Dirty Talk Geheimen (Luuk Zwart) Review: Ga Next-Level Met Dirty Talk

By Robert Jansen | Beter in Bed

sep 13
Dirty Talk Geheimen

Welkom bij de review van Dirty Talk Geheimen van Luuk Zwart. In dit artikel lees je mijn ervaringen met het ebook. Je leest precies wat je gaat krijgen en welke problemen het voor jou oplost. 

Taal: Nederlandstalig
Aantal pagina’s: 155 pagina's
Garantie: 90 dagen niet-goed-geld-terug

Let op!


Luuk Zwart heeft op dit moment een prijsactie lopen als je Dirty Talk Geheimen wilt kopen. Kijk hier voor meer informatie.

1.0 Dirty Talk Geheimen review

“Je zuigt of je wordt gezogen.”
"Wanneer het op seks aankomt, ben je ofwel goddelijk, ofwel kut."
Aldus, Luuk Zwart.

Als man kun je daar je twijfels bij hebben, maar ik ben het er volledig mee eens. Vooropgesteld, Luuk Zwart zijn nieuwe boek Dirty Talk Geheimen gaat jou een groot voordeel opleveren ten opzichte van diegenen die het boek niet tot hun beschikking hebben.

Toen ik in mijn eerste relatie zat dacht ik dat ik geweldig was in bed, simpelweg omdat we seks hadden. In mijn relatie daarna dacht ik dat ik geweldig was in bed omdat ik haar ontmaagd had. Daarna dacht ik dat ik goddelijk was, omdat ik haar tot grote ergernis van de buren aan toe kon laten schreeuwen in bed. Etc.

Dat was in mijn eind tiener / begin twintiger jaren. 

Nu ik de boeken van Luuk Zwart heb gelezen (eerst de Meesterminnaar Methode en nu Dirty Talk Geheimen), weet ik dat er vrijwel geen limiet zit aan hoe goed je kan worden in bed.

Luuk Zwart schrijft naast zijn fantastische artikelen nog veel betere boeken en het heeft al vele mannen geholpen om hun slaapkamer skills tot ongekende hoogtes te brengen. 

Met zijn pas uitgebrachte boek 'Dirty Talk Geheimen' gaan de Meesterminnaars onder ons naar het volgende niveau. Een niveau waarvan ik, voordat ik het boek had gelezen, niet eens wist dat het bestond. Om eerlijk te zijn, toen ik te horen kreeg dat hij dit boek had uitgebracht, was ik nogal skeptisch: "Wat boeit dirty talk nou weer?"

Boy o boy wat had ik het onderschat.

1.1 Wat ga je leren en aantreffen in Dirty Talk Geheimen?

 • Het belang van dirty talk voor, tijdens en na seks met je partner(s).
 • Hoe je je hiermee onderscheidt van 97% van alle andere gasten.
 • Wat er allemaal mogelijk is met woorden en geluiden (ik had het zelf nooit voor mogelijk gehouden).
 • Wat je moet doen om ervoor te zorgen dat vrouwen verslaafd aan je raken.
 • Hoe je ervoor zorgt dat zij zich volledig aan jou over geeft en haar innerlijke slet ontwaakt (en nooit meer iets anders wil dan jou).
 • Dit, en nog veel meer ga je ervaren door dit boek.

1.2 Korte samenvatting van het boek

In Dirty Talk Geheimen krijg je:


 • (Zoals de titel al verklapt) 363 zinnen om haar geobsedeerd te maken met het vervullen van jouw fantasieën. Laat me je vertellen, dat is geen grap en geen grootspraak. Op het moment dat jij hier echt serieus mee aan de slag gaat, dan wordt dat de werkelijkheid.
 • De 3 pilaren over hoe je dirty talk op de juiste manier gebruikt in je seksleven. 
 • De methode hoe je haar tsunami-nat maakt met je stem.
 • De 6 fasen van seksueel bewustzijn + hoe jij haar hier doorheen leidt.
 • 7 Fantasieën van vrouwen (waarvan je niet eens WIST dat ze die hadden) en hoe jij haar ultieme seksfantasie wordt.
 • Dé 20 attributen die je als man zijnde in huis MOET hebben voor een fantastisch seksleven.

Daarnaast leer je (en dit is echt geweldig om te doen) hoe je haar 1. meer klaar laat komen, 2. leert klaar te komen op JOUW commando en 3. langere en zeer intense orgasmes geeft.


Dit alles, plus nog veel meer, wordt in een reis van humor, voorbeelden en geweldige informatie aan ons gepresenteerd. 

2.0 Mijn ervaringen met Dirty Talk Geheimen

Tijdens het lezen van dit boek heb ik meerdere keren in een scheur gelegen van het lachen.Luuk Zwart is niet alleen een geniale sekscoach die werkelijk verstand van zaken heeft (hij bewijst het keer op keer weer).

Hij weet het ook nog eens op een geweldige manier te brengen, zodat het leuk is om te lezen en te blijven lezen.Het is dus geen boek vol droge stof waar je moeite voor moet doen om doorheen te komen.

Nee, het leest zo ontzettend fijn weg. Dat maakt het allemaal nog beter. Dát, plus dat de informatie die Luuk met ons deelt simpelweg ge-ni-aal is... Tja, aan jou de keuze...

Let op!


Luuk Zwart heeft op dit moment een prijsactie lopen als je Dirty Talk Geheimen wilt kopen. Kijk hier voor meer informatie.

"Dirty Talk Geheimen is geen kwestie van een paar vieze woordjes in haar oor fluisteren."
Het is een kwestie van een totaal andere wereld binnentreden, waardoor je zo ontzettend veel meer uit je seksleven gaat halen en de volledige leiding (terug)neemt... 

Het overgrote deel van alle mannen zijn zich hier (gelukkig) helemaal niet bewust van - dat betekent meer voor ons -. Ik was dat ook niet. Totdat ik het zelf ging uitproberen. 

Het boek is een aanrader voor elke man die zijn seksleven tot het volgende niveau wil brengen. Het gaat nog een stap verder dan de Meesterminnaar Methode en laat jou, in welke situatie je je ook bevindt, een seksleven ervaren waar je U tegen zegt.
Dirty Talk Geheimen

Het laat jou het universum eeuwig dankbaar zijn voor Luuk Zwart zijn bestaan.

Pak de leiding en macht over jouw seksleven en alles wat er in jouw slaapkamer gebeurt. Voor altijd weg met die sleur. Weg met niet meer weten wat je moet doen of zeggen. Gedraag je zoals een vent zich hoort te gedragen. Wees die gast. Wees die man voor haar. En zij wordt die vrouw voor jou.

Zoals jij dat wil.

2.1 Mogelijke nadelen van dit ebook

Ook al geloof ik dat Dirty Talk Geheimen een must-read is voor ELKE man, het is niet voor iedereen weggelegd. Ik kan me voorstellen dat dit boek niet gemaakt is voor mannen die:
 • niet open-minded zijn.
 • niet willlen experimenteren.
 • denken dat ze alles al kunnen.
 • bang zijn om nieuwe dingen uit te proberen.
 • vrezen om 'niet meer zichzelf te zijn'.
Daarom, mocht je je in één van bovenstaande categorieën bevinden, laat het boek dan voor wat het is. Het is niet voor jou geschikt. Het is niet voor pussy's en het is niet geschikt voor mannen die zich niet willen en kunnen ontwikkelen.

Plus, als je snel op je teentjes getrapt bent...

Luuk Zwart is alles behalve politiek correct. Hij schrijft gewoon zoals hij dat wil en steekt zijn ideeën niet onder stoelen of banken.

Niet iedereen kan daar tegen, gezien het in sommige ogen als 'grof' wordt bestempeld.Ik? Geniet er alleen maar van. Helemaal als ik zie hoe mijn partners ervan genieten.

“Als je je gedraagt als een bitch, loopt als een bitch en praat als een bitch, dan zal je behandeld worden als een bitch.” - Luuk Zwart

3.0 Voor wie is dit geschreven?

Simpel: voor elke man die de leiding wilt (terug)nemen over zijn relatie en seksleven.
 
Voor de man die KLAAR is met de middelmatige avontuurtjes. Voor iedereen die meer wil. Voor elke gast die weet dat de meeste chicks erop kicken als je dominant bent en daar volledig gebruik van wil maken.
 
Voor jou als je echt serieus aan de slag wil met hoe jij je als man wil gaan gedragen in de slaapkamer (zodat jullie allebei helemaal los kunnen gaan en totaal bevredigd raken).

Of je nu 20 jaar getrouwd bent, pas een relatie hebt of geniet van één of meerdere fuckbuddies. Basically maakt het niet veel uit in welke situatie je je bevindt.

Dit boek is geschreven als jij je seksleven naar een niveau wilt tillen waarin je ervaart:
 • De macht en leiding (terug) te nemen over alles wat er in jouw slaapkamer gebeurt... en daarbuiten.
 • Hoe je haar verslaafd maakt aan seks met jou.
 • Wat je moet doen om haar zo ontzettend geil en wild te maken dat je er bang van wordt.
 • Hoe je de diepste fantasieën uit vrouwen losmaakt.
 • De sleur uit je (seks)leven los te breken (ook al ben je al 30 jaar getrouwd en weten jullie niet beter) en de vurigheid meer dan ooit terug te krijgen.
 • Dat vrouwen helemaal in jou op kunnen gaan en NOOIT meer iets anders willen.
Dirty Talk Geheimen - Luuk Zwart
Dirty Talk Geheimen is geschreven voor jou als jij serieus bent om je seksleven naar een topniveau te brengen.

En je wilt je onderscheiden van het overgrote deel van alle andere mannen.

Ik geef toe, het boek is niet goedkoop, maar voor het gevoel en de ervaringen die je ervoor terugkrijgt, is het alsnog een prikkie.


3.1 Dirty Talk Geheimen kopen of downloaden


Luuk Zwart heeft op dit moment een prijsactie lopen als je Dirty Talk Geheimen wilt kopen. Kijk hier voor meer informatie.

Dirty Talk Geheimen eindoordeel

9.1

Algemene beoordeling

9.5/10

Praktisch

9.5/10

Motiverend

9.0/10

Leesbaarheid

10.0/10

Prijs/Kwaliteit verhouding

7.5/10

Voors

 • Zeer praktisch
 • Ontzettend unieke en waardevolle informatie
 • Humoristisch, toegankelijk en aangenaam geschreven -leest heel makkelijk weg-
 • Goede garantieregeling
 • Informatie waar je echt mee aan de slag kan en mee moet oefenen

Tegens

 • Niet goedkoop (maar je krijgt meer dan waar voor je geld...)
Follow

About the Author

Verslaafd aan zelfontwikkeling (in de meeste brede zin van het woord), copywriting en geld verdienen op het internet. Ik help jou je doelen te behalen. Niets is mooier dan het heft over eigen leven VOLLEDIG in handen te hebben.

>