Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard Betrouwbaar of Oplichting?

By Robert Jansen | Succes op internet

mrt 01
Online Ondernemen

Affiliate Marketing Revolutie (en Jacko Meijaard) Betrouwbaar?

Taal: Nederlandstalig
Inhoud: Online videocursus
Garantie: 30 dagen niet-goed-geld-terug

Je wilt weten of de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar is. Misschien krijg je het idee dat die Jacko Meijaard -het brein achter de cursus- een oplichter is.

Een tijdje terug verscheen Jacko Meijaard trouwens in het AD. Je vindt het interview van het AD met Jacko hier.

Goed dat je hier terecht bent gekomen! Dit artikel is aan iedereen die geïnteresseerd is in online geld verdienen. Het lijkt je leuk om een eigen internet-bedrijf op te zetten, hier heb ik al het een en ander over geschreven.

Zo lees je hier hoe je zelf een passief inkomen gaat opbouwen. 

"Ik heb ook niet altijd zin om iedere dag om 5:00 uur op te staan. Maar het is gewoon wat ik doe. Het is belangrijk voor mij om mijn business te allen tijde bij te houden. Vroeg opstaan is een regel die ik voor mezelf gesteld heb. Alleen op die manier zal ik nooit verzwakken en altijd een hoog inkomen kunnen BLIJVEN genereren.

Jacko Meijaard (van de Affiliate Marketing Revolutie en de 10K p/m Mindset)

Affiliate Marketing Revolutie Oplichting?

Regelmatig zie je de Affiliate Marketing Revolutie terugkomen op deze website. Eerder heb ik hier al een review over geschreven. Als je op deze pagina bent terecht gekomen is de kans groot dat je twijfelt om de Affiliate Marketing Revolutie te kopen. Lees hieronder mijn eerlijke mening over deze online cursus.

Toen ik zelf op zoek was naar manieren om online geld te verdienen was eigenlijk de eerste website waar ik op stuitte de website van Jacko Meijaard. Het heeft lang geduurd voor ik eindelijk de knoop doorhakte en met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag ging.

Buiten deze cursus zijn er overigens tal van andere manieren om online geld te verdienen. Kijk bijvoorbeeld eens bij GeldGorilla; een cursus waarin je uitleg krijgt over hoe je op diverse manieren geld verdient op het internet.
Met GeldGorilla heb ik zelf geen ervaring.

In deze video kun je op beeld zien wat ik te zeggen heb over of de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar is of niet:

Wie Is Jacko Meijaard?

Is die Jacko überhaupt betrouwbaar? Op het internet lees ik regelmatig dat mensen Jacko Meijaard als oplichter zien. 

Aangezien ik zelf het product een aantal jaren terug heb aangeschaft en ik al regelmatig met Jacko over en weer heb gemaild, kan ik alleen maar zeggen dat hij een vriendelijke vent is die doorgaans binnen 1, maximaal 2 dagen terug mailt.

Er is niets mis met die man. Hij heeft zijn zaken goed voor elkaar en is GEGARANDEERD betrouwbaar.
 • Hij is zeer behulpzaam en heeft vrijwel alle producten en content op zijn website zelf gemaakt
 • Hij spreekt alle videotrainingen zelf in en heeft een forum opgericht waarop iedereen die bezig is met succesvol worden op het internet contact met elkaar legt. 
 • Op het moment dat jij besluit met de Affiliate Marketing Revolutie te beginnen word je tevens lid van dit forum waar je al je vragen, suggesties, knelpunten en successen kan delen!
affiliate marketing revolutie
DE VRAAG OF DE AFFILIATE MARKETING REVOLUTIE EN DAARMEE DE ONTWIKKELAAR JACKO MEIJAARD BETROUWBAAR IS, SIMPELWEG: JAZEKER!

Zodra je de cursus aanschaft worden de gegevens van Jacko Meijaard je direct toegestuurd en krijg je toegang tot de cursus. Jacko Meijaard is ook gewoon te vinden in de Kamer van Koophandel en hij is constant bezig om zijn online imperium uit te bouwen.

Voor mij is hij een voorbeeld, gezien hij waanzinnig succes beleeft op het internet wat alsmaar wordt uitgebreid.

Waarom De Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is in feite een videotraining waarin je leert om vanuit het niets een online business op te bouwen met als hoofddoel: geld verdienen.

 • Het is niet erg als je niet weet waar je website over moet gaan.
 • Het is niet erg als je geen product hebt.
 • Het is geen probleem als je zelf geen onderwerp hebt.
 • Je kan gewoon aan de slag, zelfs met 0 technische kennis.
 • Ook als je geen ervaring hebt op het internet met webbuilding of online marketing, ga je gewoon aan de slag.

