REVIEW: Joshua Kaats’ Dropship Academy 3.0 + Ervaringen + Resultaten

By Robert Jansen | Succes op internet

nov 11
Joshua Kaats Dropship Academy 3.0 Review Ervaringen

​Welkom bij de Dropship Academy 3.0 review. Je leest in dit artikel mijn persoonlijke ervaringen met de dropshipping masterclass van Joshua Kaats.​ 

​In ​de ​dropshipping masterclass zou ​je leren hoe je een succesvolle, ​winstgevende ​dropship ​webshop op moet zetten. Van A tot Z. Maar werkt dit wel?

In deze​ ​scherpe recensie​ laat ik je zien of de cursus zijn geld waard is.

​Deze blog is voor het laatste geupdate op 5-5-2020.

Let op!


Joshua Kaats heeft op dit moment een prijsactie lopen als je ​wilt beginnen met de Dropship Academy 3.0.


​Volg eerst het gratis dropshipping seminar​ ​en download de Dropship Blueprint om kennis te maken met dit businessmodel.


​Of bekijk direct de ​actie aanbieding ​van de cursus​.

​Je kunt de dropship academy 3.0 review ook op video zien (hierboven). Of scroll verder voor het artikel met mijn ervaringen.


1.0 Waarom de ​Dropship Academy 3.0?

Door middel van dropshipping kun je jouw eigen winstgevende webshop bouwen, zonder dat je zelf de spullen hoeft op te slaan of te transporteren naar je klant.

Hierdoor kun je in feite op de automatische piloot flink cashen. Mits je je webshop op een sterke, professionele en gebruiksvriendelijke manier hebt ingericht. Uiteraard moet je wel mensen hebben die jouw webshop vervolgens vinden.

​Heel zwart-wit is dat precies wat je leert in Joshua's cursus:

Een webshop bouwen met als businessmodel dropshipping (kan zowel uit het buitenland als nationaal) waarop je dermate veel klanten verwelkomt zodat jij de laptop-lifestyle kunt leven.

1.1 Wat is 'dropshipping' ​eigenlijk?

Voor degenen die het begrip niet kennen: 

 • Bij dropshipping worden producten die de klant bestelt direct door de leverancier naar de klant verzonden. 

Als dropshipper hoef je dus geen inventaris op voorraad te houden. Hierdoor kun je zonder al te veel risico je eigen webwinkel starten. 

Enkele honderden mensen ​zijn met de Dropship Academy bij Joshua Kaats ​aan de slag gegaan. Vrijwel iedereen die serieus met de academy aan de slag is gegaan verdienen duizenden euro’s per maand. 

​Eind 2018 maakte mij dat nieuwsgierig. Het leek me een leuk businessmodel met veel potentie..

Joshua ​had zijn ​methode uiteraard voor zichzelf kunnen houden. Dan had hij nog een tijd lang wat webwinkels kunnen openen en had hij op zijn 25ste (Joshua is begin twintig, dus dat kan best) kunnen rentenieren.

 • In plaats daarvan deelt hij zijn kennis en ervaring met anderen. Hij steekt er veel tijd in om anderen te helpen.

1.2 ​Let op voordat je hieraan begint...

Voor je verder leest, eerst een waarschuwing. Net als bij alle andere online cursussen, zijn er ook bij deze webwinkel academy geen garanties.

Sommige deelnemers verdienen echt bakken met geld. Je krijgt in het begin misschien de indruk dat het iedereen zo makkelijk afgaat.

Dat is helaas niet zo.

Je moet -vooral in het begin- flink wat tijd en nog wat aanvullende bedragen investeren om een succesvolle webwinkel te starten. Sommige mensen halen slechte resultaten. Dit ligt zelden aan de cursus zelf, want de principes zijn ijzersterk. 

