Ejaculatie Trainer (Luuk Zwart) Review: Machtig of een Flop!?

By Robert Jansen | Beter in Bed

jul 28
Ejaculatie Trainer review

Welkom bij de review van de Ejaculatie Trainer van Luuk ZwartIn dit artikel lees je mijn ervaringen met het e-book en alle bonussen.

Taal: Nederlandstalig
Aantal pagina’s: 127 pagina's (exclusief bonussen)
Garantie: 90 dagen niet-goed-geld-terug

Let op!


Luuk Zwart heeft op dit moment een prijsactie lopen als je de Ejaculatie Trainer wilt kopen. Kijk hier voor meer informatie.

1.0 Ejaculatie Trainer review

Bekijk hieronder de videoreview of scroll verder voor de blog.

De Ejaculatie Trainer van Luuk Zwart. De afgelopen 5 (eigenlijk 6) weken heb ik mezelf ondergedompeld in het product. Wat een informatie. Wat een oefeningen. Wat een resultaten... Heftig, genadeloos en prachtig! Dat is wat ik er alvast over te zeggen heb.

In dit artikel ga ik je zo goed mogelijk uitleggen wat je van de Ejaculatie Trainer kan verwachten.

Daarnaast laat ik je zien wat mijn ervaringen zijn met het ebook en alle bonussen van sekscoach Luuk Zwart.

Ejaculatie Trainer Plan

Luuk Zwart is uiteraard bekend van de Meesterminnaar Methode en Dirty Talk Geheimen). En nu heeft hij ook een plan ontwikkeld voor iedereen die kampt met geen controle hebben over zijn eigen orgasme.

Weinig dingen in het leven zijn namelijk zo vervelend als vroegtijdig klaarkomen. Dit is iets wat Luuk Zwart zelf maar al te goed weet, zo legt hij uit in de trainer.

Waarom het daadwerkelijk de Ejaculatie Trainer heet, zal ik je ook uitleggen.


1.1 Wat kun je van de Ejaculatie trainer verwachten?

 • Ejaculatie Trainer is een 5-weken plan waarin je stap voor stap ALLE kneepjes van het vak leert om je ejaculatie uit te stellen. Zo lang als jij zelf maar wil.
 • Niet alleen zal jij je ejaculatie uit kunnen stellen; vrouwen zullen meer klaarkomen tijdens seks met jou. Juist doordat jij het langer volhoud, hebben zij meer ruimte om tot hun hoogtepunt te komen.
 • Vroegtijdig klaarkomen behoort na de 5 weken -als je de Ejaculatie Trainer tot op de letter volgt- voor eens en voor altijd tot het verleden. Als het echt nodig is kun je zelfs VANAVOND nog de beste truc uit het boek oefenen om het direct 30 minuten langer vol te houden.
 • Er worden veel trucs en technieken beschreven in de trainer. Een ieder daarvan werkt op zijn eigen manier. Je kunt ervoor kiezen om één van deze technieken te oefenen of met ALLES aan de slag te gaan. Luuk Zwart zou Luuk Zwart niet zijn als hij niet heel netjes hier een concreet 5-wekenplan voor heeft uitgestippeld. De 5 weken challenge is onderdeel van de bonussen (hier kom ik zo op terug). Op die manier ga je structureel het probleem te lijf en val je niet in de valkuil van het allemaal tegelijk te willen doen.

Scroll verder voor een opsomming van alles wat je gaat krijgen in de Ejaculatie Trainer.

Kijk je toch liever de videoreview, dan vind je die hier.

2.0 Ejaculatie Trainer samengevat per onderdeel

2.1 Hoofdboek: De Ultieme Handleiding Voor Oneindig Lange Seks

Voorwoord: Luuk Zwart vertelt in het voorwoord zijn eerste ervaringen met het frustrerende probleem 'vroegtijdig klaarkomen' en waarom het zo'n goed plan is geweest om het boek te kopen (het kan je relatie bijvoorbeeld redden).


Hoofdstuk 1: De 6 dingen die je anders moet doen omdat je anders nooit beter zult worden in bed
Hoofdstuk 2: De 7 stappen om binnen 5 weken volledige controle te krijgen over je orgasme.
Hoofdstuk 3: De 8 mythes over vroegtijdige ejaculatie waarvan zogenaamde experts willen dat je
ze gelooft, maar die in werkelijkheid ervoor zorgen dat je te vroeg klaarkomt.
Daarnaast worden de 6 oorzaken van premature ejaculatie uitgelegd.
Hoofdstuk 4: 5 Niveau's van opwinding: hoe je de opwindingsmatrix doorziet en meester wordt over je eigen geilheid
Hoofdstuk 5: De masturbatiefout die je seksleven verpest en een doodsimpele masturbatietraining om het eindeloos vol te houden. Deze masturbatietraining wordt uitgevoerd in 9 stappen ; uitgelegd door Luuk Zwart.
Hoofdstuk 6: Fysiek meesterschap: onopvallende hacks die ervoor zorgen dat je hard blijft maar
niet komt. Dit hoofdstuk omvat onder andere PC spier trainingsschema's en ademhalingsoefeningen. 
Hoofdstuk 7: Naast het voorgaande fysiek meesterschap komt in dit hoofstuk Mentaal meesterschap aan bod: 16 psychologische trucs om je orgasme vanavond nog 3 keer langer uit te stellen. Dit kun je dus vanavond al gebruiken als het nodig is! + de 4 soorten gedachten die je orgasme uitstellen.
Hoofdstuk 8: De ejaculatie trainer 5 weken challenge: een simpel te volgen trainingsschema dat zelfs de meest notoire ejaculatiesprinters onuitputbaar uithoudingsvermogen geeft.
Hoofdstuk 9: 9 Sekstrucs die je orgasme direct uitstellen (zelfs als je op het punt staat te
komen).
Hoofdstuk 10:  Simpel uit te voeren standjes waarin je het eeuwig vol kan houden (en haar ultiem
bevredigen).


Nawoord: Luuk roept jou op om je succesverhalen met hem te delen naar aanleiding van de trainer.

2.2 De 7 Ejaculatie Trainer Bonussen

Bonus 1: De Ejaculatie Trainer 5 weken challenge. Hierbij krijg je elke week voor de komende 5 weken een challenge gestuurd. Per week ga je met nieuwe technieken aan de slag die je volledige orgasme controle garanderen.


Bonus 2: De EJT Kalender

Bonus 3: De EJT Voortgangsmeter

Bonus 4: FAQ van de 12 meest gevraagde vragen.

Bonus 5: Niet 5, maar als je de Ejaculatie Trainer koopt krijg je als bonus zelfs de 6de geavanceerde week er gratis bij.

Bonus Ejaculatie Trainer

Misschien wel het beste onderdeel van de gehele trainer.

Bonus 6: Totale controle over je orgasme. Deze bonus is juist bedoeld voor mannen die moeite hebben met klaarkomen. Deze 6 simpele stappen zorgen ervoor dat je vrijwel direct komt.

Bonus 7:
Misschien wel de beste bonus van allemaal: De misselijkmakende orgasme truc. Een heel manipulatief trucje waarmee je garandeert dat een vrouw weer met je naar bed wil na de eerste keer.

Let op!


Luuk Zwart heeft op dit moment een prijsactie lopen als je de Ejaculatie Trainer wilt kopen. Kijk hier voor meer informatie.

3.0 Mijn persoonlijke ervaring met de Ejaculatie Trainer

Vooropgesteld, Luuk Zwart maakt het ons niet makkelijk. Het is een moeilijke training waar je echt je tijd in moet steken om VOLLEDIG te volgen. Gelukkig had ik de afgelopen weken de tijd naar mijn hand (vrijheid noemen ze dat).
Ik zal eerlijk met je zijn. Zelf had ik toen ik jong was ENORM veel last van vroegtijdig klaarkomen.

Het irriteerde me mateloos. Niet alleen mij trouwens, de vriendinnen van destijds des te meer.

Het lukte me eerder niet om langer dan 2 minuten seks te hebben.

En het gekke, op dat moment had ik niet eens echt door dat dit een probleem was.

Laat staan een probleem is waar veel mannen mee zitten.

In de Ejaculatie Trainer leer je niet alleen je ejaculatie uit te stellen, maar krijg je VOLLEDIGE controle over je orgasme. Je kunt zelfs meervoudige orgasmes krijgen.

Enkele jaren later merkte ik wel dat het een probleem werd. Vrouwen wilden vaak na een paar dates al geen seks meer met me. En toen ben ik gaan nadenken. Ik kwam tot de conclusie dat mijn structureel te snelle orgasmes mijn relaties kapot maakten. Mijn vriendin van destijds was zo vriendelijk om me "belabberd in bed" te noemen, zodat ik wist dat er iets moest gebeuren.

In die periode heb ik helaas wat verkeerde keuzes gemaakt om er maar voor te zorgen dat mijn orgasmes uit werden gesteld. Nu, ruim 7 jaar later ben ik verder dan ooit. En mede dankzij de Ejaculatie Trainer van Luuk Zwart heb ik VOLLEDIGE controle over mijn orgasme. Zonder domme dingen te hoeven doen.

Ik zeg niet dat het soms niet moeilijk is om het uit te stellen, maar ik heb nu wel de VOLLEDIGE controle. Zelfs op de moeilijke momenten. ALTIJD. Bizar eigenlijk. Ik weet nu exact wat ik moet doen als ik voel dat ik ga komen, terwijl ik het nog niet wil. Ik hoef er niet meer over na te denken; het is een second nature geworden. Luuk Zwart, bedankt!

Belangrijke Informatie


Een ander bijkomend pluspunt van de Ejaculatie Trainer is dat je leert hoe je MEERVOUDIGE orgasmes kunt hebben als man. Ook dit is alles behalve makkelijk (vond ik) om voor elkaar te krijgen. Het heeft veel oefening gekost om dit voor elkaar te krijgen. Maar het is de oefening meer dan waard 🙂


3.1 Mogelijke nadelen van de trainer

Ejaculatie Trainer Kalender

Het kost toewijding voor de komende 5 weken om dit probleem uit de wereld te helpen; niet iedereen kan dit!

Zoals Luuk Zwart zelf al zei: Het heet de Ejaculatie Trainer. Niet "Het Magische Middeltje Om In 1 Klap Van Je Vroegtijdige Ejaculatie Af Te Zijn".

Het kost tijd, moeite en doorzettingsvermogen om je probleem en frustraties aan te pakken. Het is niet met een druk op de knop opgelost. Niet iedereen kan of wil zich voor de komende 5 weken toewijden aan een training. Want, als je het goed wil doen dan trek je voor de komende 5 weken IEDERE dag 30 tot 60 minuten uit om met de trainer aan de slag te gaan en de oefeningen te doen!


Niet iedereen is daartoe bereid. Daarom, heb je daar geen zin in of tijd voor, besteedt je geld er dan niet aan.


Is zonde.

4.0 Is de Ejaculatie Trainer voor jou geschikt?

In feite is dit boek voor iedere man die last heeft van vroegtijdig klaarkomen en hier voor eens en voor altijd korte metten van wil maken.

Het boek helpt je om meer uit jouw seksleven te halen en zelfs te redden, als je nu tegen premature orgasmes aanloopt.
 • Zijn vriendin weer blij wil maken met jullie relatie.
 • Wil leren hoe hij meerdere keren kan komen tijdens de seks.
 • Vrouwen keer op keer willen laten smachten naar seks met jou.
Ejaculatie Trainer
Het boek en de bonussen hebben geweldig gewerkt voor mij. Hoe moeilijk het moment soms ook was, ik heb nu de volledige controle over mijn orgasmes.

4.1 Ejaculatie Trainer kopen of downloaden


Luuk Zwart heeft op dit moment een prijsactie lopen als je de Ejaculatie Trainer wilt kopen. Kijk hier voor meer informatie.

Ejaculatie Trainer eindoordeel

8.7

Algemene beoordeling

9.0/10

Praktisch

10.0/10

Motiverend

9.0/10

Leesbaarheid

7.5/10

Prijs/Kwaliteit verhouding

8.0/10

Voors

 • Zeer praktijkgericht.
 • Werkt zowel op korte als op lange termijn.
 • Prettige stijl van schrijven (goede combinatie van informatie, voorbeelden en humor)
 • Unieke informatie; nergens anders te vinden.
 • Bij Luuk Zwart weet je dat je aan het goede adres bent.

Tegens

 • Moeilijk vol te houden voor de meesten.
 • Consistentie & consequent zijn is vereist.
 • Soms wat onoverzichtelijk.
Follow

About the Author

Verslaafd aan zelfontwikkeling (in de meeste brede zin van het woord), copywriting en geld verdienen op het internet. Ik help jou je doelen te behalen. Niets is mooier dan het heft over eigen leven VOLLEDIG in handen te hebben.

>