De 10K p/m Mindset (Jacko Meijaard) Review en Ervaringen

By Robert Jansen | Financieel & rijk worden

apr 23

Welkom bij de review van de '10K per maand Mindset' van Jacko Meijaard. In dit artikel lees je mijn ervaringen met de audiocursus. Je ontdekt of het de investering waard is en of het jou naar het volgende niveau gaat tillen.

We gaan in op de inhoud van het product. Ik behandel daarom per module kort waar het over gaat en wat jij er van kunt verwachten.

Daarna bespreek ik mijn persoonlijke ervaring met het product. Op die manier kun je voor jezelf bepalen of je het jouw geld waard vindt of dat je het liever aan iets anders besteedt.

Taal: Nederlandstalig
Product: Audiocursus met in totaal vijf onderdelen (inclusief introductie)
Garantie: 14 dagen niet-goed-geld-terug

Let op!


Jacko Meijaard heeft op dit moment een prijsactie lopen als je de 10K p/m Mindset Audiocursus wilt kopen. Kijk hier voor meer informatie.

1.0 10K p/m Mindset review en ervaringen

Bekijk hieronder de videoreview of scroll verder voor de blog.

10K per maand. Oftewel; iedere maand minimaal 10.000 euro omzetten.

Dit klinkt voor de meeste mensen als een onmogelijk en onwaarschijnlijk iets. Maar is het wel echt zo onhaalbaar als het misschien lijkt?

Goed. Ik geef toe. Na het volgen van de 10K p/m mindset heb ik nog niet DAT inkomen per maand gerealiseerd. Het is niet dat ik door het luisteren van deze audiocursus ineens 10 keer meer verdien dan wat ik nu verdien met mijn websites.

Maar dat ik er (geweldig) op vooruit ben gegaan. Staat als een paal boven water. 

Hoe dat kan vertel ik je zo direct in mijn ervaringen met de 10K p/m mindset. Eerst gaan we kort in op wat Jacko Meijaard precies beweert dat er staat te gebeuren als je zijn audiocursus volgt. 

 • Je leert hoe je uit de 'rat-race' kunt stappen (zoals ik) en je eigen werk creëert met VEEL meer verdiensten 
 • Je krijgt "levenslessen" over hoe je je levensstijl optimaliseert voor een topinkomen
 • Door de inzichten op te volgen zal je leven gigantisch veranderen (in positieve zin)
 • Een hoog inkomen realiseren kan ALLEEN als je alle onderdelen van het leven op orde hebt
 • Welke ongezonde gewoontes je moet vervangen door nieuwe, gezonde gewoontes
 • Je leert hoe je niet perse hard gaat werken, maar vooral SLIM werkt (zodat er veel meer van alles wat je verlangt binnenstroomt)

1.1 Mijn indruk van de ontwikkelaar en de audiocursus

Al eerder heb ik een blog geschreven en video gemaakt over Jacko.


Jacko Meijaard is bekend van meerdere online cursussen:

 • Affiliate Marketing Revolutie (check hier)
 • Affiliate Marketing Revolutie VIP Members
 • Internet Masterclass

Zowel de Affiliate Marketing Revolutie VIP Members als de Internet Masterclass training worden niet actief meer aangeboden. Het zijn beide slechts upsells voor de oorspronkelijke videotraining waar het allemaal mee is begonnen. De Affiliate Marketing Revolutie.


Jacko Meijaard zelf is natuurlijk bekend van InternetSuccesGids.nl en staat er een interview met hem in het AD. Dat interview kun je hier lezen.


De meest recente audiocursus heeft een hele andere insteek dan ik van Jacko gewend ben.


Zelf ben ik enkele jaren terug met de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) begonnen. Dat heeft mij tot een bepaald niveau gebracht. Daarna ben ik ook met andere organisaties in zee gegaan om mijn internet marketing skills en publiek uit te breiden.


Over de één ben ik meer tevreden dan over de ander. Maar één ding is zeker:

Over Jacko Meijaard kan ik NIETS anders dan lof uitspreken.

Niet alleen is hij super behulpzaam, vriendelijk en eerlijk. Hij heeft recht van spreken. Hij weet waar hij het over heeft als het neerkomt om (veel) geld verdienen met het internet. Bij hem weet je dat je aan het juiste adres bent. En ik ben hem eeuwig dankbaar voor wat hij in mijn leven heeft gebracht.


Zonder de eerste cursus van Jacko Meijaard was het me niet (zo snel) gelukt om los te komen van the rat race. Simpelweg doordat ik ben begonnen met de affiliate marketing revolutie en dat helemaal heb uitgebouwd, kon ik enkele maanden terug mijn vaste baan opzetten.


Dit was één van de beste -misschien wel DE BESTE- gebeurtenissen in mijn hele leven. Want... vrijheid.


Laten we eens een kijkje nemen naar wat je precies van het product kunt verwachten.

2.0 Beknopte weergave van de inhoud

10K pm mindset module 1

2.1 Module 1: Persoonlijk


In deze module gaat Jacko in op hoe je jouw persoonlijke situatie het beste kunt indelen voor een top inkomen. Zo laat hij zien waarom het vermijden van negatieve mensen & situaties erg belangrijk is om een topinkomen te realiseren.


Hij gaat in op cruciale gewoontes van succesvolle mensen. Hier is veel winst te behalen, helemaal als je je leven leeft zoals "gemiddelde Gert." 


Zelf wil ik geen gemiddelde Gert zijn (en jij denk ik ook niet). Jacko zeker niet. En doordat hij voor zichzelf vrij uitzonderlijke, maar zeer gezonde gewoontes in zijn leven heeft geïntegreerd HEEFT hij de 10K per maand. Vaak zelfs nog meer.


Deze eerste module is zeer verfrissend. Een aantal gewoontes had ik al in mijn leven geïntegreerd, maar de meeste nog niet. Of ze zijn wat afgezwakt. Jacko heeft me weer laten zien hoe het hoort en vooral oude denkpatronen los te laten.


Deze module is voor mij erg belangrijk en kan voor iedereen erg goed werken. Het geeft een soort mindset-switch, omdat je een andere manier van denken meekrijgt. Jacko leert je in mogelijkheden denken, in plaats van jezelf goedpraten als het niet gaat zoals je wenst.


Zie deze module als een beschrijving van hoe jij jouw persoonlijke leven en gedachten indeelt om naar de €10.000,- per maand te gaan.

De eerste module bevat ruim 30 audio-opnames over hoe jij jouw persoonlijke leven op orde krijgt om naar die 10K per maand te gaan.

10K pm mindset module 2

2.2 Module 2: Sport & Gezondheid


Volgens Jacko is het haast onmogelijk om iedere maand opnieuw VEEL geld te verdienen terwijl je ongezond leeft.


Zelf ben ik het hier trouwens niet helemaal mee eens. Goed, ik weet dat het erg belangrijk voor me is om gezond te leven, mezelf voedzaam te voeden en regelmatig te sporten. Daar voel ik me fit en energiek door. Voor MIJ en blijkbaar voor Jacko hebben gezondheid een topprioriteit.


Alleen heb ik ook regelmatig gezien dat mensen (belachelijk) rijk zijn geworden, ondanks dat ze leven op fastfood en frisdrank. 


Jacko zelf geeft aan dat het HEEL belangrijk is om je gezondheid hoog in het vaandel te hebben. Voor mij persoonlijk ben ik het hier volledig mee eens. En ik wil jou ook echt aanraden om een goede gezondheid tot een van je grootste prioriteiten te maken.


Immers, wat heb je aan bakken met geld als je zelf ziek, zwak en misselijk bent?


In deze module gaat Jacko in op het belang van gezondheid, voeding en genoeg water drinken en hoe dat bijdraagt aan een €10.000,- per maand inkomen. Hij vertel je hoe je sport en gezondheid tot een standaard gewoonte integreert in jouw leven. 

