Gespierde God

8

Algemene beoordeling

8.5/10

Praktisch

9.0/10

Motiverend

7.0/10

Leesbaarheid

7.5/10

Prijs/Kwaliteit verhouding

8.0/10

Voors

 • Zeer praktisch
 • De no-bullshit guide voor een afgetraind lijf
 • De informatie is toepasbaar door iedereen
 • Alle informatie die je nodig hebt over spier opbouw
 • Bied een blijvende oplossing

Tegens

 • Hier en daar taalfouten
 • Niet zo spannend (dat is consistente spieropbouw nou eenmaal niet)

“De succesformule voor het effectief kweken van spieren is een juiste combinatie van drie belangrijke factoren: training, voeding en rust.”

Glenn Goossens uit Gespierde God

Gespierde God

Taal: Nederlands
Aantal pagina’s
: 130 pagina’s
Garantie: 30 dagen niet goed, geld terug.

Gespierde God Review en Ervaringen

Ken je dat gevoel als een vrouw zegt: “Wauw…”, zodra je je shirt voor haar uit doet?

Gespierde God van Glenn Goossens, een zeer bekend boek als het gaat om fitness, voeding en training. Als je op deze pagina beland bent, zit je er zeer waarschijnlijk aan te denken om het ebook aan te schaffen en daarom wil je graag een eerlijke & onafhankelijke review.

Recentelijk heb ik het boek aangeschaft en voor mezelf uitgeprint, omdat ik zelf altijd gefascineerd ben door voeding & sport. Ik was benieuwd of dit ebook zijn ‘ultieme bewezen methode‘ belofte nakomt.

In de komende 10 minuten lees je mijn ervaringen met het ebook, zodat je een helder beeld hebt van wat je gaat krijgen en of je het boek wel of niet aan je collectie toe wilt voegen! Laten we beginnen.

In Gespierde God ga je lezen:

 Dé 3 belangrijkste factoren als het gaat om effectief & efficiënt spieren kweken (terwijl je vetopslag minimaliseert en vetverbranding maximaliseert).
 De 2 meest voorkomende valkuilen op het gebied van langdurig droge spiermassa opbouwen.

 Wat werkt wel, wat werkt niet en WAAROM…

 Waarom de meeste mensen NOOIT gespierd worden en hoe jij ervoor zorgt dat jij wél dat prachtige afgetrainde lijf gaat realiseren.

 Diverse trainings- en voedingsschema’s waarmee jij ervoor gaat zorgen dat je een gespierde god wordt. Er zitten ook lege schema’s bij, die je geheel naar eigen wens kan invullen o.b.v. de gegeven adviezen.
 Waarom een schema alleen niet genoeg is, maar dat het essentieel is om een ‘groeidocument’ te maken. In het boek legt Glenn uit hoe je dat doet, zodat je je resultaten maximaliseert!

Dat en nog véél meer.

MAXIMALE KORTING OP GESPIERDE GOD

Korte Samenvatting Van Het Boek

gespierde godIn Gespierde God ga je op een zeer toegankelijke en simpele manier leren hoe je het lichaam van je dromen krijgt. De subtitel deed bij mij wat argwaan wekken: ‘De Ultieme Bewezen Methode Om Binnen Enkele Weken Een Gespierde God Te Worden’

Het leuke is dat Glenn Goossens deze waanzinnige bewering in zijn eigen boek ontkracht; het is namelijk helemaal niet mogelijk om binnen enkele weken een gespierde god te worden. Dit is echter wél mogelijk op de lange termijn

Glenn Goossens beschrijft in zijn boek hoe je op de lange termijn een geweldig, afgetraind lijf realiseert, mits je er consistent aan werkt.

Wil je serieus spieren kweken en een afgetraind lijf hebben, dan kost dat TIJD, MOEITE en BLIJVENDE ONTWIKKELING. Dit, gepaard met een gezonde dosis van vallen en opstaan, en zie daar: je droomlichaam

In Gespierde God leer je de basis van spieropbouw, zonder wetenschappelijke jargon of uitgebreide informatie over moeilijke lichaamsprocessen. Daar zou je de anatomie van het menselijk lichaam voor moeten gaan bestuderen. Dit ebook is een rechttoe-rechtaan handleiding over hoe je op de meest effectieve en efficiënte manier spieren opbouwt als een beest. Zonder vals te hoeven spelen, maar wel op een verantwoorde, gezonde en krachtige manier.

Wat Kun Je Verwachten?

Allereerst vertelt Glenn de cruciale basisprincipes als het gaat om effectieve spieropbouw en vetverlies. Daarbij beschrijft hij per onderdeel de vele mogelijkheden en wat belangrijk is om rekening mee te houden.

