FAQ: BOL Masterclass van Jia Ruan (aanvullende informatie)

By Robert Jansen | Financieel & rijk worden

dec 10
BOL Masterclass FAQ

Je overweegt de BOL Masterclass van Jia Ruan te kopen. Zoals heel veel anderen… En voordat je dat doet wil je graag informatie over wat de kosten precies zijn, of er een korting mogelijk is en uiteindelijk waar je kunt inloggen.

Op deze pagina ga ik in op verschillende bezoekersvragen. Zie het als een FAQ over de BOL Masterclass. Hopelijk kun je hiermee uit de voeten.

Voor meer insider informatie over de cursus en mijn ervaringen met deze beproefde methode, lees dan mijn review hier.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur dan even een bericht of plaats een reactie hieronder!

Wat is de prijs van de BOL Masterclass?

Als je ervoor kiest om de BOL Masterclass in één keer te voldoen betaal je €997,- voor de eenmalige betaling. Je kunt het ook in termijnen betalen. In dat geval betaal je €250,- per termijn voor de duur van in totaal 5 termijnen.

Kan ik gratis lessen volgen van de BOL Masterclass?

Ja, dat kan. Op deze pagina vind je drie gratis lessen van de BOL Masterclass. Als je nog meer gratis materiaal wilt kun je nog deze waardevolle toevoeging van Jia Ruan bekijken.

Waar moet ik inloggen bij de cursus?

Wanneer je ervoor hebt gekozen om de BOL Masterclass te kopen, krijg je inloggegevens toegestuurd per mail. Via deze pagina kun je inloggen bij de BOL Masterclass.

Hoe krijg ik korting op de Masterclass?

Het beste wat je kunt doen is via deze pagina naar de betaalpagina van de BOL Masterclass gaan. De korting die je krijgt zit daar al bij de prijs in.

Kan ik een refund krijgen?

Hiervoor dien je contact op te nemen met Team Unstoppable. Doorgaans geldt er een niet-goed-geld-terug garantie van 14 dagen. Of je aan de voorwaarden voldoet, dien je met Unstoppable Lifestyle te bespreken via hun supportteam.

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

>