De tweede module bestaat op dit moment uit 7 audio opnames waarin ingegaan wordt op hoe jij jouw gezondheid optimaliseert en het belang daarvan voor 10K per maand.

10K pm mindset module 3

Let op!


Jacko Meijaard heeft op dit moment een prijsactie lopen als je de 10K p/m Mindset Audiocursus wilt kopen. Kijk hier voor meer informatie.

2.3 Module 3: Business


Hoe ga je op met tegenslagen? Hoe zorg je ervoor dat je een KNALLENDE business bouwt die een passief inkomen oplevert? Welke facetten zijn belangrijk om je eigen zaak tot aan de top te brengen?


Dit zijn enkele onderdelen die aan bod komen in de derde module van de 10K p/m mindset.


Jacko vertelt over hoe je je limiterende gedachten met betrekking tot je business omzet naar een mindset voor succes. Hij laat zien dat het helemaal niet nodig is om hard te werken. Werk vooral SLIM. En werk aan succes op lange termijn in plaats van een 'quick-fix'. 


De grootste verschillen tussen niet-succesvolle mensen en uiterst succesvolle mensen worden uitgebreid besproken. Het mooie hiervan is dat jij direct de juiste gewoontes en denkwijzen kunt oppikken en toepassen in je eigen leven.


Alle gedragingen, gewoontes en overtuigingen die nodig zijn voor een top lopende, zeer winstgevende business worden in deze module besproken.

De derde module bestaat uit een kleine 30 audio opnames waarin jij ondervindt hoe je jouw business"attitude" perfectioneert, zodat ook jij naar de 10K per maand gaat.
Het slotonderdeel van de 10K per maand Mindset beslaat vier unieke ideeën die je direct kunt toepassen om 10.000 euro per maand om te gaan zetten. Het zijn slimme ideeën waar je zelf meteen iets mee kunt. Dit laatste onderdeel is vooral geschikt voor mensen die niet goed weten wat ze willen, of vast zijn gelopen met wat ze nu doen. 

3.0 Deze training brengt je naar het volgende niveau van inkomen

Mocht het ooit in je slimme hoofd zijn opgekomen om belachelijk veel geld te verdienen, dan is dat niet iets wat zomaar komt aanwaaien. Dat weten we allemaal wel.

Nog steeds zijn er mensen die hun hoop vestigen op een oudejaarslot. Of ze wachten tot hun baas nu eindelijk eens die welverdiende bonus uitkeren na 20 jaar trouw hebben gewerkt met maar één ziekmelding.

Not going to happen.

10K pm mindset

Waarom zou je je hoop blijven vestigen op iets waarvan de kans nog lager is dan 0,00000187%? 

Precies. Je kunt het ook anders doen. Zoals met de tijd meegaan. Kansen zien. En niet alleen maar blijven kijken, maar ook daadwerkelijk de kans PAKKEN en aan de slag te gaan. Zie de mogelijkheden en maak er gebruik van.

Inmiddels heb ik mijn "roeping" gevonden, ook al wist ik de eerste 27 jaar van mijn leven totaal niet wat ik wilde. Ik deed maar wat en had TOTAAL geen idee waar ik mee bezig was.

Nu is alles gelukkig duidelijk. Helemaal nu ik zie dat succes voor het oprapen ligt met mogelijkheden op het internet. Jacko Meijaard heeft mij leren vissen en nu heb ik zelf de regie in handen genomen. Ik bepaal zelf mijn eigen regels.

Ik ben degene die de leiding heeft over mijn eigen leven. Voor een baas werken? Hell no! Vrijheid en zelf mijn leven indelen? Hell yes! Bedankt Jacko.

3.1 Mogelijke nadelen van deze audiotraining

Deze online audiocursus is niet voor iedereen weggelegd. Het kan heel goed zijn dat het niet voor jou geschikt is, als jij niet bereid bent om een aantal (flinke) veranderingen in je leven door te voeren.


Want dat is waar deze cursus om draait. 

Je leven veranderen, zodat je 1. niet meer je hoop hoeft te vestigen op de loterij of een ander gelukje en 2. succes voor de LANGE TERMIJN realiseert.

Lang niet iedereen zit hier op te wachten. Zover ik zelf heb ervaren zijn de meeste mensen op zoek naar een 'quick buck' of snel rijk worden methode. Iedereen wil wel veel geld hebben. Veel geld hangt samen met geluk en vrijheid hebben.

Alleen is bijna niemand die ik ken bereid te doen wat ervoor nodig is.
En dat is behoorlijk wat tijd, moeite en geld investeren in de juiste dingen.
Zelf aan de slag te gaan, door te zetten, op je bek te gaan en op een gegeven moment het succes ervaren waar je naar verlangt.

Dat is hoe ik succes zie. Dit kost tijd. Moeite. En de bereidheid om pijn te lijden.

De 10K p/m mindset heeft eenzelfde insteek:
Consistent de juiste keuzes maken en acties ondernemen gaan op lange termijn leiden naar succes. En dat zorgt op den duur voor die 10K per maand op je bankrekening!
Als jij iemand bent die hier geen zin in heeft en geen moeite in wilt steken. Dan hoef je de cursus niet te volgen (zoals de meesten).

4.1 Voor wie is de 10K p/m Mindset opgezet?

Sinds ik zelf aan de slag ben gegaan met de 10K p/m Mindset is mijn inkomen vanuit het internet verdubbeld.

Jawel. VERDUBBELD! 

Dat is voor mij geweldig, omdat ik telkens nieuwe grenzen aan het opzoeken ben. Iedere keer opnieuw ben ik aan het kijken wat er voor nodig is om naar het volgende niveau te gaan. Ik kijk naar de resultaten tot nu toe en wat ik moet doen om te groeien. 

Het mooie van de 10K per maand mindset is dat niet alleen kijkt naar hoe je op businessvlak kunt groeien. Het hele plaatje wordt behandeld. Hoe zorg je ervoor dat je je levensstijl optimaliseert (zodat je uiteindelijk die €10.000,- per maand binnenkrijgt. Levensstijl optimalisaties als:
 • Routines/rituelen zoals het ochtendritueel
 • Voeding
 • Sport
 • Relaties
 • Je eigen assertiviteit; "nee" zeggen
 • Timemanagement & productiviteit
 • Bedrijfsvoering
 • Slim investeren
 • Korte termijn behoeftes laten gaan
 • Werken aan LANGE TERMIJN SUCCES

Ook waarom het zo belangrijk is een eigen kantoor te hebben zodra je eigen baas bent zal je te horen krijgen. Alle onderdelen die van invloed zijn (zij het grote, zij het kleine) worden in de 10K p/m mindset bijeengebracht. 

Het is dus niet één ding dat het hem doet. Er gaan een volledige mindset en levensstijl mee gepaard om het topinkomen te realiseren. Ben jij bereid om je leven drastisch om te gooien om veel geld op je bankrekening binnen te krijgen? Ga dan aan de slag met de 10K p/m mindset!

4.2 De 10K p/m mindset downloaden of kopen


Jacko Meijaard heeft op dit moment een prijsactie lopen als je de 10K p/m Mindset Audiocursus wilt kopen. Kijk hier voor meer informatie.

Beoordeling 10K p/m Mindset

9

Algemene beoordeling

8.7/10

Praktisch

9.5/10

Motiverend

7.8/10

Effectiviteit

9.0/10

Prijs/Kwaliteit verhouding

10.0/10

Voors

 • Direct toepasbaar
 • Zeer praktisch
 • Goed uitgelegd; prettige vertelstem
 • Jacko weet waar hij het over heeft (hij is een expert)

Tegens

 • Niet eenvoudig in gebruik ; ik had liever mp3'tjes gezien in plaats van alles via soundcloud
Follow

About the Author

Verslaafd aan zelfontwikkeling (in de meeste brede zin van het woord), copywriting en geld verdienen op het internet. Ik help jou je doelen te behalen. Niets is mooier dan het heft over eigen leven VOLLEDIG in handen te hebben.

>