Affiliate Marketing Revolutie (Jacko Meijaard) Review: Geld Verdienen Op Het Internet

By Robert Jansen | Financieel & rijk worden

jan 27
affiliate marketing revolutie

Welkom bij de review van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. In dit artikel lees je mijn ervaringen met de online video cursus.

Al eerder heb ik een artikel geplaatst over de betrouwbaarheid van de maker (Jacko Meijaard) 

Affiliate Marketing Revolutie informatie:

Taal: Nederlandstalig
Inhoud: ​Volledig digitaal
Garantie: 30 dagen niet-goed-geld-terug

Let op!


Jacko Meijaard heeft op dit moment een prijsactie lopen als je de Affiliate Marketing Revolutie wilt kopen. Kijk hier voor meer informatie.

1.0 Affiliate Marketing Revolutie review en ervaringen

Bekijk hieronder de video over de betrouwbaarheid van Jacko; of scroll verder voor de blog.

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard is een video training waarin je leert hoe je online je eigen business gaat opstarten, om daar vervolgens geld mee te gaan verdienen.

Ons wordt beloofd dat we door middel van 'Affiliate Marketing' binnen enkele maanden geld gaan verdienen op het internet. Zo op het eerste oog lijkt het een fluitje van een cent.

Een tijdje terug heb ik zelf de cursus aangeschaft. Zie hier mijn ervaringen in de video. Scroll verder voor de rest van het artikel.

1.1 Dit zijn mijn ervaringen met de cursus

De Affiliate Marketing Revolutie, een eCursus opgezet door Jacko Meijaard, om jou te leren hoe je nu EINDELIJK écht online geld kan verdienen?

Het klinkt altijd te mooi om waar te zijn vind ik zelf. Termen als 'verdien SNEL geld' en 'verdien €200,- per dag' en blablabla. Al dat soort prietpraat kennen we inmiddels wel. Alles leuk en aardig, maar ik geloof er niet in. Het zijn vaak beloftes die meer geld uit onze zakken kloppen dan wat het ONS oplevert.

Nu ik deze cursus heb aangeschaft en uitgeprobeerd, moet ik zeggen: De Affiliate Marketing Revolutie zit anders in elkaar. De belofte is inderdaad dat je met behulp van de training grof geld gaat verdienen, Jacko laat wel direct zien dat dit tijd kost. Het duurde voor hem 3 maanden voordat hij zijn eerste euro verdiende op het internet. Daarna werd het alleen maar meer.

1.2 Geld verdienen met affiliate marketing

Voordat ik met de Affiliate Marketing Revolutie begon was ik nogal klaar met voor een baas werken en had ik vlak daarvoor het waanzinnig bekende boek Rich Dad, Poor Dad van Robert Kiyosaki gelezen. Ik wist wel dat het anders kon, maar hoe...

Ik kwam er achter dat er online vele mogelijkheden zijn om geld te verdienen, maar hoe en wat precies, GEEN IDEE. Ik wilde altijd al wel mijn eigen website, maar hoe ik dat moest opzetten, ik had er totaal geen kaas van gegeten. "En daar moet je normaal gesproken toch een HBO-opleiding voor volgen?" - dacht ik.

Na aanschaf van de cursus werd ik fanatiek. Er komt veel aan bod. In acht modules leer je kort gezegd hoe je door middel van Affiliate Marketing geld gaat verdienen op het internet.
 • Laat me je wel vast vertellen, het gaat NIET snel en je kunt NIET 'eenvoudig rijk worden'. De Affiliate Marketing Revolutie laat zien hoe je met een stuk geduld, doorzettingsvermogen en CONSISTENTIE je eigen online zaak of zaken gaat opzetten. En hoe je na tijd en inzet goed geld gaat verdienen.
affiliate marketing revolutie
Een huis is immers ook niet in één dag gebouwd.

2.0 Wat houdt de Affiliate Marketing Revolutie concreet in?

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard is een stap-voor-stap uitleg hoe je een website opzet, hoe je een onderwerp & domeinnaam kiest, hoe je marktonderzoek doet, hoe je je website optimaliseert en hoe je diverse tools & social media gebruikt om bezoekers naar je website te krijgen.

