Ebook Cover Software (Martijn Joosten) Review en Ervaringen: Je Eigen eBook Cover Maken!

By Robert Jansen | Succes op internet

mrt 16
ebook cover software

Een eigen eCover maken doe je met eBook Cover Software. In dit artikel deel ik met jou mijn ervaring met één van de meest uitgebreide ebook cover software die er bestaat. Martijn Joosten van Leadstomore.com heeft de software ontwikkeld.

Je leest in dit artikel:

 • Wat je van het product kunt verwachten.
 • Wat de mogelijkheden zijn van de eBook Cover Software.
 • Krijg je waar voor je geld?
 • Waarmee onderscheidt dit product zich van andere ebook cover software?
 • Wat kost het en kun je korting krijgen?

Je zit er waarschijnlijk aan te denken om de Ebook Cover Software te kopen. Ik heb het eerst voor je getest! In dit artikel lees je mijn bevindingen en geeft het je een helder beeld van wat je kan verwachten en of het de investering waard is. 

De eBook Cover Software uitproberen

Ebook Cover Software van Martijn Joosten

Laat ik met de deur in huis vallen; op dit moment geldt er een kortingsactie op de eBook Cover Software van Martijn Joosten. Normaal gesproken betaal je €117,- en via onderstaande link krijg je nu tijdelijk €50,- korting.

Om eerlijk te zijn weet ik niet hoe lang de actie nog geldt. Dat ligt helemaal in handen van Martijn Joosten. Ik had geluk, want ik heb de software nog voor die prijs aan kunnen schaffen. 

Je bent niet voor niets op deze pagina terechtgekomen. Je bent op zoek naar goede ebook cover software, omdat je je eigen eBook al hebt gemaakt of er mee bezig bent. Misschien moet je nog beginnen. Zelf ben ik ook bezig met een eBook. 

Het is bijna af en daarom heb ik vorige week Google en Youtube afgezocht naar manieren om zelf een eBook cover te maken. Wellicht ben jij ook wel geïnteresseerd in gratis software.

Heb je trouwens de gratis eBook indeling van Martijn Joosten al gedownload? Die is helemaal onderin op deze pagina te vinden, als je op de paars/roze knop drukt!

Online zijn er tal van mogelijkheden

Gratis software, betaalde software. GIMP, Photoshop en je kunt zelfs op diverse sites een oproep plaatsen om je eBook cover te laten maken.

Alles leuk en aardig en ik heb zelf ook diverse oproepen geplaatst op Sitedeals.nl

Waar het uiteindelijk op neer komt is dat je:

 • Met de tools die je worden aangereikt ONTZETTEND veel tijd kwijt bent aan het ontwerpen van een fatsoenlijke eBook cover. Gratis zijn er veel mogelijkheden, maar het kost bakken met tijd. En die tijd besteed je liever aan andere dingen.
 • Uiteindelijk net zo veel geld kwijt bent aan één opdracht door iemand anders uitgevoerd als wat je voor de eBook Cover Software betaald. Het verschil is dat je met de software oneindig veel eBook covers kan maken en een opdracht eenmalig is.

Doordat ik bovenstaande realisaties had, heb ik ervoor gekozen om eenmalig €67,- te investeren. Als ik het niks vond, kan ik me altijd beroepen op de 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Wat krijg je voor dat geld?

De eBook Cover Software van Martijn Joosten bestaat uit twee onderdelen. Na betaling krijg je direct inloggegevens toegestuurd, zodat je in kan loggen en aan de slag kan.

De basis eBook Cover Creator ziet er als volgt uit:

ebook cover software

Aan de linkerkant kies je een achtergrond, kan je tekst invoeren met een lettertype naar keuze en diverse beschikbare afbeeldingen integreren in je eBook cover. Daarnaast zijn er diverse standaard templates beschikbaar. Je hoeft hier enkel de tekst op aan te passen; de lay-out is al verzorgd.

Indien gewenst heb je de mogelijkheid om zelf afbeeldingen te uploaden, zodat je die in je eBook cover kan verwerken.

Het werkt allemaal heel simpel aan de hand van drag and drop..

