10 Affirmaties voor Succes & Ondernemen

By Robert Jansen | Algeheel succes & geluk

dec 18
Succesvol Affirmaties

In deze blog deel ik 10 affirmaties met je voor (meer) succes en het ondernemerschap. Als je een succesvol ondernemer wilt zijn is het belangrijk om het vertrouwen en geloof in jezelf te hebben.

Met deze succes affirmaties krijg je meer vertrouwen in jezelf dat je het kunt en dat, no matter what happens, jij jouw visie gaat waarmaken.

Maak van ieder dubbeltje een kwartje (of zelfs een euro) en excelleer op ieder vlak van je leven. Ik laat het zien in de 100K Mindset.

1.0 Dit zijn de 10 affirmaties voor succes & ondernemen

Om met de deur in huis te vallen, dit zijn de 10 succesvol worden affirmaties:

 1. 1
  Mijn bedrijf maakt het mogelijk om het leven te bereiken dat ik wil
 2. 2
  Ik focus me op het bereiken van succes, geld en overvloed
 3. 3
  Ik houd ervan om heel hard te werken aan mijn doelen
 4. 4
  Ik ben er zeker van dat ik ga bereiken wat ik wil
 5. 5
  Het manifesteren van de dingen die ik wil, gaat makkelijk voor mij
 6. 6
  Ik ben succesvol in ALLES wat ik doe
 7. 7
  Ik ben niet bang voor het vuur. Ik BEN het vuur.
 8. 8
  Mijn krachten zijn veel groter en sterker dan de obstakels die ik tegenkom
 9. 9
  Ik laat het einddoel los en word verliefd op de reis erheen
 10. 10
  Ik ben gemaakt om grote dingen te bereiken

1.1 Zo gebruik je de succes affirmaties

Succesvol worden in het leven en als ondernemer is het gevolg van verschillende acties. Deze acties komen voort uit je mindset.

Bovenstaande affirmaties versterken je mindset waardoor je getriggered wordt om meer succesvol gedrag te vertonen. Hiermee vergroot je de kans aanzienlijk om daadwerkelijk het succes te behalen dat je voor ogen hebt. 

Je kunt de affirmaties "gewoon" oplezen, maar het is belangrijk om echt bewust stil te staan bij wat je leest. Het liefst spreek je ze zelf in of laat je het door iemand voorlezen.

Ga in ieder geval op een kalme plek zitten of liggen en laat de affirmaties in alle rust op je inwerken. Spreek ze mee. Dit kan hardop of in gedachten. Laat ze écht bij je binnenkomen.


1.2 Ingesproken affirmaties om succesvol te worden

Om echt de diepte in te gaan en de affirmaties binnen te laten komen heb ik verschillende affirmaties ingesproken in de 100K Mindset audiocursus.

In deze cursus is een apart onderdeel gewijd aan affirmaties. Die zijn ingesproken door haarzelf met rustgevende muziek op de achtergrond. Hierdoor is de impact maximaal.


1.3 Affirmaties voor andere doeleinden

Je kunt affirmaties voor alle levensgebieden inzetten:

About the Author

Hoe cliché het ook is; aan kennis alleen heb je niets. Pas het toe. Oefen. Onderneem actie en bouw die ervaring op. Ik geef je de kennis, aan jou de eer om er actie op te ondernemen. Ik laat je sleutels naar succes zien en leer je tevens hoe je een passief inkomen opbouwt met het internet. Dat laatste laat ik zien in Affiliate Marketing Domination (www.amdomination.nl)

>