Ik wilde wel altijd al een eigen website hebben, maar ik had nooit een idee waarover. Daarbij had ik er totaal geen kaas van gegeten HOE ik dit dan zou op moeten zetten. Allemaal geen probleem.


En je zal nu wel denken: "Wat een mooie praat, maar hoe weet ik zeker dat dit echt is?"


Volkomen begrijpelijk dat je je twijfels hebt. Ook ik heb LANG getwijfeld aan de echtheid van dit product. Ik was bang dat het weggegooid geld zou zijn. Dat ik blij werd gemaakt met een dode mus. Het ziet er allemaal zo leuk uit en Jacko zelf prijst de cursus natuurlijk ook de hemel in (wat vaak direct al vraagtekens bij me oproept).


Eigenlijk had ik altijd het idee dat het me toch niet zou lukken en dat het een loze investering zou zijn.


Niet voor niets heb ik meer dan een half jaar gewacht met de aanschaf. Ik was zeer huiverig.


Jacko geeft de mogelijkheid om te beginnen met de eerste module voor een paar euro, zodat je eerst een kijkje kan nemen en ervaart of het wel echt iets voor je is.


Ik werd razend enthousiast toen ik het echt voor me zag, de videotraining bekeek & de eerste acties uitvoerde vanuit de eerste module. Tevens zag ik dat ik me kan beroepen op de 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.


Mocht het toch niets zijn, dan stuur ik Jacko een mailtje en ontvang ik het geld terug.

Vanaf dat moment ben ik begonnen met bouwen.

Als een kleine jongen die voor het eerst met Lego mag spelen.

Bouw Je Eigen Online Business

Vond jij het vroeger ook zo leuk om te bouwen? Ik was verslaafd aan Lego en had op mijn slaapkamer een schap van vier meter lang waar ik elke avond urenlang Lego op zat te bouwen. Later werd het K-Nex, waar ik vele maanden aan verslonden heb.

Winstgevende websites bouwen is niet heel anders. Eerst moet je leren hoe het allemaal werkt, hoe zorg je bijvoorbeeld voor een stevige fundering en bouw je het vervolgens uit naar iets geweldigs?
Het voordeel van een internet business, is dat ALLES digitaal gaat. Als je niet wil, hoef je geen fysieke producten te maken en heb je geen gereedschap nodig. Het enige wat je nodig hebt is je laptop of pc en een fatsoenlijke internetverbinding. Alles gaat digitaal en kan geautomatiseerd worden.

Publiceer eenmaal een bericht of video en vervolgens blijft dat voor altijd staan. Creëer je regelmatig waardevolle content waar mensen ECHT iets aan hebben, dan blijft dat altijd online. Mensen kunnen het ten alle tijde inzien.
affiliate marketing revolutie

Ontwerp je iets wat in de smaak valt, dan blijven mensen je website bezoeken. Pak je het consistent aan, op een eerlijke, oprechte en authentieke manier, dan veranderen je bezoekers naar verloop van tijd in kopers!

De Affiliate Marketing Revolutie laat jou zien hoe je dit op de juiste manier voor jezelf realiseert.

Je Kunt Zelfs Beginnen Als Je Geen Idee Hebt Waarover

Affiliate Marketing is simpel gezegd: Het promoten van andermans producten, waarover jij commissie krijgt. Op mijn website link ik regelmatig door naar diverse producten. Ik geef advies over welke producten waardevol zijn en welke niet.

Stel je het volgende eens voor: je raakt geïnspireerd door mijn content en je maakt de beslissing om over te gaan op de aankoop van het product. Je klikt op de link die ik heb verwerkt in het artikel en je gaat over op betalen. Vervolgens krijg jij direct toegang tot de cursus en je inloggegevens toegestuurd.

De volgende dag krijg ik een e-mail waarin staat: "Gefeliciteerd! Je hebt succesvol een product gepromoot."Jij hebt het product wat je wilde en daarover ontvang een commissie.

Zie hieronder een mail van afgelopen zondag:
affiliate marketing revolutie

Mooi dat het zo kan, want op deze manier worden waardevolle cursussen, boeken en andere producten sneller en makkelijker aan de man gebracht.

Vind jij dit artikel waardevol?
Gebruik één van de knoppen om te delen!

Tevens is het erg leuk om 's ochtends je mail te openen en dit bericht tegen te komen!

Zoals je begrijpt, je hoeft zelf NIETS te ontwikkelen. Je hebt zelf nog geen product nodig om aan de slag te gaan. Dat kan altijd nog (en dat is ook precies waar ik hiernaast mee bezig ben).