Het is een veelzijdige training. Eerlijk is eerlijk, de huidige prijs met korting via onze website is belachelijk goedkoop. Jacko zelf is een ontzettend aangenaam & authentiek persoon, die naast de training mensen op een fantastische wijze helpt en ondersteunt diens doelen te behalen.

Het is een zeer overzichtelijke training waar je na betaling levenslang toegang tot hebt. Wat ook fijn is, is dat je na aankoop direct toegang krijgt tot het forum, waar je al je vragen als het gaat om website building, online geld verdienen, internet succes, WordPress tools etc. etc. kan stellen.

Op dit forum kun je al je vragen kwijt, hoe dom ze ook voor jezelf kunnen lijken. In principe zit iedereen er met dezelfde doelen op het forum: zelf online succesvol worden en elkaar helpen daar mogelijk!

Ik vind het fantastisch, je leert veel van elkaar en helpt elkaar. Er zijn natuurlijk vele mensen voorgegaan die online graag bij willen verdienen, of zelfs helemaal financieel onafhankelijk willen worden op het internet. De video-training, het forum en natuurlijk het belangrijkste: je eigen inzet, zorgen voor een hoge mate van motivatie en bepalen uiteindelijk JOUW SUCCES.

Zodra het je tegenzit (want laat me nogmaals voorop stellen, HET IS NIET MAKKELIJK), gooi het in de groep en je zult merken dat anderen je maar al te graag willen helpen. Ideaal.

Let op!


Jacko Meijaard heeft op dit moment een prijsactie lopen als je de Affiliate Marketing Revolutie wilt kopen. Kijk hier voor meer informatie.


2.1 Dit is wat je leert in de videocursus

Stap-voor-stap: 
 • Wat is Affiliate Marketing
 • Waarom het zo'n krachtige manier van online geld verdienen is
 • Het opzetten en optimaliseren van je website
 • Hoe je bezoekers omzet naar kopers
 • Hoe je geld verdient via Facebook
 • Diverse marketingsstrategieën voor meer omzet
 • Hoe je een mailing opzet en waarom dat zo belangrijk is
 • En nog véél meer...

Met de Affiliate Marketing Revolutie krijg je in acht modules helder & duidelijk uitgelegd hoe je een online business opzet. Het is (blijkbaar) helemaal niet moeilijk, wel behoorlijk tijdrovend. Jacko legt het in zijn video's fantastisch uit en om alles zelf uit te voeren kost nou eenmaal tijd!

Ik had eerder geen idee hoe ik het moest aanpakken en waar ik zou moeten beginnen. Überhaupt had ik nooit het idee dat ook IK een online business op kon zetten. En JIJ dus ook... 🙂

Voor iedereen die graag kennis wil maken met online iets opzetten en hoe je daar geld mee gaat verdienen; deze eCursus is een prachtige stap.


2.2 Clarity Call en 10K Club Jacko Meijaard

Dit is even een update in januari 2020. Op dit moment ben ik bezig om al mijn blogs en video's te updaten en optimaliseren. Zo ook dit artikel.

Het is voor jou leuk om te weten dat ik iets minder dan een jaar geleden ben gestopt met het voor een baas werken, omdat ik volledig kan leven van affiliate marketing.

Om de verdiensten uit het internet naar het volgende niveau te brengen ben ik sinds oktober 2019 ook aan de slag gegaan met de 10K Club van Jacko Meijaard naar aanleiding van een Clarity Call.

Wat mijn ervaringen met deze coaching zijn heb ik al gedeeld in een video, die je hieronder kunt zien. Of lees het volledig artikel over de 10K Club!


3.0 Affiliate Marketing Revolutie in de praktijk

Jacko Meijaard laat zien dat het WEL kan. Dat je GEEN specifieke vooropleiding of technische kennis nodig hebt.


Zolang je bereid bent om er echt voor te gaan zitten, er tijd en moeite in te steken, komt alles goed.


En daarmee adresseer ik wel even een belangrijk punt.

affiliate marketing revolutie

Je ziet namelijk regelmatig op internet advertenties die jou willen misleiden. Advertenties voor een 'word snel rijk' methode.


Laat me voorop stellen dat dat bij de Affiliate Marketing Revolutie NIET het geval is. In mijn ervaring is dat nergens mogelijk. Als je snel rijk wordt op internet, dan had iedereen het wel gedaan. Als het zo simpel was geweest, dan had iedereen het wel gedaan.


