F.U. Money (Dan Lok) Review: Rijk Worden Met Inspiratie

By Robert Jansen | Financieel & rijk worden

dec 25
f.u. money

In deze review belicht ik mijn ervaringen met het boek F.U. Money van Dan Lok. Je leest of het boek zijn geld en jouw tijd waard is.

"The rich do what is hard; that's why their life is easy.
The poor do what is easy; that's why their life is hard." - Dan Lok, uit F.U. Money

Mijn F.U. Money review en ervaringen

Direct.
Recht voor zijn raap.
Eerlijk over rijk worden.
Als een motiverende en actie ondernemende vader die zijn kind de beste tools meegeeft om financieel vrij te worden.

Dan Lok neemt geen blad voor de mond en schrijft in zijn zeer toegankelijke en motiverende boek over:

√ De verschillen tussen armen en rijken in hun doen en laten
√ Welke attitude en gedragingen je dient aan te nemen om rijk te worden
√ De verschillende opvattingen die er bestaan over (veel) geld verdienen
√ Zijn inspiratiebronnen
√ Het stappenplan & geheimen van een succesvolle (online)onderneming

Korte samenvatting van het boek

Toen Dan naar de V.S. ging verhuizen sprak hij geen woord Engels en moest hij alles zelf voor elkaar zien te krijgen; hij had NIEMAND. Hij wilde zijn eigen (online) imperium opbouwen, rijk worden en nooit meer voor een baas te hoeven werken. Hij had niets of niemand.

En ja, het is hem gelukt.

Echter niet zonder slag of stoot. Het was moeilijk, maar het is hem gelukt en hij heeft het voor elkaar gekregen om zijn 'F.U. Money' te regelen. Oftewel hij heeft er voor gezorgd dat hij in zijn leven zoveel geld bij elkaar heeft vergaard en waar alsmaar meer van binnenkomt, dat hij ultieme vrijheid heeft.

Hij laat zien hoe hij dat gedaan heeft en hoe we zelf (gespecificeerd op internet) datzelfde voor elkaar kunnen krijgen! Stap voor stap legt hij uit 'what it takes to become rich'.

Hij laat zijn visie van 'tijd' zien, dat het enige wat we niet kunnen vervangen 'tijd' is en hoe we daar optimaal gebruik van kunnen maken.

Waarom zou je F.U. Money willen lezen?

Inspirerend, motiverend en je krijgt DIRECT een intense drang om aan de slag te gaan.

Dat ben ik dan ook meteen gaan doen. Hij heeft door het boek heen diverse opdrachten uitgezet die je een nieuw perspectief geven en ervoor zorgt dat je datgene wat je leest toepast op je eigen leven.

Tijdens het lezen van het boek heb ik direct deze website opgezet. Je wordt je bewust van de mindset en attitude die je jezelf eigen moet maken om rijk te worden.

Ik zal eerlijk zijn, het boek had ik binnen VIER DAGEN UIT! Kun je het geloven? Ik zelf ook nauwelijks. Gezien ik eerder altijd in slaap viel bij het lezen van een boek, Dan schrijft op zo'n manier dat je het heerlijk weg leest.

Dan Lok heeft een magnifieke schrijfstijl

Ongelooflijk hoe hij dat doet. Het is wel echt een boek voor heren, voor Dan bestaat politieke correctheid niet. Persoonlijk vind ik dat een sterk pluspunt. Zoetsappige teksten kunnen aangenaam zijn, maar in de wereld van succes en rijk worden is het niet altijd even aangenaam.

Zoals Dan het beschrijft; het gaat om het afleren van niet-motiverende en niet-werkende overtuigingen die we door de maatschappij, familie, school en ouders aangeleerd krijgen (maar ons eerder arm dan rijk maken). Om deze te vervangen door WERKENDE en MOTIVERENDE overtuigingen. In het boek F.U. Money worden alle correcte overtuigingen en ideeën belicht.

Het draait om ACTIE!

Je wilt gemotiveerd worden, een schop onder je reet krijgen om aan de slag te gaan. Je wilt dat iemand je zegt hoe je het moet aanpakken en je daarin wegwijs maakt. Dan doet dat. Als een vader zegt hij hoe het hoort en hij kan het weten. Oh ja, hij heeft zichzelf helemaal opgewerkt tot multi, multi-miljonair. Dus JA, hij kan het weten.