Met de Affiliate Marketing Revolutie leg je de fundering voor:
 • De basis van een goedlopende website & hoe jij deze opzet.
 • Wat er voor zorgt dat mensen je website bezoeken en later ook weer terugkeren.
 • Wat belangrijk is in je lay-out en contentmarketing (de inhoud die je op je website plaatst).
 • Wanneer een bezoeker een koper wordt.
 • En nog véél meer...

Je kiest een onderwerp of product uit (hoe je dat doet, dat zie je terug in de videotraining) en bouwt daar een pakkende website omheen. Je kunt er zelfs voor kiezen om een website te maken met als onderwerp 'gezondheid' of 'afvallen' en daar je waardevolle content op te plaatsen met integratie van Affiliate Links.

Een Affiliate Link is een link die geïntegreerd is in jouw artikel of pagina. Zodra een bezoeker daarop klikt, wordt hij of zij doorgestuurd naar de website van de productontwikkelaar. Zodra de bezoeker overgaat op het aankopen van het product, ontvang jij een commissie, die soms wel oploopt tot 50% van het aankoopbedrag! Tevens kan jij de bezoeker regelmatig korting geven.

Veelgestelde Vragen:

Krijg ik met de Affiliate Marketing Revolutie waar voor mijn geld?

Dat ligt helemaal aan jou. Een cursus volgen of een boek lezen is leuk, uiteindelijk draait het er allemaal om 1. hoeveel tijd jij eraan besteedt, 2. hoe toegewijd je bent, 3. hoeveel waardevolle content je produceert en 4. de mate waarin je bereid bent om te vallen en weer op te staan.

Als jij je aan die 4 punten houdt en jezelf BLIJFT ontwikkelen, dan komt het helemaal goed.
Zoals Jacko zelf al zegt: "Geef NOOIT op!"

Vanaf wanneer kan ik mijn eerste geld verwachten?

Ook dat ligt volledig aan jouw inzet. Ik heb mijn eerste commissie van €35,- ontvangen na ongeveer 3 maanden. De eerste sale is het moeilijkst te maken, zodra die binnen is weet je dat het ook €70,- kan worden en €140,- en €1400,- en €14.000,- enz.

Het is voor iedereen verschillend en geheel persoonsafhankelijk.

Ik heb totaal geen kennis van online marketing en een website opzetten, dit zal wel niets voor mij zijn!

Ik snap je twijfels. Deze hele cursus was voor mij ook voor lange tijd een twijfelpunt. Als je leergierig bent en bereid bent om het toch eens te proberen (om vervolgens te zien hoe toegankelijk het eigenlijk is), merk je dat de belemmeringen allemaal in je hoofd zitten en dat iedereen het kan.

Hoe lang duurt het voordat ik daadwerkelijk aan de slag kan met de Affiliate Marketing Revolutie?

Na betaling krijg je direct een aantal e-mails van Jacko Meijaard met o.a. je inloggegevens en toegang tot het forum. Je kan dan direct aan de slag. Ik wil je aanraden rustig met de introductie te beginnen en de modules & bijbehorende acties stap-voor-stap uit te voeren.

De Affilliate Marketing Revolutie downloaden?

Jacko Meijaard heeft er voor gezorgd dat je niet zomaar de Affiliate Marketing Revolutie lukraak ergens kunt downloaden. Alles staat online en is alleen beschikbaar door het product aan te schaffen.Via onderstaande link ga je naar de cursus voor de meest scherpe prijs.
Follow

About the Author

Verslaafd aan zelfontwikkeling (in de meeste brede zin van het woord), copywriting en geld verdienen op het internet. Ik help jou je doelen te behalen. Niets is mooier dan het heft over eigen leven VOLLEDIG in handen te hebben.

Leave a Comment:

(3) comments

[…] Is De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard Oplichting Of Betrouwbaar? […]

Reply
Klaas van Drie februari 2, 2019

Bedankt voor de review. Als ik dit product koop, is het dan gegarandeerd dat ik een eigen inkomen kan verdienen? Vriendelijke groet, Klaas

Reply
  Robert Jansen februari 3, 2019

  Hee Klaas,

  Graag gedaan.
  Niets is gegarandeerd.

  Als je alle stappen doorloopt zoals Jacko die beschrijft en het op de juiste manier aanpakt,
  is geld verdienen op het internet een logisch gevolg. De garantie kan ik je niet geven,
  maar bij mij heeft het in ieder geval goed uitgepakt.

  Succes,
  Robert

  Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: