel drastisch verhogen.

Ik zal het uitleggen. Voordat ik Gespreksninja echt kon toepassen, moest ik eerst leren überhaupt met vrouwen een gesprek te beginnen én in stand te houden. Ik hoopte dat JUIST te leren met Gespreksninja, maar ik heb eerst een andere cursus moeten volgen om dat voor elkaar te krijgen. De cursus die ik bedoel is Conversatie Koning van AttractionGym en de review daarvan is hier te vinden.

Het is daarom geen cursus wat mij afhielp van het "Ik weet niet wat ik moet zeggen" syndroom. Op het moment dat ik zelf gesprekken aanging met vrouwen en deze al in stand kon houden, hielpen de vele technieken en mindsets uit Gespreksninja mij uiteindelijke om mijn gewenste doelen te behalen....

Je kan misschien al wel raden wat dat is 😉

Voor wie is Gespreksninja geschikt?

Kun je al behoorlijk met vrouwen een gesprek aanknopen?
Weet je al hoe je connecties met vrouwen creëert?
En heb je enkel nog manieren nodig om gesprekken spannender, intiemer en seksueler te maken?
Dan is Gespreksninja een hele goede keuze voor je.

Het beste van Gespreksninja

Er is één (bonus)onderdeel uit Gespreksninja die:
 • Heel lekker weg luistert (zet hem op je telefoon en luister het op de fiets, in de auto of tijdens je treinreis)
 • Je belachelijk goede resultaten brengt als het neerkomt op vrouwen versieren.
 • In feite tot de ware kern komt als het gaat om succes met vrouwen en hoe je je als man op moet stellen; waar vrouwen ECHT tot zijn aangetrokken.
Het heet: 'Sociale dominantie'. De insteek van dit onderdeel is dat drie heren, waaronder Tim Veninga en Sander Vee van Versiercoach, in twee delen sparren over hoe je om moet gaan met vrouwen uit je sociale omgeving als je meer wilt dan alleen vrienden zijn.

Dat is de intentie.

Ik heb de theorie zo toegepast op situaties binnen én buiten mijn sociale omgeving en het geeft verbluffende resultaten.

Gespreksninja downloaden?

Deze cursus is enkel online te vinden. Tim Veninga heeft er zorg voor gedragen dat je Gespreksninja niet zomaar ergens kunt downloaden. Je moet daadwerkelijk de investering doen wil je van de informatie kunnen profiteren.

Vooruitgang gaat nu eenmaal niet zonder er iets voor te doen.

Het is wel zo dat Gespreksninja nu tegen een extra scherpe prijs aan te schaffen is. Gebruik hiervoor de link in dit artikel.

Gespreksninja eindoordeel

7.1

Algemene beoordeling

7.0/10

Praktisch

7.5/10

Motiverend

7.0/10

Manier van lesgeven

8.0/10

Prijs/Kwaliteit verhouding

6.0/10

Voors

 • Bevat leuke technieken en trucjes
 • Krachtige onderdelen
 • Nieuwe inzichten
 • Toepassen zorgt voor verbluffende resultaten

Tegens

 • Is echt werkzaam als je al redelijk met vrouwen kan praten
Follow

About the Author

Verslaafd aan zelfontwikkeling (in de meeste brede zin van het woord), copywriting en geld verdienen op het internet. Ik help jou je doelen te behalen. Niets is mooier dan het heft over eigen leven VOLLEDIG in handen te hebben.

Leave a Comment:

(2) comments

Sander Lucassen juni 15, 2018

Hee Robert, bedankt voor je recensie al twijfel ik zelf nog wel of ik conversatie koning of gespreksninja moet doen. Jij hebt ze allebei en conversatiekoning krijgt wel een hoger cijfer, maar waarom eigenlijk? Is het echt zo veel beter?

Reply
  Robert Jansen juni 18, 2018

  Ha Sander,

  Beide producten zijn voor mij waardevol.
  Dat Gespreksninja een lager cijfer heeft meerdere redenen.

  De inhoud van Conversatie Koning past meer bij mij. Ik merkte goede resultaten en kon er beter mee uit de voeten.
  Daarbij spreekt de stijl en opbouw van Gespreksninja mij wat minder aan.

  Toch krijgt Gespreksninja een ruime voldoende, puur omdat het wel degelijk waardevolle facetten bevat.
  Zoals ik in de recensie al schreef is er één onderdeel wat voor mij een gamechanger was. Het heeft mijn leven veranderd.

  Hopelijk helpt dit je om een keuze te maken.
  Robert

  Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: