Creëren In Plaats Van Consumeren! Waarom Zou Je?

By Robert Jansen | Lifestyle

mrt 08
creëren

Als we naar de norm van onze maatschappij kijken is dat we veel consumeren. Consumeren, consumeren en weinig creëren. Om succesvol te worden moet je overgaan op creëren in plaats van consumeren. Er is een simpele bewering die maar al te waar is: "What You Put In, Is What You Get Out." 

Oftewel, alles wat je geeft krijg je dubbel en dwars terug. Mits het waardevol is en anderen er daadwerkelijk iets aan hebben.

Maak van ieder dubbeltje een kwartje (of zelfs een euro) en excelleer op ieder vlak van je leven. Ik laat het je zien in de 100K Mindset.

Creëren Of Consumeren, Geven Of Nemen?

De succesvolle mensen op aarde zijn diegenen die meer creëren dan wat ze consumeren. Oftewel, ze geven meer aan de mensheid dan wat ze er voor terug willen. Het is een belangrijke factor in of je wel of niet het leven hebt wat je wenst.

Stel, je bent iemand die meer neemt dan geeft. Hoe denk je dat mensen naar je kijken?

  • profiteur
  • krenterig
  • wil wel dingen krijgen, maar er iets voor teruggeven HO MAAR!

Het wordt niet erg gewaardeerd en je loopt het risico respect te verliezen.

Terwijl de mensen die een mentaliteit van geven aannemen juist meer voor elkaar krijgen. Het is niet voor niets dat ik al deze gratis informatie geef. Ik sta er voor dat de mensen van tegenwoordig een andere mindset aannemen, zodat ze uiteindelijk meer uit het leven gaan halen. Jij dus ook.

Voorheen was ik liever aan het consumeren. Ik was lui en had liever dat mensen veel aan mij gaven in plaats van dat ik er iets voor terugdeed. Waarom weet ik eigenlijk niet, het was makkelijker denk ik.

Zo van, ik heb recht op dingen en ik verdien dat.

Ja we hebben recht op dingen en we verdienen het allemaal een prachtig leven te hebben. maar om iets te verdienen moet er wel iets gedaan worden. Niets is gratis. Logisch ook.

Mensen willen gelukkig zijn, maar er niets voor hoeven doen.
Mensen willen het makkelijk hebben, maar er geen moeite in hoeven steken.
Je wilt een comfortabel leven leiden, waarin alles naar je hartje begeert... Alleen er voor werken? Meestal niet!

Verander Je Mentaliteit Om Je Leven Te Veranderen

Dit artikel lees je niet voor niets. Je bent op zoek naar manieren om meer in je leven te krijgen en meer uit je leven te halen. Je wilt je dromen uit laten komen, succesvol, productief en creatief zijn. Je streeft naar gelukkig zijn. Dat is iets wat we allemaal willen! (Als je niet weet wat je ECHT wil in je leven, creëer dan een visie)

Laat me je een tip geven, iets waar ik zelf pasgeleden achter ben gekomen. Door actief te zijn, actie te ondernemen en je angsten achter je te laten, krijg je véél meer voor elkaar dan je OOIT voor mogelijk had kunnen houden.

Zoals Dan Lok in zijn boek F.U. Money schreef: "The rich do what is hard, that's why their life is easy. The poor do what is easy, that's why their life is hard." Een geweldig boek overigens, de review daarvan kan je hier vinden >>

Hoe rijke mensen denken is nou eenmaal compleet anders dan de denkwijze van arme mensen. Simpel genoeg.

Arme mensen willen het gemakkelijk hebben. Ze werken hun 9 tot 5 baan, klagen veelal over hun problemen in plaats van die energie te gebruiken om hun verlangens te realiseren.

Het makkelijk hebben is prima, maar komt niet zomaar aanwaaien.

Stel dat je een tijd lang single bent en je wilt niets liever dan een geweldige partner vinden. Een partner met wie het klikt en met wie je een fantastische, vurige relatie hebt. Komt die persoon zomaar aanwaaien? Staat de ware ineens voor je deur en zegt: "Hier ben ik dan!"

Natuurlijk niet. Er moet actie worden ondernomen om zoiets voor elkaar te krijgen.

Creëren Is Uitdagend, Maar De Moeite Waard

Vooral in het begin is creëren een lastige opgave. Logisch, want je hebt het nog nooit of maar weinig gedaan. Toen ik net begon met het opzetten van websites, bloggen en boeken schrijven, denk je dat dit makkelijk was? Hell no! Het was zwaar, moeilijk en uitdagend.

Wat zorgde ervoor dat ik het toch deed en tegenwoordig steeds makkelijker creëer?

Ik heb een visie en ben bereid om te falen. Tegelijkertijd voed ik mijn hersenen met krachtige woorden, iedere dag opnieuw om mijn motivatie hoog te houden en lees ik boeken die mij de juiste aanwijzingen geven om succesvol te worden.

Het is hard werken. Het is moeilijk en uitdagend om uit te blinken in een consumeer-maatschappij. Maar het is het uiteindelijk absoluut waard. Waarom? Op de lange termijn heeft het zijn uitwerking en het geeft je een goed gevoel over jezelf.

Elke dag creëren zorgt ervoor dat ik mijn dromen realiseer. Mijn voornaamste doel en droom is: in ultieme vrijheid leven en NOOIT meer voor een baas te hoeven werken. Dáár werk ik aan.

Hoe Ga Je Over Van Consumeren Naar Creëren?

Het is een kwestie van de juiste gewoontes aanleren. Keuzes, gedragingen en gewoontes die je elke dag uitvoert. Op consistente basis!

Als je echt wil en genoeg redenen hebt om daadwerkelijk over te gaan naar een leven wat JOU blij maakt, wil ik je aanraden daar aan te gaan werken. Minder bezig met Facebook, zinloze filmpjes kijken op Youtube, vermijdt de T.V. en radio zoveel mogelijk en in plaats daarvan werken aan wat JIJ belangrijk vindt.

Creëer een visie voor jezelf. Stort jezelf daar VOLLEDIG op en heb vertrouwen in jezelf dat je het ook gaat waarmaken. Jij kan dit. Heel simpel. Iedereen kan het, als je maar de juiste acties onderneemt.

We hebben het al in ons, we moeten het alleen nog naar boven halen.

Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van een eBook, waar ik binnenkort een kleine vergoeding voor vraag. Door het boek te lezen en ernaar te leven, ontwaak jij je innerlijke kracht.

Door alvast te beginnen met regelmatig je telefoon op stil te zetten en weg te leggen en je te focussen op zaken DIE ER ECHT TOE DOEN, ga jij over op meer creëren, minder consumeren en kom je stap-voor-stap dichterbij jouw gewenste resultaten.

Een geweldig boek wat ik als laatste wil aanraden in dit stuk is het boek It Works! van RHJ.

Dit korte doch ontzettend krachtige boek zorgt ervoor dat jij een helder beeld krijgt van waar je naar toe wil. Als je problemen hebt met wat je nu echt wil in het leven, dit boek biedt een oplossing. Het kost nog geen €10,- en zal je leven drastisch veranderen. In positieve zin.

Creëer in plaats van consumeer.
Geven in plaats van nemen.
En de vruchten ga je vanzelf plukken.

Maak van ieder dubbeltje een kwartje (of zelfs een euro) en excelleer op ieder vlak van je leven. Ik laat het je zien in de 100K Mindset.

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

>