Het gaat niet binnen één dag en het is niet altijd makkelijk. Je gaat tegenslagen ervaren. Jouw motivatie wordt op de proef gesteld. Je zelf-discipline en doorzettingsvermogen worden tot op het bot getest.


Ben je bereid om jezelf tot het uiterste te drijven als het gaat om online succesvol worden? Ben je bereid om er ALLES AAN TE DOEN? En wil jij een concreet stappenplan waarin je precies leert hoe je online geld gaat verdienen met Affiliate Marketing?


Ja, dan doe je er verstandig aan om deze online cursus aan te schaffen.


Al met al, ik ben zeer tevreden met dit product. Het heeft mij de mogelijkheid gegeven en laten zien hoe makkelijk het is online zaken op te zetten. Het heeft er onder andere voor gezorgd dat ik deze website heb op kunnen richten en online geld ben gaan verdienen.


GEWELDIG!

3.1 Voor wie is deze cursus geschikt? 

De Affiliate Marketing Revolutie is gemaakt voor diegenen die MEER uit het leven willen halen.

Wil jij geld verdienen terwijl je slaapt? Dit soort berichten kun je dan 's ochtends in je mailbox verwachten:
affiliate marketing revolutie

Het is prachtig om te zien dat je geld hebt verdient tijdens je nachtrust.
 • Ben jij er klaar mee om voor een baas te moeten werken, of wil je graag meer geld verdienen NAAST je huidige baan?
 • Wil jij iets voor jezelf opbouwen, waar je op de lange termijn behoorlijk geld mee gaat verdienen (dit kan oplopen tot duizenden euro's per maand)
 • Wil jij iets extra's verdienen in je vrije tijd?
Dan is deze cursus echt iets voor jou.

3.2 Hak de knoop door


NOGMAALS! Verwacht geen get-rich-quick-guide, want dat is het niet.

Laat ik het zo stellen; je wilt graag online iets opbouwen en je bent bereid om daar tijd en moeite in te steken, je bent ECHT gemotiveerd en je kunt het opbrengen om consistent te zijn. Daarmee bedoel ik dat je er elke dag of minimaal elke week diverse uren aan gaat besteden. Dan is deze cursus voor jou.Na betaling krijg je een mail van Jacko met de link naar de loginpagina en jouw inloggegevens. Je gaat dan direct aan de slag met de video-training en kunt je binnen 30 dagen beroepen op de Niet-Goed-Geld-Terug Garantie.

Al jouw vragen stel je direct aan Jacko. Eerlijk is eerlijk, het is een vriendelijke vent. Zeer behulpzaam en hij doet er alles aan om jou te helpen met een online business op te zetten. Probeer het nu en kijk voor jezelf of het je wat lijkt of niet. Zo niet, dan stuur je hem een mailtje en stort hij het geld weer terug.

3.3 Affiliate Marketing Revolutie kopen of downloaden


Jacko Meijaard heeft op dit moment een prijsactie lopen als je de Affiliate Marketing Revolutie wilt kopen. Kijk hier voor meer informatie.

Affiliate Marketing Revolutie eindoordeel

8

Algemene beoordeling

8.5/10

Praktisch

9.0/10

Motiverend

6.0/10

Manier van lesgeven

7.5/10

Prijs/Kwaliteit verhouding

9.0/10

Voors

 • Zeer praktische handleiding
 • Heldere en duidelijke uitleg
 • Alles wordt aan de hand van beeldmateriaal gedemonstreerd, stap-voor-stap
 • De productmaker is zeer behulpzaam en staat altijd voor je klaar
 • De gehele community is zeer motiverend en behulpzaam

Tegens

 • Op sommige vlakken dient de training vernieuwd te worden
 • Tijdrovend, dit is niet 1-2-3 voor elkaar
 • Buiten de €47,- investering dien je rekening te houden met ongeveer €50,- extra kosten ivm aanmaak & optimaliseren website
Follow

About the Author

Verslaafd aan zelfontwikkeling (in de meeste brede zin van het woord), copywriting en geld verdienen op het internet. Ik help jou je doelen te behalen. Niets is mooier dan het heft over eigen leven VOLLEDIG in handen te hebben.

 • […] Affiliate Marketing Revolutie (Jacko Meijaard) Review: Geld Verdienen Op Het Internet […]

 • >