Waarom je F.U. Money niet zou willen lezen...

Als je niet van verandering houdt en je niet tegen een confrontatie met jezelf kunt, dan is dit boek niets voor jou. Je moet bereid zijn om te willen veranderen in hoe je denkt en hoe je je gedraagt. Want alleen dan krijg je het succes wat je verlangt. Wil je dat allemaal niet, dan zou ik het boek niet lezen als ik jou was. Het is gericht op persoonlijke effectiviteit. En als je je leven nu niet voor elkaar hebt zoals je dat wenst, dan doe je iets niet goed. Dat is waar F.U. Money voor staat en daar moet je tegen kunnen.

Verder voorzie ik geen reden om F.U. Money niet te lezen. Het leest makkelijk weg, zoals ik al zei binnen vier dagen had ik hem uit, terwijl ik met andere boeken veel meer moeite kan hebben. Het is inspirerend, het triggered je, je wilt direct aan de slag en je krijgt opdrachten mee zodat je het geleerde direct kan toepassen in je eigen leven.

Het voorziet de handvaten om rijk te worden-en wie wil dat nou niet?

De arme mensen worden vaak geprezen om hun gulheid. Rijke mensen worden vaak afgedaan als 'egoïstisch', 'krenten' en 'akelige personen'. Grappig hoe de auteur laat zien in dit boek dat deze ideeën die ons worden ingegoten totaal onzin kunnen zijn. Rijke mensen kunnen hele warme en open personen zijn, net als arme mensen. Ja, rijke mensen kunnen krenten zijn, maar arme mensen net zo. Rijke mensen kunnen 'akelig' zijn en arme mensen ook. Het ligt er niet aan hoeveel geld je hebt, het ligt eraan hoe je bent als persoon.

Dan laat JUIST zien hoe gul de meeste rijke mensen zijn. En hoe zij de minder gestelden op aarde steunen. Hij laat daarmee zien dat het helemaal niet verkeerd is om rijk te willen zijn. Het is helemaal niet verkeerd om verlangens te hebben. Het is goed om meer van alles te willen, omdat we maar één keer leven en we dit korte leven TEN VOLLE willen benutten!

Eerlijk gezegd, is er maar één nadeel te vinden in dit boek en dat is dat het geen heel duidelijk stappenplan weergeeft van HOE je een online zaak opzet. Mocht je daar echt naar op zoek zijn, dan raad ik je aan om hier eens te kijken!

Voor wie is dit boek geschikt?

F.U. Money is bedoeld voor iedereen die een intense boost aan motivatie kan gebruiken om je eigen (online) zaak op te zetten. Het boek is voor diegenen die zien en merken dat het leven meer te bieden heeft dan alleen maar voor een ander te werken, om die ander vervolgens alleen maar rijker te maken, terwijl je zelf alsmaar armer wordt op de lange termijn.

Je wilt ZELF rijk worden!

Het is voor diegenen die klaar zijn voor IETS NIEUWS! Mensen die wel een idee hebben, die wel iets nieuws willen, maar het wellicht nog niet goed durven. Ook voor jou als je al een tijdje bezig zijn met een online business op te zetten, maar vastgelopen bent of gewoon een extra boost kan gebruiken.

Ik kan dan alleen maar zeggen dat dit boek je aanwinst van het jaar zal zijn.

Voor mij is het het laatste boek dat ik in 2016 heb gelezen en dat is de beste afsluiter wat ik me maar kon wensen.

F.U. Money

8.5

Algemene beoordeling

8.0/10

Praktisch

7.5/10

Motiverend

9.0/10

Leesbaarheid

10.0/10

Prijs/Kwaliteit verhouding

8.0/10

Voors

  • Inspirerend
  • Motiverend
  • Makkelijk te lezen
  • Diverse contrasten worden goed belicht
  • Uitdagende en praktische opdrachten

Tegens

  • Gericht op mindset en attitude, mist een concreet stappenplan voor opzetten online business

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

>