FAQ: BOL Masterclass van Jia Ruan (aanvullende informatie)

By Robert Jansen | Financieel & rijk worden

dec 10
BOL Masterclass FAQ

Je overweegt de BOL Masterclass van Jia Ruan te kopen. Zoals heel veel anderen… En voordat je dat doet wil je graag informatie over wat de kosten precies zijn, of er een korting mogelijk is en uiteindelijk waar je kunt inloggen.

Op deze pagina ga ik in op verschillende bezoekersvragen. Zie het als een FAQ over de BOL Masterclass. Hopelijk kun je hiermee uit de voeten.

Voor meer insider informatie over de cursus en mijn ervaringen met deze beproefde methode, lees dan mijn review hier.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur dan even een bericht of plaats een reactie hieronder!

Wat is de prijs van de BOL Masterclass?

Als je ervoor kiest om de BOL Masterclass in één keer te voldoen betaal je €997,- voor de eenmalige betaling. Je kunt het ook in termijnen betalen. In dat geval betaal je €250,- per termijn voor de duur van in totaal 5 termijnen.

Kan ik gratis lessen volgen van de BOL Masterclass?

Ja, dat kan. Op deze pagina vind je drie gratis lessen van de BOL Masterclass. Als je nog meer gratis materiaal wilt kun je nog deze waardevolle toevoeging van Jia Ruan bekijken.

Waar moet ik inloggen bij de cursus?

Wanneer je ervoor hebt gekozen om de BOL Masterclass te kopen, krijg je inloggegevens toegestuurd per mail. Via deze pagina kun je inloggen bij de BOL Masterclass.

Hoe krijg ik korting op de Masterclass?

Het beste wat je kunt doen is via deze pagina naar de betaalpagina van de BOL Masterclass gaan. De korting die je krijgt zit daar al bij de prijs in.

Kan ik een refund krijgen?

Hiervoor dien je contact op te nemen met Team Unstoppable. Doorgaans geldt er een niet-goed-geld-terug garantie van 14 dagen. Of je aan de voorwaarden voldoet, dien je met Unstoppable Lifestyle te bespreken via hun supportteam.

Follow

About the Author

Verslaafd aan zelfontwikkeling (in de meeste brede zin van het woord), copywriting en geld verdienen op het internet. Ik help jou je doelen te behalen. Niets is mooier dan het heft over eigen leven VOLLEDIG in handen te hebben.

>