In het ebook vind je rijkelijke informatie over:

 1. Training
 2. Voeding
 3. Rust
 4. Schema’s opstellen
 5. Supplementen
 6. Valkuilen
 7. Discipline

Door het boek te lezen en de principes CONSEQUENT toe te passen kan het niet anders dan dat je binnen afzienbare tijd dat geweldige lichaam gaat krijgen. Het is een handleiding waarin de waarheden staan over fitness en waarmee alle mythes over voeding & sport uit de weg worden geruimd.

Het is tijd om EINDELIJK dat afgetrainde lijf te realiseren.

Je gaat duidelijke beschrijvingen vinden van alle spiergroepen in je lichaam. In zeer helder taalgebruik wordt uitgelegd hoe je spieren werken, wanneer je spieren opbouwt en wanneer vooral NIET en hoe JIJ dat helemaal naar jouw leven kan zetten.

Zie het als een bijbel voor spieropbouw & vetverlies, zonder langdradige teksten.

MAXIMALE KORTING OP GESPIERDE GOD

Gespierde God, Waarom Wel Lezen?

gespierde godGespierde God is voor zowel de beginner als de meer gevorderde ‘bodybuilder’ of fitnessliefhebber.

Zelfs voor de doorgewinterde sporters is dit boek een uitgesproken kans om je inzichten & ideeën over spieropbouw weer eens op te frissen. Dit boek geeft in 130 pagina’s in grote lijnen weer wat ik in 7 jaar aan training- en voedingservaring heb opgedaan.

Het is een fantastisch boek als je net begint met fitness. Je gaat lezen over hoe je het beste kan trainen. Een breed scala aan oefeningen + de juiste uitvoering + gebruikte spiergroep(en) worden beschreven. 

Ook de echte basisbeginselen worden uitgebreid behandeld:

 • Hoe train je op de juiste manier.
 • Hoe voed je je zelf op de juiste manier als je snel en blijvend resultaat wilt.
 • Waarom de juiste rust nemen cruciaal is in je proces naar een gespierd lichaam.
 • Welke supplementen en andere hulpmiddelen je kunnen helpen om sneller jouw gewenste resultaat te bereiken.

Gespierde God, Waarom Niet Lezen?

Voor de experts op het gebied van fitness, voeding en spieropbouw is dit boek geen waardevolle toevoeging.

Het zal alleen maar informatie opleveren waar je al bekend mee bent.

Wat ook belangrijk is om te weten: In het ebook blijft Glenn Goossens redelijk aan de oppervlakte. Daarmee bedoel ik dat hij over bepaalde processen in het lichaam niet al te diep ingaat. Dat is erg handig voor diegenen die zich nog niet eerder echt verdiept hebben in fitness of de simpele materie willen weten over gigantische spieropbouw.

Voor de echte nerds is dit geen waardevol boek. Als je ins- en outs wilt weten over hoe biologische, genetische en anatomische processen in zijn werk gaan, dan kan je beter The 4-Hour Body van Tim Ferris gaan lezen (zo’n 600 bladzijdes).

Voor Wie Is Gespierde God Geschreven?

Robert Jansen 2017
Mei 2017 (zo’n 6 weken nadat ik Gespierde God kocht)

Voor elke man die:

 • Serieus is om zijn lichaam om te vormen tot een krachtig, afgetraind lijf.
 • Net begint of al een tijdje bezig is met fitness en graag een heldere, doeltreffende, no-bullshit methode wenst om zijn doelen te bereiken.
 • Geweldig gespierd wilt worden.
 • Efficiënt een afgetraind lijf (en die sixpack) wilt realiseren.
 • Wilt weten wat wel werkt en wat niet werkt op het gebied van fitness
 • Tot nu toe weinig resultaat ziet en ECHT eens verschil wil zien.
 • Zijn fitnessleven om wilt gooien om KEIHARDE RESULTATEN TE VEROORZAKEN.
 • Klaar is met aanmodderen in de sportschool & serieus aan de slag wil.
 • In jip en janneke taal beschreven wilt hebben hoe hij een BEEST wordt.

Gespierde God is geschreven voor IEDEREEN die meer uit zijn fitnessleven wilt halen. Glenn laat zien dat het niet uitmaakt of je nou dik, dun, paars, geel, kaal, lang of klein bent. De universele basisprincipes voor een blijvend afgetraind lijf worden in dit boek weergegeven en aan jou onthuld.

Twijfel je of dit boek wel voor jou geschikt is? Je kunt het gewoon uitproberen! Mocht je het ebook na aanschaf toch niets vinden, Glenn geeft je de mogelijkheid om je binnen 30 dagen te beroepen op de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Hierdoor kun je het ebook risicovrij uitproberen.

Door Gespierde God te lezen & toe te passen is het niet meer de vraag óf je dat gespierde lijf gaat krijgen, maar WANNEER je het gaat krijgen. Dat gevoel als een vrouw zegt: “Wauw…”, zodra je je shirt voor haar uit doet ga je snel genoeg meemaken!

MAXIMALE KORTING OP GESPIERDE GOD

Voor jou geselecteerd

Deel dit bericht met...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest