Bij Coronavirus Geld Verdienen? 3 Tips voor een Passief Inkomen Tijdens Crisis

By Robert Jansen | Financieel & rijk worden

apr 09
Passief Inkomen Corona Geld Verdienen Crisis

Hoe kun je extra geld verdienen tijdens de Coronavirus crisis? In deze blog laat ik je 3 manieren zien om thuis een passief inkomen op te bouwen.

Ja, je leest het goed. Nu je toch thuis zit heb je veel tijd om handen. Waarom dan niet wat extra geld bijverdienen? En niet zomaar geld...

Ik laat je 3 manieren zien hoe je een inkomstenbron voor jezelf aanboort die -als je het goed doet- zelfs voor financiële vrijheid kan zorgen. 

Onderneem de juiste acties, zie deze Corona periode als een kans, en bouw jouw eigen inkomen op vanuit huis. NU is het moment! 

Je krijgt de kans om STERKER uit deze "crisis" te komen. Sterker nog: je gaat nieuwe kansen zien door deze dip. 

Bekijk de video voor meer informatie.

1.0 Zo maak je een passief inkomen in deze Corona crisis

Het is geen geheim. Tijdens het Coronavirus verandert het leven van vrijwel iedereen. Veel mensen kunnen niet meer naar hun werk toe. Het wordt je verboden of in ieder geval sterk afgeraden om nog naar buiten te gaan.

Wat nu? Moet je maar bij de pakken neer gaan zitten? Het leven (hoe beperkt het ook wordt) gaat gewoon door. 

Nu snap ik volledig dat je je wat neerslachtig voelt en dat je denkt: "Wat moet ik nu..."

In mijn ogen is deze periode van de Coronavirus crisis het perfecte moment voor veel mensen om een nieuwe weg in te slaan. Sla je slag nu het kan. Je hebt ineens veel tijd om handen.

Je hebt in deze situatie de keuze uit twee opties. De eerste optie is dat je somber wordt en je vooral focust op wat er NIET kan. Je gaat vooral Netflixen, slecht eten en blijft 'stilstaan'.  De tweede optie is dat je IN BEWEGING komt. Zie de mogelijkheden (want die zijn er) en ga aan de slag! Eet gezond. Beweeg. Zorg dat jij sterker uit deze crisis komt, in plaats van te verzwakken. Ik doe het, nu jij nog!

1.1 Bouw een dropshipping webshop 

Mensen kopen steeds meer online. Je doet er slim aan hier op in te spelen.

Het is geen nieuws dat veel winkels beperkt open zijn, of zelfs de tent helemaal hebben gesloten voor de komende tijd. Dit betekent dat initatieven zoals Thuisbezorgd en webshop zoals Gorilla Sports als een trein gaan.

Waarom zou JIJ hier niet op in kunnen spelen? Precies. Daar is geen antwoord op te geven. Tenzij je liever gaat Netflixen uiteraard.

  • In mijn ogen is een eigen dropship webshop DE manier om nu geld te verdienen

Bouw een webshop in deze Coronavirus crisis waarbij je zelf geen voorraad en geen transport hoeft te regelen. Deze taken kun je makkelijk uit handen geven.

Het enige wat jij hoeft te doen is de juiste producten kiezen en zorgen dat er bezoekers naar je shop komen. Verder liggen de keuzes voor het oprapen. 

Steeds meer mensen shoppen online. Helemaal tijdens het Corona 'tijdperk'. Maak daar gebruik van en grijp je kans! Onderstaande video laat je zien hoe je hiermee begint.

Geld Verdienen Coronavirus Crisis

1.2 Bol.com gaat gewoon door tijdens het Coronavirus

Bol is vertrouwt en maakt het verkopers gemakkelijk om te verkopen.

Het lijkt op dropshippen. Alleen via Bol.com gaat het net even anders. Het mooie van BOL is dat zij heel veel rotklusjes op zich nemen. 

Denk aan de klantenservice, transport, opslag etc. Dit hoef jij dan zelf niet te doen. Uiteraard draag jij daar wel kosten over af aan Bol. Hier dien je dus wel rekening mee te houden.

Maar geloof me, dit scheelt je heel veel tijd en gezeur. Het mooie aan verkopen via Bol in deze Corona crisis is dat het gewoon doorloopt. Bol doet uitstekende zaken.

Daarbij is het natuurlijk een vertrouwt platform. Iedereen kent het. Het is betrouwbaar. En je moet als verkoper aan eisen voldoen. Vooral fitnessartikelen en kinderspellen doen het nu goed 😉

Zelf vind ik een eigen dropship webshop wel veel leuker en winstgevender om te doen. Maar dat kan voor jou anders zijn. Onderstaande video geeft je de eerste 5 stappen.

Coronavirus Passief Inkomen

1.3 Beleggen als de markt laag is

De beurzen zijn gekelderd. Waarom zou je hier nu geen gebruik van maken?

Doorgaans is mijn motto altijd: "Doe het tegenovergestelde van de massa." 

Wanneer iedereen bang is om geld uit te geven, weet je dat het JUIST het moment is om geld te investeren. Zodra iedereen gaat beleggen, weet jij dat je de hand op de knip moet houden.

Zoals Mark de Vries zei: "Wees hebberig als de rest bang is." En daar geloof ik HEILIG in. Ik merk het zelf maar al te goed. De laatste tijd ben ik vooral actief daytraden. Het is leuk (maar wel met risico's). 

Beleggen gaat ALTIJD gepaard met risico. Het beste is daarom om enkel geld te beleggen dat je daadwerkelijk kunt missen. In de Trading Formule leer je hoe je dit effectief (en zonder emotie) doet. Zie hieronder de video:

Corona cInkomen Vanuit huis

2.0 Waar focus jij je op tijdens Corona?

It's all a mindset. Zeggen ze wel eens. En ook daar sluit ik me volledig bij aan. Ja, natuurlijk worden we allemaal in meer of mindere mate geraakt door deze Coronavirus crisis. 

Maar vertel me eens, wat zie jij?

  • Somberheid, obstakels en problemen
  • Opties, mogelijkheden en kansen

Ieder nadeel heeft zijn voordeel. Pak dat voordeel. Daar waar iedereen gaat netflixen en fastfood eten, doe jij dat anders. Jij bent anders. Jij bent uitzonderlijk. Anders had je deze blog niet gelezen.

Maak gebruik van deze situatie. Ik pak mijn kans, nu jij nog...

2.1 Opsomming passief inkomen

Voor het gemak som ik de boel nog even op.

  1. Bouw een dropshipping webshop. Video om hiermee te starten.
  2. Begin met verkopen via Bol.com. Video over de eerste 5 stappen.
  3. Ga beleggen nu de beurs laag is. Video over daytraden.

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

>