Je moet dan ook bereid zijn om veel tijd en wat extra geld te investeren. Bekijk ook goed wat je eigen beperkingen zijn. Als taal niet je sterkste punt is, huur dan bijvoorbeeld een tekstschrijver in om te zorgen voor goede verkoopteksten.

 • Als je een webshop lanceert vol met taalfouten, dan laat je nooit een goede indruk achter op je klanten.

1.3 Mindset & Succes

Om succesvol te zijn heb je tevens een bepaalde mentaliteit nodig.


​Denk aan ​l​ange termijn denken. Jezelf 'conditioneren' naar succes. Diepe focus zonder afleiding. Een onuitputtelijk geloof in jezelf kweken. Jezelf omringen met de juiste mensen. 


​En bovenal: ​durven ​investeren​ in jezelf en in wat je doet.​​​​​​


 • Kijk altijd naar wat iets oplevert in plaats van wat het kost; zo ook bij de investering in deze cursus.

​Daarbij is een cruciale mindset: GEEF NOOIT OP.


Sommige dropshippers zijn meerdere malen opnieuw begonnen omdat hun producten niet goed aansloegen. Uiteindelijk is het ze wel gelukt -ondanks ALLE tegenslagen- en nu leven ​ze ​in alle vrijheid. ​

"Failure is not the OPPOSITE of success. Failure is PART of success."


1.4 ​Waarom niet alles gratis opzoeken via YouTube/Google?

Ik hoor mensen regelmatig vragen waarom ze €1K of meer moeten neerleggen voor cursus waarvan alle informatie gratis op het internet te vinden zou zijn.

Goeie vraag. Mijn antwoord is simpel. Je MOET niets. Als jij er de tijd en moeite ​in wilt steken om AL die gratis informatie te filteren. Be my guest. ​Je zult ​waarschijnlijk merken dat veel "informatie" waardeloos is.

 • ​​Met de Academy weet je gewoon dat je sterke kennis tot je beschikking hebt.

Niet alleen dat. Je hebt een plan. Alles staat precies in de goede volgorde van ​A (beginnen) tot ​Z (in vrijheid leven met jouw online business).

In de Dropship Academy videocursus, leer je stap-voor-stap ALLES wat je moet weten om een succesvolle dropshipping business op te zetten. De video’s en instructies zijn erg duidelijk.

​Het is gegarandeerd pad naar succes ​die je gaat volgen.​Natuurlijk kun je ongetwijfeld veel goede informatie gratis vinden op het internet. Maar waarom alles zelf uit willen ​vissen als Joshua de weg al voor je heeft neergelegd naar een ​bloeiende business? ​

​De academie is dusdanig waardevol; de resultaten die je hiermee gaat behalen ga je NEVER nooit ​krijgen met gratis informatie. Of het gaat je héél veel tijd kosten.

​1.5 Een korte opsomming van de cursus

Tijdens de cursus leer je het volgende:

 • Je eigen dropshipping business opzetten. Joshua behandelt alle aspecten van het starten van je eigen bedrijf. Niet alleen de verplichte dingen, zoals een inschrijving bij de KVK, maar ook de zakelijke kneepjes zoals gedegen productonderzoek.
 • Alle software voor je eigen business, Als dropshipper werk je met veel verschillende software. Zo draait je webwinkel op Shopify, adverteer je onder andere via Facebook en zoek je ‘winnende’ producten via Pexda. Tijdens de cursus leer je hoe dit allemaal in zijn werk gaat.
 • Put uit de kennis en ervaring van Joshua. Joshua Kaats heeft jarenlange ervaring als dropshipper en hij heeft honderden ondernemers geholpen om succesvol te zijn. Hij weet dus als geen ander wat werkt en wat niet. Omdat Joshua eerlijk is over zijn eigen fouten, kun je veel valkuilen vermijden.
 • Oneindig optimaliseren van je business. Je kunt grote delen van het werk aan je webshop uitbesteden en automatiseren. Tijdens de cursus ​ontdek je hoe je tijdsinspanning zoveel mogelijk kunt beperken. ​Zoveel mogelijk geld verdienen in ​minder tijd. 
​Hieronder ga ik verder in op alle aspecten van de masterclass.

2.0 Opbouw van ​dropshipping masterclass

De cursus is opgebouwd uit negen onderdelen en nog een flink aantal bonussen. Ik laat je kort zien uit welke onderdelen de cursus precies is opgebouwd en wat je er in grote lijnen leert. 

2.1 Introductie

Zoals iedere cursus, begint ook deze met een introductie waarin uitgelegd wordt hoe de cursus in elkaar steekt. Je krijgt hier ook alvast een eerste bonus; een PDF-bestand waarin je uitleg krijgt over de cursus en over praktische zaken als je inschrijving bij de Kamer van Koophandel.​

Dropship Academy review

2.2 Mindset en Big Picture

Net als in veel andere online trainingen, begint ook Joshua met een onderdeel over je mindset. Ondanks dat de mindset een lastig te grijpen iets is, weet Joshua het praktisch te maken met zijn duidelijke uitleg en praktische opdrachten. Er is ook veel ondersteunend materiaal dat je op je gemak na kunt lezen. 

Ik kan me voorstellen dat je liever wilt beginnen met je webwinkel, maar dit onderdeel is absoluut cruciaal. De meest belangrijke les is nog wel dat je op een andere manier naar je eigen falen leert te kijken. Falen is een teken dat je iets hebt geprobeerd, en geen teken van zwakte. 

Dropship Academy Ervaringen

2.3 Product- en niche research

Een groot deel van je succes zit hem in de voorbereiding. Dit begint bij het kiezen van een niche en de juiste producten. Joshua maakt korte metten met het idee dat het een gevoelsding is en reikt je de tools aan om goed marktonderzoek te doen.

 • Joshua weet uit ervaring welke producten goed verkopen en welke producten je beter niet kunt gaan verkopen.

Je leert goed onderzoek te doen, voordat je met het échte werk begint.

Je leert onder andere hoe je erachter kunt komen welke producten populair zijn op zoekmachines. Uiteindelijk ga je je focussen op een specifieke doelgroep. Kies je geen doelgroep, dan kies je niemand als klant. 

Dropship Academy review

2.4 Online marketing 101

Als je straks je eigen dropshipping webwinkel hebt, heb je klanten nodig. In de cursus online marketing leer je in zes lessen hoe je je online marketing opzet. Zelfs doorgewinterde online marketeers kunnen nog wat opsteken van Joshua’s lessen, omdat hij je leert hoe je met weinig middelen veel mensen kunt bereiken.

Joshua Kaats review

2.5 Onweerstaanbaar aanbod

Dit is de laatste module uit het voorbereidende gedeelte. Je gaat hier werken aan je eigen e-commerce verkooptrechter. Hoe zorg je ervoor dat iemand die jouw webwinkel tegenkomt klant wordt?

Een van de belangrijkste onderdelen is het gedeelte over copywriting, waarin je leert hoe je effectieve verkooppagina’s en -teksten schrijft.

2.6 Winstgevende webshop

In maar liefst 18 (!) lessen leer hoe je je eigen webwinkel opzet. Dit doe je in Shopify, een platform waar je eenvoudig zelf je webwinkel in kunt richten. Je hoeft dus niet te kunnen programmeren om je eigen webwinkel te maken. Na deze module is je webwinkel zover af dat je ‘open’ kunt. 

Joshua Kaats Webshop

2.7 Systemen en automatisering

Vanaf nu gaan we bezig met het optimaliseren van onze business. In deze module doen we dat door de tijdsbesteding te beperken.

Je krijgt in tien lessen allerlei methoden aangereikt om je webshop zo eenvoudig mogelijk te managen. Het resultaat uit deze stappen is verbluffend. 

 • Enerzijds ga je opschalen en automatiseren (waardoor je meer geld binnenkrijgt), terwijl je tegelijkertijd minder tijd kwijt bent. Heerlijk.

2.8 Facebook geldmachine

Joshua Kaats is een ware Facebook-ninja. Er zijn maar weinig mensen met zoveel kennis over effectief adverteren als hij.

In deze module krijg je maar liefst 21 lessen voor je kiezen waarin uitgelegd wordt hoe je bezoekers naar je webwinkel krijgt. En dan natuurlijk wel die bezoekers die bereid zijn om je product te kopen. 

Je leert hier bijvoorbeeld ook over geavanceerde retargettingmethodes die grote, succesvolle bedrijven als Coolblue ook gebruiken.

Dropship Facebook Ads

2.9 Facebook Ads Advanced

In deze module ga je nog dieper in op Facebook en op de mogelijkheden die er zijn om te adverteren. Je gaat dieper op de stof in van CBO. Analyses, Super Scaling en testen.

Let op!


Joshua Kaats heeft op dit moment een prijsactie lopen als je ​wilt beginnen met de Dropship Academy 3.0.


​Volg eerst het gratis dropshipping seminar​ ​en download de Dropship Blueprint om kennis te maken met dit businessmodel.


​Of bekijk direct de ​actie aanbieding ​van de cursus​.


3.0 ​Dropship Academy 3.0 bonussen

Met de hoofdcursus zet je de eerste essentiële stappen voor een succesvolle online winkel. Echter is het belangrijk om, indien je financiële vrijheid ambieert, door te pakken.

De bonussen die Joshua heeft toegevoegd aan de cursus helpen jou daarbij. Ze zorgen ervoor dat je in feite oneindig kunt doorpakken. Opschalen, stapelen met die inkomsten en zo efficiënt en effectief mogelijk winnende webshops maken.

Hieronder een weergave van alle bonussen. Dit zijn niet zomaar vrijblijvende extraatjes. In mijn ervaring zijn dit cruciale en zeer belangrijke onderdelen van de dropshipping masterclass.

​Neem ze dus niet zomaar voor lief, maar ter harte.

3.1 Maandelijkse Groepscoaching

​Dit kun je zien als een interne dropship mastermind. Met de beste coaches worden belangrijke onderwerpen behandeld die niet direct in de cursus aan bod komen.

Je kunt ervoor kiezen live aanwezig te zijn bij een Live Groepscoachingssessies. Maar er worden uiteraard ook altijd opnames gemaakt van de sessie, indien jezelf niet aanwezig kunt zijn.

​Zo kun je de coachingsopnames op een later tijdstip terugkijken. Ook zie je de onwijs waardevolle VIP Groepscoachingsessies in de bibliotheek terug.

​3.2 Facebook Ads Blueprint​

Facebook advertenties ​zijn ​een belangrijke bron van verkeer naar jouw webshop. ​Deze blauwdruk laat je precies zien hoe je het meest effectief en efficiënt campagne voert via Facebook.

Dropship Academy 3.0 Review Bonus Facebook Ads

​3.3 Google Ads Blueprint​

Google kan op twee manieren bezoekers naar je winkel leiden. Enerzijds op basis van organisch verkeer. Anderzijds met behulp van advertenties. Het zijn andere bezoekers op je webshop dan middels social media advertenties. Deze blauwdruk shows you the way.


​3.4​ ​Administratie + Financiën (ook KvK inschrijving)

​Moet je je inschrijven bij de Kamer van Koophandel? En zo ja, hoe dan? Als ZZP'er, een B.V. of VOF? Dat en vele andere zaken omtrent belastingen, BTW, kosten etc. komen aan bod in deze bonus.

Ook is er een speciale sessie met Vasco Rouw waarin je leert hoe je je geld op de juiste manier managede.

​3.5 Tony Robbins' Platinum Partnership Secrets 

​Joshua is lid van Tony Robbins' Platinum Partnership. Hier tikt hij zo $100K per jaar voor neer. Dit is een voor hem extreem waardevol lidmaatschap om zijn zakelijke als privé leven op topniveau te krijgen.

​De beste inzichten en tips deelt hij in dit gedeelte van de academie!

​3.6 ​​Dropshipping Advanced

Hoe zet je affiliates in en vind je ​SUPER ​affiliates? Hoe pak je SEO op de juiste manier aan? En wat zijn de dingen die je moet ondernemen om je inkomen een boost te geven?

Dit en meer verdieping om naar het volgende niveau te gaan met jouw dropshipping business leer je in deze geavanceerde sessie. Dit is voor als je de start-up fase voorbij bent en je toe bent aan een verdiepingsslag.​​​


3.7 E-Mail Marketing

Je kent misschien de uitspraak 'The Money Is In The List'. Maar wat dacht je van de uitspraak ​'The Money Is In The Follow-Up'? 

​Als alles stil valt, heb je altijd je e-maillijst nog. ​En wanneer iemand één keer iets bij je heeft gekocht en dat goed is bevallen, is de kans groot dat diegene NOG een keer iets van je wilt kopen.

Ga maar bij jezelf na. Als jij zeer tevreden bent over je auto-dealer. Kwaliteit, goede service en transparantie. Dan is de kans ZEER groot dat je daar later nog een aankoop gaat doen.

En zo zit het ook bij jouw business. Als mensen tevreden zijn over hun eerste aankoop en je biedt ze later iets nieuws en enerverends aan, is de kans groot dat ze ook dat van je aannemen.


3.​8 De dropship Family (Facebook Community)

Deel je successen en knelpunten in de community. Deze hechte familie heeft maar één belangrijk doel. Ervoor zorgen dat alle cursisten hun dromen en doelen waarmaken.

Samen sta je sterk. En dat voel je. Deze community motiveert elkaar en helpt elkaar door moeilijke tijden heen. Als je tegenslag na tegenslag meemaakt is het soms moeilijk om de juiste mindset te houden en koers te blijven varen.

Gooi het in de groep. De veteranen hebben deze (en nog veel meer) moeilijke periodes gehad binnen hun business. Ze spreken uit ervaring en helpen je weer goed op weg.

Uiteraard kun je ook je successen delen. Denk aan als je voor het eerst 1000 euro op een dag hebt omgezet. Of wanneer je voor het eerst de 10K in een maand hebt gehaald.

​Erg fijn om dat allemaal met de Family te kunnen delen.

​3.​​9 Dropshipping 1-op-1 Coachingssessie ​

Mocht je tegen bepaalde dingen aanlopen waar je hulp-op-maat bij nodig hebt, dan kun je ​aanvullende 1-op-1 coaching krijgen van een dropship topcoach. 

Dit is een sessie met Rick Kerstens of Maik Biemans van 60 minuten. In die periode krijg jouw business de aandacht die het nodig heeft en kun je er daarna weer vol tegenaan.

Bekijk beschikbaarheid van de 1-op-1 coaching >>


4.0 Praktische informatie

Hieronder ga ik in op een aantal praktische zaken zoals waar je moet inloggen, hoe je contact kunt leggen met Team Dropship Academy en welke garantie/opzegvoorwaarden van toepassing zijn.

Maar eerst geef ik antwoord op de vraag:

4.1 "Is ​dropshippen wel iets voor mij?"

De enige die dat voor zichzelf kan bepalen ben JIJ. Zelf vind ik het een heerlijk businessmodel. Het is relatief eenvoudig​. Je kunt het zo duur maken in de opstartfase zoals je zelf wil. En daarbij, het heeft extreem veel potentie.

​Steeds meer mensen kopen online. Of je het nu leuk vindt of niet. Voor de fysieke winkels is dat natuurlijk erg nadelig. Ik zie het steeds meer in de stad, lege panden en zelfs hele ketens die failliet gaan.

​Voor hen is dat natuurlijk zwaar balen, want er is een gigantische ontwikkeling gaande. Vooral ten tijde van het Coronavirus ​is de overgang naar online shoppen iets onvermijdelijks.

Echter: ​​de één zijn dood is de ander zijn brood.

Iedereen die bereid is ​er wat tijd en moeite in te steken kan hier gebruik van maken. En dat is precies wat ik doe. Sterke webshops bouwen waar mensen van willen kopen.

Ik maakte in het begin van de crisis een dipje door in mijn omzet, maar nu maak ik recordmaanden. Het is gekkenhuis.

​Maar om te ontdekken of het ​écht iets voor je is, wil ik je aanraden om eerst gebruik te maken van Joshua's exclusieve (gratis) bronnen. Maak kennis met dit verdienmodel!

​Raak je dan nog steeds niet enthousiast, dan kun je ​beter iets anders gaan doen.

4.2 Waar moet je inloggen?

Gebruik deze loginpagina van de Dropship Academy. Voer je persoonlijke gegevens in die je hebt ingevoerd bij de registratie en druk op 'Inloggen'. 


4.​3 ​Hoeveel kost de Dropship Academy 3.0?

​​De uiteindelijke prijs van de cursus hangt af van het soort abonnement dat je aangaat.

Doorgaans zijn er twee opties:

 1. Voor het jaarabonnement betaal je 1​​197 euro per jaar
 2. Voor het kwartaalabonnement betaal je 3​47 euro per kwartaal
​Je hoeft geen wiskunde te hebben gestudeerd om te zien dat de eerste optie goedkoper is. Dat scheelt je een kleine ​200 euro ​op jaarbasis.​​​

​4.​​4 Garantieregeling​ & ​hoe moet je opzeggen?

Er is een garantieregeling voor de Dropship Academy cursus en die is heel helder en eenvoudig. Als je alle stappen uit het programma volgt, dan garandeert Joshua dat je binnen 30 dagen je eerste verkopen maakt.

Lukt je dit niet? Dan mag je contact opnemen met het supportteam van Joshua Kaats en krijg je binnen 5 dagen het geld teruggeboekt. Indien je een kwartaal- of jaarabonnement bent aangegaan, kun je die uiteraard na de betaalde periode opzeggen.

 • ​Overigens kun je ALTIJD je geld (zonder opgave van reden) terugvragen binnen 14 dagen na aankoop. Dat is een wettelijk vastgestelde regel.

Wel kan het zijn dat er aanvullende voorwaarden gelden, zoals dat je na een x aantal bekeken video's geen geld meer terugkrijgt. Anders zou natuurlijk iedereen de training kunnen volgen binnen 2 weken en vervolgens het geld terugvragen. 

Als je hier meer over wilt weten kun je het beste de algemene voorwaarden van de academie erop naslaan.

​5.0 ​Mijn ervaringen met Joshua Kaats; is hij betrouwbaar?

In eerste instantie neem je Joshua misschien niet zo serieus. Dit komt omdat hij nog erg jong is en omdat hij trainingen geeft met een pet op.

Dit wijkt wat af van het standaard beeld dat wij hebben van een succesvolle ondernemer. 

 • Naarmate je de training volgt, kom je erachter dat Joshua gewoon zichzelf is.
Joshua Kaats KVK

​​Hij is (ook al komt hij niet altijd zo over) een zakelijke, hardwerkende ondernemer. Kaats is erg betrokken en doet alles om ervoor te zorgen dat zijn cursisten succesvol zijn.

Joshua communiceert op een zeer heldere manier. Hij maakt de zaken niet mooier dan ze zijn en benoemt alles gewoon zoals het is. Dat kun je ook zien in zijn webinar.

Belangrijk is dat hij ook open is over de fouten die hij gemaakt heeft. Op deze manier kun jij hiervan leren. De belangrijkste lessen in zijn eigen dropship-reis heeft hij omgetoverd tot de beste Nederlandse webshop-methode.

 • Kortom: Joshua Kaats is betrouwbaar en doet alles om ervoor te zorgen dat zijn cursisten succesvol zijn. Hij heeft het beste met zijn studenten voor en doet zijn uiterste best om de meest mogelijke waarde te bieden.
Dropship Academy logo

​5.1 ​Bedrijfsgegevens ​

De webwinkel academy van Joshua Kaats is een in Nederland gevestigde onderneming is dus gewoon te vinden via de KVK.

 • Bestaande handelsnaam: Dropship Academy B.V.
 • KvK nummer: 73735884
 • Adresgegevens: Jan de Kuijerstraat 20, 3404GH te IJsselstein

​5.2 Andere kanalen

Waarschijnlijk ken je Joshua Kaats wel van social media. Hieronder heb ik een aantal belangrijke linkjes toegevoegd. Zo kun je makkelijk navigeren naar het gewenste kanaal.

 • ​Zijn instagram
 • Joshua's podcast
 • YouTube kanaal
 • ​Voor zover ik weet is hij NIET in Radar geweest.
 • Hieronder zie je de auto van Joshua Kaats; een Lamborghini (in de prak)
Joshua Kaats auto

​5.3 Negatieve reviews over Joshua Kaats

​Uiteraard zijn er ook altijd mensen die alleen maar kunnen klagen. Kortgeleden heb ik de negatieve recensie van Youness mogen bekijken​. Hieronder zie je het commentaar van Youness inclusief de reactie van Joshua Kaats.

En eerlijk is eerlijk. Ik geef Joshua groot gelijk. Dat komt waarschijnlijk ook omdat ik weet wie hij is en waar hij WERKELIJK voor staat. Die Youness raadt mensen aan "om maar te gaan vakkenvullen en hard te werken".

​Hij moet lekker zelf weten wat hij doet, maar dat advies kan alleen maar vanuit een fixed-mindset komen. Ik kan me daar totaal niet in vinden en wens hem en zijn aanhang alle succes van de wereld.​​​​


​6.0 Dropship Academy ​3.0 ​eindbeoordeling

​In deze review wordt denk ik al wel duidelijk dat ik erg content ben met de masterclass van Joshua. Hieronder som ik de voor- en nadelen nog even op.

​Wat ik zelf zo sterk vind aan de cursus is Joshua enerzijds de gelegenheid geeft om oneindig ​op te schalen​. Door telkens weer een stapje verder te gaan met behulp van de content in de cursus kun je jouw business naar het volgende niveau tillen.

Oneindig opschalen.

Anderzijds is de trainingsomgeving zeer dynamisch. Het staat nooit stil. Wanneer Joshua weer nieuwe inzichten heeft of andere zaken die belangrijk zijn voor dropshipping Nederland, zal hij dat altijd delen aan zijn studenten.

​6.1 ​Voordelen van de academy

 • Opbouw. De cursus zit erg goed in elkaar. Er zit een logische opbouw in waardoor je ook later bepaalde onderdelen makkelijk kunt terugvinden.
 • Hands-on. Je kunt al heel snel aan de slag met je eigen dropshipping business. Dit geeft een lekker gevoel van voortgang.
 • Compleet: Je leert echt alles over dropshipping en online marketing. Veel van de dingen die je leert kun je ook toepassen op andere zaken dan dropshipping. Belangrijk is de aandacht die besteed wordt aan het automatiseren van je webwinkel, bijvoorbeeld met chatbots.
 • Vernieuwing: De wereld rondom Dropshipping verandert continu. Joshua Kaats houdt deze veranderingen in de gaten en integreert ze gelijk in de training. Heb je de training al gevolgd? Dan kom je er via de community wel achter wat er aan de hand is. Door deze nieuwe inzichten kun je je business steeds blijven verbeteren.
 • Leer uit ervaring: Tijdens de Dropship Academy leer je uiteraard van de fouten die Joshua heeft gemaakt. Zo leer je welke producten je vooral niet moet verkopen en alles wat wel en niet werkt. . 
 • Op het randje. Joshua daagt je uit om af en toe het randje op te zoeken. Als je normaal gesproken netjes volgens de regels werkt, is dat heel verfrissend.
 • Waardevolle bonussen. Je krijgt allerlei handige bonussen die je het leven een stuk makkelijker maken. Denk aan een cursus ‘Google Mastery’ waarin je alles leert over zoekmachineoptimalisatie. Cruciaal voor snel en meer succes met je webwinkel.
 • Community. De community van de Dropship Academy is enorm waardevol. Je kunt je successen delen met anderen en hulp vragen als je even vastzit.

​6.2 ​Nadelen van de masterclass

 • Hoge prijs. Er was een tijd dat je nog voor enkele honderden euro’s de cursus kon kopen. Inmiddels kost de cursus bijna 2000 euro! Tenzij je gebruikt van deze kortingsactie die nu geldig is. 
 • Tijdsinvestering. Als je webwinkel eenmaal goed draait, verdien je in een paar uur per dag (meer dan) genoeg geld om van te leven. Maar de kost gaat voor de baat uit. In het begin moet je HEEL hard werken. Vergis je daar niet in en denk niet dat alles zomaar komt aanwaaien. Niet iedereen is ertoe bereid de nodige uurtjes te besteden in hun succes.
 • Concurrentie neemt toe. Er komen steeds meer webwinkels bij en dit maakt het soms wat lastiger. Je moet goed zoeken moeilijker. Hiermee suggereer ik overigens niet dat dropshipping dood is. ALLESBEHALVE. Er is genoeg taart voor iedereen!

​7.0 ​Conclusie: je geld waard?

​Het moge ​inmiddels uit deze review wel duidelijk zijn. Sterk. Volledig. Het werkt. Dat is als laatste wat ik over de Dropship Academy 3.0 te zeggen heb. 

​Ik geef toe. Andere cursussen zoals die van Boyd Hoek, AllesOverCrypto en Team Unstoppable zijn uitstekend. Zorgen zonder meer voor resultaat.

Maar deze dropship cursus is niet voor niets wat duurder. Het is ZO compleet. En zit overvol met waarde. Leuk om te weten is dat de cursus in mijn ogen veel meer waard is dan de prijs die je ervoor moet betalen.

​Steek er ​tijd en moeite in en je verdient ​de investering dubbel en dwars terug.

"Kijk niet naar wat iets kost. Kijk naar wat het OPLEVERT."

​7.1 Dropship Academy 3.0 kopen ​met korting


Joshua Kaats heeft op dit moment een prijsactie lopen als je ​wilt beginnen met de Dropship Academy 3.0.


​Volg eerst het gratis dropshipping seminar​ ​en download de Dropship Blueprint om kennis te maken met dit businessmodel.


​Of bekijk direct de ​actie aanbieding ​van de cursus​.

Eindoordeel Dropship Academy

9.1

Algemene indruk

9.5/10

Praktisch

9.2/10

Manier van lesgeven

8.0/10

Effectiviteit

9.0/10

Prijs/Kwaliteit verhouding

10.0/10

Voors

 • Duidelijk en helder
 • Goede manier van lesgeven
 • Complete oplossing
 • Community
 • Bonussen

Tegens

 • Prijs kan afschrikken
 • Tijdsinvestering; het is geen get-rich-quick schema
Follow

About the Author

Verslaafd aan zelfontwikkeling (in de meeste brede zin van het woord), copywriting en geld verdienen op het internet. Ik help jou je doelen te behalen. Niets is mooier dan het heft over eigen leven VOLLEDIG in handen te hebben.

>