Check hieronder een 60 seconden eBook Cover Software demo, zo krijg je een idee hoe het werkt.

Als je eBook cover volledig naar wens is, wil je het downloaden in 2D of in 3D. 

Indien je kiest voor 2D, download je simpelweg de afbeelding zoals het op je scherm staat.

Kies je voor ‘DOWNLOAD 3D COVER’ dan krijg je onderstaand scherm te zien:

ebook cover software

Je kunt vervolgens uit 9 verschillende covers kiezen voor het uiterlijk van je eBook cover. Er zitten 3 cd/dvd cover mogelijkheden bij, wat een professionele look geeft als je een videotraining of online cursus hebt ontwikkeld wat je in een mooi jasje wilt steken.

Is dat het?

Dat dacht ik eerst wel. Je gaat hier sowieso al veel mee ontwerpen, alleen was er me nog iets anders beloofd. Ik had er wel een video over gezien, maar het was nergens terug te vinden. Toen ik mijn mail nog eens goed doorspitte kwam ik bij onderstaande tool terecht:

ebook cover software

Dit is de moderne versie van de eBook Cover software waar je net weer even meer mee kan.

Het prettige aan de standaard tool is dat er ontzettend veel afbeeldingen en achtergronden direct gebruikt kunnen worden. In bovenstaande tool krijg je een leeg veld te zien waar je mee gaat werken.

Het toffe hieraan is dat je zowel eBook covers als software/DVD/Classic of CreditCard boxen kan maken. Kijk hieronder de demo: 

Waarmee onderscheidt de eBook Cover Software zich van andere producten?

Dat was eigenlijk precies de vraag die ik mezelf ook stelde vóórdat ik de eBook Cover Software aanschafte. Zoals besproken, online zijn er tal van mogelijkheden om je eigen eBook cover te maken.

Het verschil van deze software zit hem in de volgende punten:

 • Je hoeft geen cursus of opleiding te volgen alvorens je het kan gebruiken.
 • Het is heel simpel en makkelijk in gebruik.
 • Het maakt gebruik van een drag and drop systeem.
 • Er zitten diverse professionele voorbeelden bij die je oneindig kan gebruiken.
 • Voor zowel beginner als gevorderde is dit perfect.

Ik ben daarom zeer te spreken over deze software. Simpel & gemakkelijk in gebruik. Je krijgt direct toegang en je hebt er voor de rest van je leven toegang toe.

Ook Martijn Joosten zelf is een toegankelijk persoon. We hebben al geregeld over-en-weer gemaild naar aanleiding van een aantal onduidelijkheden die ik had met de software. 

Hij reageert behulpzaam en ook als jij vragen hebt, kun je die altijd aan hem stellen. Hij staat je graag te woord. Als je vragen aan mij hebt, voel je vrij om me een e-mail te sturen.

P.S.

Ben je er klaar voor om vandaag nog aan je eerste eBook Cover te beginnen? Gebruik onderstaande knop en krijg direct €50,- korting op de software. Helemaal onderin deze pagina kan je tevens de gratis eBook indeling downloaden. Erg handig voor een professionele lay-out van je eBook.

Als je deze tools aanschaft ben je voor altijd voorzien. Je hebt de mogelijkheid om de software uit te proberen met 30 dagen niet goed geld terug garantie.

De eBook Cover Software uitproberen

eBook Cover Software

7.4

Algemene beoordeling

7.5/10

Mogelijkheden

8.0/10

Duidelijkheid

8.0/10

Snelheid

6.0/10

Prijs/Kwaliteit verhouding

7.5/10

Voors

 • Makkelijk in gebruik
 • Veel mogelijkheden
 • Gaat door middel van drag-and-drop
 • Behulpzame ontwikkelaar

Tegens

 • Reageert soms traag
Follow

About the Author

Verslaafd aan zelfontwikkeling (in de meeste brede zin van het woord), copywriting en geld verdienen op het internet. Ik help jou je doelen te behalen. Niets is mooier dan het heft over eigen leven VOLLEDIG in handen te hebben.

Leave a Comment:

Leave a Comment: